Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    07. Ožujak 2021. 08:28

manemoj zato sto na lijevom boku je bolja cirkulacija zbog polozaja organs i  k.žila, te je tako najbolja prokrvljenist maternice i beba ce dobiti najvise hrane! pogotovo u kasnijim fazama trudnoce treba izbjegavati duze lezanje na leđima i na desnom boku! uglavnom, na lijevom boku omogućas najbolje hranjenje bebe ❤️

Sreca ♥
    07. Ožujak 2021. 08:29

Bas me straj! Kad sam vidila jugros! Ne znam da li je rano da idem u dr. 5tj tocno! Na utogestanima 1x devno, jutros na svoju ruku i duphastin popila 😥

🤍

07. Ožujak 2021. 08:34

MilaSt

Bas me straj! Kad sam vidila jugros! Ne znam da li je rano da idem u dr. 5tj tocno! Na utogestanima 1x devno, jutros na svoju ruku i duphastin popila 😥

Ja sam 3×2, iako mi je progesteron i bez njih bio dobar, pa mozda da povećas. Meni su isto rekli da je sve normalno osim bolova i puno krvi, to mogu biti i zaostaci implantacijskog krvarenja. Ja sam stalno kao popišana, ne znam ni da li je to normalno😒

Anči 💕
    07. Ožujak 2021. 08:36

TirelessIvy super da si se javila..i drago mi je da ste krenuli 🤞❤️ jaoo svaka ti čast sto uspijes izdrzat..ja se sve pripremam da tijelo dovedem u red prije postupka ali me to slatko najvise koči 😭
    Bajo čekamo prvi truud 🤞🍀 

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Ruska1986
    07. Ožujak 2021. 08:37

MilaSt

Neka si popila, nece ti odmoc. Ja sam prva tri mjeseca pila i duphaston i koristila utrogestan, a nisam krvarila. Ne mora stvarno to nista lose znacit, evo i cure se tu bore sa tim krvarenjem. Ti samo lezi danas i odmaraj... Mozes otic na pregled, ali racunaj da se nece bas nesto puno vidit... Ali ako ces ti bit smirenija, najbolje da sutra nazoves doktora i objasnis situaciju pa vidi sta ce ti rec .. Drz se! ❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    07. Ožujak 2021. 08:38

BAJO1

MISS

Nikita ❤️
    Bajo iscekujemo skupa s tobom 🙏🥰🥰

Nemora to jos ništa znacit al me zanima koliko ce proc do trudova😘 hvala cure😍

Ja kazem da ce to sutra krenut! 🙂 jel ti sluzni ispao u komadu ili je polako ispadao danima? To se skuzi kad krene, jel?

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

manemoj
    07. Ožujak 2021. 08:38

Magnolia

MilaSt

Ja sam 3×2, iako mi je progesteron i bez njih bio dobar, pa mozda da povećas. Meni su isto rekli da je sve normalno osim bolova i puno krvi, to mogu biti i zaostaci implantacijskog krvarenja. Ja sam stalno kao popišana, ne znam ni da li je to normalno😒

Mislim da je, ja sam prošlu subotu bila sigurna da sam procurila do koljena, otišla na WC, baš ništa, samo gaćice skroz mokre...
    MilaSt ja isto mislim da trebaš povećati dozu utrica ili duphastonea. Ja otkad sam posmedjarila ne stavljam više utrice nego duphastone 3x2.
    Jel još imaš ili je samo jednom bilo smedje? 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Sreca ♥
    07. Ožujak 2021. 08:41

Magnolia

MilaSt

Javila sam se svojoj mpo, cekam odg 😑 ja sam isto citala da 4 od 5 zena iznese trudnocu normalno. U kojem si ti tj? Jrsi bila na uzv?

🤍

Ruska1986
    07. Ožujak 2021. 08:44

Tuma

*.Women_name.*

Tuma

Ruska1986

Tuma

Nikitta mi smo tu za tebe i čekamo te kad budeš spremna vratiti se ili barem se javiti. ❤️ Vrlimo te❤️
    Ruska1986 al meni su bolne sise bile simptom. I ostale su bolne do dan danas 😂 Al prvih 10ak tjedana su bile baš jako bolne, sad kako koji dan.
    Liora sretno ti dok se vraćaš po svoje mrvice ❤️

Ne znam, mene su nakon inseminacije bas bolile a od trudnoce ni t. Sad su me nest malo u pocetku i nista, nista sve do negdje prekjucer(cini mi se). Bolne su na dodir, ovako ne.. Al samo odjednom 🤷🏻‍♀️

Mene fkt cijelu trudnoću bole. Sad me više bole bradavice a na početku su me baš cijele cice boljele….

Mene samo ono vrijeme dok sam mengu trebala dobit kao i prestale, bila sigurna evo menga dolazi. Od tad ništaa baš, nisu ni osjetljive, ni bolne, ni tvrde 🙈😂 ko i prije sve, samo bradavice vizualno velike i vene

A eto 100 žena, 200 sisa 😂 kod svake je očito drugačije. A ni nemamo sve iste simptome. Mene su jedino te bolne sise i probadanja po svuda u trbuhu i podsjećala da sam trudna dok nisam počela osjećati bebu, kad nisam nikakvih mučnina imala ni nekih drugih simptoma.

Bas tako 😂😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

07. Ožujak 2021. 08:52

MilaSt

Magnolia

MilaSt

Javila sam se svojoj mpo, cekam odg 😑 ja sam isto citala da 4 od 5 zena iznese trudnocu normalno. U kojem si ti tj? Jrsi bila na uzv?

Nisam bila, a zadnje stvari su mi bile 1.2. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.