Nikita ❤️
Bajo iscekujemo skupa s tobom 🙏🥰🥰
Nemora to jos ništa znacit al me zanima koliko ce proc do trudova😘 hvala cure😍
Nikita grlim jako jako jako ❤️❤️❤️ nadam se da ćeš nam se uskoro javiti sa lijepim vijestima ❤️
LioraLiora sreeeetnoooo 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Bajo op op sad će to lagano...🤞🏻
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Cure koje ste isle na Fet , koliko prije transfera ste poceli koristiti progesteron u obliku vaginaleta ? 17.3 mi je transfer a od 15.3 ih trebam koristit 3×2 svaki dan..
Ja mislim da to računaju koliko je dana star zametak, pa po tome. Ja sam počela 5 dana pred transfer jer su mi vraćali blasticu, cure kojima vraćaju trodnevni većinom tako kao ti 3 dana pred transfer… Neka me netko ispravi ako je imao drugačije 😁😁😘
Hvala ti puno na odgovorima... nesto su spominjali da cu morat primit inekciju dva dana il dan prije, to nisam dobro razumjela... sa njemackim sam ok al nekad upotrjebe neke rijeci s kojoma nisam dolazila u susret 🤫
Zanima da li si ti primila inekciju prije transfera ili ? Sorri puna sam pitanja 😁😘
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Bajo ❤️
sanjass vi ste cvrsto odlucili pvt ici, nebi u bolnici? da, definitivno zovi ivf i Skvorca, skupi je ovo sport i bez da placamo postupke, a bas sam i popratila na rodi da se zale na betu oko placanja dosta toga i da nemaju za dosta toga ugovor sa hzzo ( moguce namjerno jer hzzo slabo sve placa, pa tesko daju i lijekove ako su skuplja varianta a ima jeftinija itd. , pa ako zele top uslugu moguce da su namjerno neke stvari maknuli za popisa hzzo-a)
Nikitta ti si jedna od zvjezda foruma, toliko si nas puta bas ti podignula, napisala pravu stvar u pravo vrijeme, dala pravu informaciju, zacinila si postove svojim posebnim nacinom pisanja- i da, jos se nadam tvojoj knjizi! Iz tvojih napisanih rijeci toliko empatije dolazi da znam da ces biti DOBRO! I vrati se kad to tako bude i osjetis! ❤️
I tak, moja glupa glava sve jos nada pozitivnoj beti, eto sto je klasa optimist 🤣🤣🤣
Dobro jutro.... divan dan 🌞
Cure dobro jutro! Evo i u mene smedarenje, tockica na gacicama 😭😓😥 i moram rec da me je bas strah! Zadnji put je krenilo u 5-om tj, doduse bilo je svjeze krvi, ali nije dobro zavrsilo u 12-om tj. 😭😭
🤍
MilaSt ❤️ Nadam sve da je to smedarenje samo jer se mrvica udobnije smješta 🤞🏻 da sve bude ok...
Mila nadam se da je ipak sve ok, kao i ostalim curama 🍀🍀🍀🍀🍀❤️❤️❤️❤️ 🤞🤞
Vuky nemam ništa novo za prijaviti.. i dalje smedjarenje ali samo na papiru...
Cure imam pitanje, rekle ste da legnem na lijevi bok.. jel mi može netko objasniti zašto? 🙈 Jer već me i rame i bok bole pa da znam koliko je važno..
MilaSt u kojem tjednu si sad? Meni je doktor rekao da nema panike dok nisu intenzivni bolovi i krvarenje intenziteta menstruacije, samo da mirujem sad. Znam točno kako ti je.
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Cure dobro jutro! Evo i u mene smedarenje, tockica na gacicama 😭😓😥 i moram rec da me je bas strah! Zadnji put je krenilo u 5-om tj, doduse bilo je svjeze krvi, ali nije dobro zavrsilo u 12-om tj. 😭😭
Jesi li na utrogestanima?
Sortiraj odgovore
Najstariji