Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    06. Ožujak 2021. 15:46

Sanjich 👶🤱

Cure nadam se da razumijete sto ne pisem bas, tolko mi je mucno da jednostavno jedva funkcioniram.. Ove momente sta mi bude ok iskoristim pojeat nesto i lezat..

Sve pratim i citam na refule i drzim fige svima 🤞🤞🤞❤️❤️❤️🤗

Samo ti odmaraj! Mozes i caj od djumbira probat... Drz se 🙂 i izdrzi, najcesce zavrse te mucnine nakon prvog tromjesecja 💪🏻💪🏻💪🏻

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    06. Ožujak 2021. 15:48

Monkica24

Cure, prijavljujem da danas krećem u prvo pikanje ikad! Vi ste sve tu uglavnom već veterananke po pitanju toga, ali morala sam ovo obilježiti jer je za mene ovo big deal :-D Toliko sam nervozna da sam već unaprijed dobila proljev Uglavnom, strah me hoću li ja to moći i hoće li sve proteći uredu Držite mi fige!

Ma bit ce to sve ok! Ali uvijek se sjetim sebe na pocetku, kad he trebalo smuckat Menpur, jaoooooo 🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️ ruke su mi se tresle... Vec druga injekcija je isla puno, puno lakse. Najgore je prvi put 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Nina92
    06. Ožujak 2021. 15:57

Dada ma to je jos stoperica od 7 mjeseca 🤣🤣
    Leo eto ti ime za bebaca hahah 👣❤️

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

vuky
    06. Ožujak 2021. 15:57

Sanjass nije ni meni inace bio problem ( roditelji mi žive u G.kotaru pa od njih putujem gore) ali evo u sri mi dolazi komisija i trebala bi poceti raditi ( tako da ne znam koliko mi je pametno faliti toliko na samom pocetku ) A sad za 1 transfer sam bila gore 2tj u 11mj zbog stimulacije, pa 10 dana u 1mj zbog pripreme za fet od kog smo morali odustati i onda sad 10 dana za fet u 2mj :/ Svakako i da sve bude super, kad je stimulacija cu morati biti gore do punkcije, jer sam to isla svaka 2 dana od 6dc.... a meni je 4,5h puta u jednom smjeru ( i troška i vremenski zeznuto da idem u istom danu, ali smisliti cu nesto :), samo sad moram otici na konzultacije da vidim sto dalje i kada ..... 

• *.Women_name.*
    06. Ožujak 2021. 16:00

D_Štoperica 🐼

Sanjich meni je zadnjih dana posebno zlo… Čak mi to nije ni tipična mučnina nego imam osjećaj da sam sva puna nekog pritiska. Voza me a tlak mi je normalan… Povratila nisam (samo ono jednom) ali često sam tako blizu pa podrignem 😬😬
    Konstantno me glava boli jer eto nemogu kavu.
    Danas sam jela burek sa mljevenim mesom, ja ga pravila 💪🏼💪🏼 a inače ga smislit nemogu, općenito mljeveno meso 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    Baš čudno se osjećam a najviše od svega nemam volje za apsolutno ništa…samo bi kao panda spavala i spavala po cijele dane 😴

Proći će te to najgore brzo. Meni je jedno 4 tjedna trajalo. Iako okusi mi još uvijek ne pašu. Joooj burek sa mesom. Oči bi mi jele, a ja još uvijek meso nemogu jest. Ja sve nešto volim sad onu juhu na njemačkom 😂🙈 neki dan muž spohao cvjetaču, i pire od cvjetaču s heljdom. Ja sad uživam u tom jer mi fkt to povrće paše sad.  A prije ni cut za to 😂 Još da ima lubenica i jagoda i tog slatkog voca 😍😍😍 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    06. Ožujak 2021. 16:05

MISS

Tuma,Women ma na dane boli manje,na dane vise ..danas nije prestalo otkako sam se probudila .najvise osjecam probadanja kroz straznjicu i mix nekih bolova u stomaku…nema smisla to vise ni spominjat ni opisivat..stalno isto…samo se molit Bogu da bude vise dana kad je izdrzljivo 🙏 i da mi bebaca ne boli,za mene je lako, izdrzat cu pa cu posli na psihijatriju 😂😂😂

Svi ćemo mi poslije u krug na neku psihijatriju 🙈😂 tak mi je žao kj te tak boli. Evo i ja ti danas imam nekakve munjice kroz prepone. Stalno se nkj javi, ja neznam da sam išla zapisivat u trudnoći pa to 100 vrsta bolova 😂 bit će sve dobro,  nemogu uopće vjerovat da si već u tim tjednima. Kad gledaš druge baš brzo prolaze 😊

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Ssanjas
    06. Ožujak 2021. 16:09

vuky sve mi je jasno,i mi smo nedavno bili u zg samo zbog jednog vađenja krvi a isto da ne govorin da nam je jos plus i 2h trajekta 🤦‍♀️ 
    Ali stvarno ti se isplati ic kod te doktorice 😊 
    A i stvarno nista nije jeftino,konzultacije su 500kn a da ne govorin da nas postupak ne ide preko hzzo tako da mi je rekla da bi nas to doslo sve skupa oko 20tisuca kuna i isto mi je rekla koliko bi morala stat gore radi tih uzv i svega.ali imamo sricu da imamo stan u zg pa je nekako lakse sve ostalo ucinit.

sanjass322@gmail.com

Sunny_🐣
    06. Ožujak 2021. 16:25

sanjass mislim da je netko bio napisao na forumu da je za transfer materijala trebalo cca mjesec dana. Al se ne sjecam tko je to pisao 🤔 a zašto vaš postupak ne bi išao preko hzzo-a?

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

vuky
    06. Ožujak 2021. 16:32

sanjasa kazem, nece to biti problem na kraju - samo eto, sad razmisljam kako sa poslom to uskladiti... rad sa ljudima je zeznut, zamjeriti ce ako otvorim pa me ne bude odmah ... pa mislim da cu morati pauzu ...

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    06. Ožujak 2021. 16:39

*.Women_name.*

D_Štoperica 🐼

Sanjich meni je zadnjih dana posebno zlo… Čak mi to nije ni tipična mučnina nego imam osjećaj da sam sva puna nekog pritiska. Voza me a tlak mi je normalan… Povratila nisam (samo ono jednom) ali često sam tako blizu pa podrignem 😬😬
    Konstantno me glava boli jer eto nemogu kavu.
    Danas sam jela burek sa mljevenim mesom, ja ga pravila 💪🏼💪🏼 a inače ga smislit nemogu, općenito mljeveno meso 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    Baš čudno se osjećam a najviše od svega nemam volje za apsolutno ništa…samo bi kao panda spavala i spavala po cijele dane 😴

Proći će te to najgore brzo. Meni je jedno 4 tjedna trajalo. Iako okusi mi još uvijek ne pašu. Joooj burek sa mesom. Oči bi mi jele, a ja još uvijek meso nemogu jest. Ja sve nešto volim sad onu juhu na njemačkom 😂🙈 neki dan muž spohao cvjetaču, i pire od cvjetaču s heljdom. Ja sad uživam u tom jer mi fkt to povrće paše sad. A prije ni cut za to 😂 Još da ima lubenica i jagoda i tog slatkog voca 😍😍😍

Ja sam danas kupila posudicu jagoda, kruške i grožđe 😁😁😁 i to kada sam vidjela jagode,  oči mi  zasjajuckale 🥰🥰🥰🥰
    Povrće još uvijek ne ide, a tjeram se. Juhe obavezno, oduvijek ih volim.... I ja meso malo manje nego prije, ali eto pukla me želja za burekom 😂😂😂
    Banane mi još uvijek ne pašu 😬🤦🏻‍♀️ baš raznolike želje 😬😁

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.