Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina92
    07. Ožujak 2021. 09:49

Meto crta bas lijepo tamni 🤞🤞 kad vadis betu? 

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

vuky
    07. Ožujak 2021. 10:00

Tiki i ja sam isla procitati sto sam napisala 🤣🤣🤣 Uglavnom bok jedan i drugi moze, lijevi je bolji😎

vuky
    07. Ožujak 2021. 10:00

Meto super to izgleda ... 🤞🏻 Sutra beta? 

Meto
    07. Ožujak 2021. 10:02

Magnolia uh, ti ih pijes😝 kazu da je normalno biti popisanko, ka sam isto mokra al ne od utrica da curkaju, nego bas vlazno dolje, zamisljam da je leglo bakterija😅
    Nina sutra vadim prvu betu, bas se bojim😔 tjesim se da nisu debele crtice jer je tese/icsi pa da im treba malo da se pokazu, sramezljive..

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• *.Women_name.*
    07. Ožujak 2021. 10:02

Meto vidljivo tamni 😍 čekamo betu 🤞🙏

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Nakapaka
    07. Ožujak 2021. 10:05

Meto super tamni, Nina ❤️❤️

👩🏽34god

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Ožujak 2021. 10:05

TirelessIvy, ma super da si imala tako ugodan dan. 
    Super za kliniku, baš ti treba nešto takvoga nakon onog prošlog iskustva. A pričanje s antralcima, pih. Ja sam svojima cijelo obiteljsko stablo opisala. Kakvo čekanje dok budu zameci, to treba od prvog trena. Znala sam i sa spermićima popričati. 
    A Godiva, precijenjena. Leonidas je božanstvo. Riskirala bih i bakteriju za čokoladicu ili dvije. 

BAJO1, pojma nemam što je to, ali jupiiiiiii. 

MilaST, navijamo da je to ono dosadno smeđarenje koje nam bebe pošalju čisto da nas malo trgnu. Možda ti je mala doza progesterona? Odi u dr, zašto ne. Vidjet ćeš gdje je GV, nema veze što se neće još vidjeti beba.

Magnolia, kao popišana si radi utrića, to je uvijek tako s njima. Ja ne nosim uložak jer me prošli put baš izritiralo i skužila sam da ću tako i gljivice navući. Pa samo mijenjam često odjeću i sva sam popišana. 

Nakapaka, kad te tako nešto krene prati, pravac forum ili Netflix. Da, besposleni ženski um je sposoban svašta iskreirati.
    A onda dođeš ovdje i kažemo ti da je Tuma primila jednu dvodnevnu. I vidi je sad. 

Meto, crtice su ti divne. Punu crtu ćeš imati tek kad budeš oko 1000, tako da je ovo baš super. Jedva čekam tvoju betu sutra.  A onda ćemo se 8 mjeseci natjecati čiji blizanci ljepše rastu, zajedno sa Nina92.  

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Ožujak 2021. 10:06

5DNT.
    3tt +1.
    Uff.

💔💔💔

07. Ožujak 2021. 10:10

Meto

Magnolia uh, ti ih pijes😝 kazu da je normalno biti popisanko, ka sam isto mokra al ne od utrica da curkaju, nego bas vlazno dolje, zamisljam da je leglo bakterija😅
    Nina sutra vadim prvu betu, bas se bojim😔 tjesim se da nisu debele crtice jer je tese/icsi pa da im treba malo da se pokazu, sramezljive..

Malo me ošamute ali ništa strašno, jednostavno ne mogu čačkati dolje🤦🏼‍♀️. Ne nosim nikakve uloške, inace ne volim te dnevne.... Nosim u torbi rezervnih gacica. Sretno sa betom, jel ides u lab ili analiza? Analiza bude za sat i pol😁, ali ona u lazarici

BAJOMA
    07. Ožujak 2021. 10:23

Ruska1986

BAJO1

MISS

Nikita ❤️
    Bajo iscekujemo skupa s tobom 🙏🥰🥰

Nemora to jos ništa znacit al me zanima koliko ce proc do trudova😘 hvala cure😍

Ja kazem da ce to sutra krenut! 🙂 jel ti sluzni ispao u komadu ili je polako ispadao danima? To se skuzi kad krene, jel?

Ispadao mi je u komadima a danas je bas onaj dio s ugrušcima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.