Cure, ja i dalje malo citam stare forume i kod Bozme pise Deleted user ??? 😳😳😳 a i nije su dugo javljala… Jel ona rekla da se mice sa foruma il ? 😔😔😔
Ma razotkrili su tko je to stvarno pa više nije malo smisla održavati šaradu
(Sanjich ima njezin br telefona, može provjeriti je li ok)
Kaj
Vi stvarno ne čitate što ovdje pišemo
Mislim, još lako za druge, ne čitate što JA pišem. ccccc
Moguce mi je taj dan mozak bio bajbaj 😰
Ima neka repriza? Ili kratki sadrzaj? Ericaa je dobra u tome.SeniRemmus je razotkrila našu igru neki dan.
Tko ti kriv što nisi pratila.
Ja sam sve priznala, a Bozma je izbrisao profil jer više nema smisla.
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Onaj jeftini krimich u kojem Gic ima vremena biti ulogiran na forum i čitati ga?
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Ne da ima vremena, nego inspiraciju za stimulacije krade odavdje.
Što misliš, zašto je "Bozma" sve pitala detalje o dijagnozama i stimulaciji? Ovo je savršeno polje za bilo kakvo istraživanje.
I onda kakti na poslu ispadneš pametan jer si se nečeg originalno sjetio.
Šteta što smo razotkriveni.
Nego.. Raci ti meni Gić, ovaj MTBica zašto mi dr.kaze da je estradiol 252 na 3dc na gornjoj granici i sta to znači? I kada si radila prvi uzv da vidis koliko ima antralaca i idetr li s tim ko kretnim ciklusom? 😋 Nisam zapisala 👀
Pobrkala si. Ja sam MTB, ova koja tvrdim da jesam.
Bozma je prevarant.
Ne znam za estradiol, ja ga znam samo u kontekstu zrelih jajnih stanica 2 dana prije aspiracije.
Antralce sam gledala 2DC, možeš i 3DC. Navodno se vide i prije menstruacije ali to nisam radila.
Na temelju prethodnih nalaza i pregleda koji mi je mjesec ranije radio (mislim da je bilo 4dc ili 5dc, da vidimo je li cista otšla pa je uz put pobrojao i antralce) odredio je što za mene znači dobar mjesec.
Hvala ti, ti-koja-tvrdis-da-jesi 😋
oharascarlett14@gmail.com
Anch321 nemoj misliti negativno. Imate uredne nalaze hormona to je jako dobar znak da ce i genetika biti uredna 😊 samo treba izdržat to čekanje dok dođu nalazi 🙄 nama su isto rekli minimalno 3 tjedna pa su dosli za 7 i 10 dana. Držim fige da i vama dođu ranije i da budu uredni naravno 🙃😘
Hvala ti ❤️ MM mi je zabranio da spominjem nalaze i reko mi da zaboravim na njih dok ne dođu jer svakako ništa ne možemo promjenit...morat cu si to poslozit u glavi da je tako i mislit pozitivno..
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Slee nam se nije dugo javila. Bas me zanima kako joj je u Repromeda.
oharascarlett14@gmail.com
Još malo pa 7DNT 👀👀👀👀👀🙈🙈🙈🙈🙈
💪💪💪Jel to znači testić 🤞?
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
MTB oćeL danas pasti neki testić? P.S. čisto sumnjam da tebe netko može izbaciti iz igre 🤩🍀🤞
Nina92 beta ti je super, samo hrabrno dalje
Vuky žao mi je
Ana26 držim palčeve da testić nastavi tamniti 🤞🤞
Timberbell žao mi je zbog situacije...ako se radi ICSI onda se može primjetiti da li su stanice bile prezrele (onda pukne opna prilikom oplođivanja).
Meto beta je odlična za 11dpt 🍀🍀
Anchy probaj nekako skroz skrenuti misli s čekanja nalaza, nekad se iznenadimo kako brzo prođe vrijeme... a onda ćete razmišljati što i kako, kad vidite nalaze. Nema smisla unaprijed se sekirati ☀️
Anksimoron, Miss, Manemoj, Lucyinthesky, Erica,Sbjelis, Ruska1986💜💛🧡💙
BAJO vedri duh foruma, čestitke na predivnoj maloj Mariji 🥳🥳🧸🧸🥳🥳❤️🧡
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Anchy321, sve bude dobro 😊🤞 A i znaju ti doči ranije, nama su isto rekli mjesec dana, na kraju su došli za tjedan dana, ja sam se već uplašila da nešto nije u redu 🤣🙈🙈
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Cure, koju privatnu kliniku bi preporucile? I kakva je zakonska regulativa za postupke preko hhzo-a. Koliko se moze bez placanja? Iskovat cu odma plan za dalje prije nego vidim negativnu betu.
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Sortiraj odgovore
Najstariji