Women name ma ne brini, bitno da si na boku. Na lijevom je najbolja cirkulacija i manje opterecujes jetru i krvne zile pa se zato preporuca lijevi. Desni je alternativa za odmor, tko bi bio stalno na lijevom, povecan rizik za komplikacije dugotrajnog lezanja 😂
Na leđima meni vec sad nije udobno, vjerujem da je jos gore kako trudnoca napreduje pa mame prirodno izbjegavaju taj polozaj. Bome si i ti sve blize 30. tjednu 😲. Brzo to ide bome. ☺️😍
Ja nikad nisam spavala na leđima, a sad se znam probudit na leđima neznam kj mi je. Baš to 😂😂😂😂 idem se tusirat neki dan i vidim onak crveni krug na lijevom boku, kao kod nas bakica kad ih okrećemo na odjelu 🙈🙈😂 da, zapravo ja baš ovu crtu nisam dobro slozila ali neda mi se ponovo radit cijelu crtu 😝 u utorak mi se mijenjaju tjedni, a i sad oni najednom računaju da sam tjedan ispred, po mengi računaju termin, kao da ću u utorak bit 26 i da je termin 15.06 a ne više 22.06 po transferu. Ma tak svejedno, kad odluči van ionak će ic neovisno kad oni zapisuju 😂🙈 ali bližimo se 30. da i jedva čekam da napokon dođem u te tjedne. 😘😘 Manje će me bit strah svega, bar mislim 😝
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
MilaSt jedino sto mozes je povecati dozu progesterona i odmarati. Dok nema svjeze krvi utrice mozes komotno stavljati I dalje, a mozes i piti duphastone 3x1 dodatno. Popij i normabel da te opusti i bit ce sve dobro. Ja ne bih isla na uzv, rano je jos a ne treba ti dodatno cackanje dolje. Samo polako sad jer smedjarenje ne znaci nista, osim straha😘😘 uz tebe sam🤞🍀🍀
Bajooo gooo girl😍😍 vodi nas kroz carobne trenutke🤞🤞🍀
Meni jucer bila godisnjica pa su mi bili moji cijeli dan, iznenadili me, donijeli tortu..sve.. od sveg prezderavanja i negibanja prethodnih dana, zavrsim na vecer sa proljevom, grcilo me jako, nadam se da nije utjecalo na bebe🥺
Evo mojih testica, meni se cini da bi trebali vise tamniti ili ja najmanje znam za sebe🙄 danas je 10dnt trodnevnih
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Tirelessivy sretno do neba i ovaj put uspjesno do kraja🥰
Nina beta je😍 kakav preokret☺️ Navijam🤞🤞🍀🍀
Magnolia i ja sam upisana stalno😁🤦♀️ Kako se osjecas?😉
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Tirelessivysretno do neba i ovaj put uspjesno do kraja🥰
Nina beta je😍 kakav preokret☺️ Navijam🤞🤞🍀🍀
Magnolia i ja sam upisana stalno😁🤦♀️ Kako se osjecas?😉
Isto sam, samo me grudi strasno bole ujutro, ali tako mi je bilo i u onoj prvoj trudnoci, ma nije mi od utrića jer se uopce bojim bilo sta dolje dirati i pijem ih za sada. A testovi🤞🏻🤞🏻
Neto to je kao 7 dana nakon petodnevnih? Ja bi rekla da je to super crta za te dane 🥰
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
vuky joj draga, uopce nisam vidjela da pises kod krvarenja, mislila sam da govoris opcenito. 🤦♀️ Za zamjeri slijepoj trudnici 😂. Ja kao Ruska nist ne vidim bez naocala. Kod krvarenja da, obavezan lijevi bok! 😉
Women_name ja jedva cekam da budes 35.tt, to ce za mene znaciti da sam u sigurnijim tjednima ☺️. Po uzv sam i ja tjedan vise, iako se tocno u dan zna. Beba je malo veca.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Cure mene moj muž tako jučer iznenadio da ja sebi nemogu doc. Moram vam to ispričat 🙈 ja sam inače veliki vjernik i stalno se molim, bas čvrsto vjerujem u Boga. A moj suprug "vjeruje" u Boga, ali smo vjecito vodili rasprave koje su nekad završile i svađom, milion puta sam mu rekla zbog nekih njegovih izdvaja da više poštujem kad je čovjek čovjek u životu pa makar bio ateist i da to nije sramota, ali da me užasno smeta kad se neko pretstavlja vjernikom a sva njegova razmišljanja o Bogu su kontra. Inače nemam ništa protiv nikog, svi mi imamo svoje svjetonazore i vjerovanja, razmišljanja i poštujem to. I tako on krenio na mise svaka dva dana za baku i dođe on meni jučer ujutro da bi on išao na ispovijed i malo češće na misu. Da nezna šta mu se događa ali da je stvarno dobio nekakvu potrebu da ide, i da je sva ova novonastala situacija utjecala na njega i njegovo razmišljanje. I ode on gospon sinoć na ispovijed i na misu, vrati se pun dojmova. A jaaa, u šoku! Neznam jel bi se smijala ili kaj, od kad se znamo 10 godina je bio skroz kontra osoba. Meni je to tako predivno bilo 😍🥰
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Mila i Manemoj bit ce sve ok, stvarno se nadam! Malo smeđarenja, to je ocito ultra cesto, iako mogu ssmo zamislit kako je to dozivit, pa sa strahom ic na wc🙄🙄 Mirujte i drzimo svi fige!! Mila i ja mislim da bi mogla povecat utrogestan sama dok cekas odgovor doktora. ja ga stavljam 3x200 od pocetka a nemam problema niti je nizak, tako da ne moze skodit🤞🤞
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
vuky joj draga, uopce nisam vidjela da pises kod krvarenja, mislila sam da govoris opcenito. 🤦♀️ Za zamjeri slijepoj trudnici 😂. Ja kao Ruska nist ne vidim bez naocala. Kod krvarenja da, obavezan lijevi bok! 😉
Women_name ja jedva cekam da budes 35.tt, to ce za mene znaciti da sam u sigurnijim tjednima ☺️. Po uzv sam i ja tjedan vise, iako se tocno u dan zna. Beba je malo veca.
Ja ću ono 30.,pa 34 pa 37 🙈🙈 ma zapravo jedva čekam da rodim i da bude živa i zdrava ❤️ isto želim tebi 💕💕💕 ma meni su u početku računali tjedan dana manje, zbog one rasprave jel se računa po mengi il transferu. I meni računali po transferu, sad najednom po mengi 🤦🏻♀️
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ja sam od 7 jutros (od kad sam ustala zbog utrogestana) u suzama, da iskoristim dok MM spava 🤣 spucalo me sve: Pa zasto samo dvije? Ako se ni jedna ne primi znaci morace sigurno pauza jer je ovo bio stimulirani, pa onda sve ponovo… dokle cu ovako, zasto ja?? U medjuvremenu bice jos stotinu bolestina da nadju… 🤯🤯🤯🤯🤣🤣🤣 jedno divno jutro sve u svemu 🤣
Vjeruje da ce ove dvije mrvice bit u maminoj busi 9 mjeseci 🥰🥰
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Sortiraj odgovore
Najstariji