Pozdrav svima :)
Trenutno sam na gonalu 100 i Cetroidu (danas 7.dan infekcija, aspiracija krajem sljedećeg tjedna, imam duži ciklus). Zanima me jeste li vi dobile neke preporuke za tjelesnu aktivnost? Zaboravila sam pitati dr. A htjela bi na Sljeme (hodati, 3-4 h traje tura) … Ne znam preporučuje li se mirovanje u vrijeme postupka ili možemo sve normalno (malo pojačana tjelesna aktivnost)?
Hvala i sretno svima ❤️
Ne treba mirovanje, ali ne ni pojačana aktivnost. Ja obično prestanem s vježbanjem nakon par dana pikanja. Hodam, ali ne planinarim. Jajnici su ti povećani, može doći do torzije ako pretjeraš.
💔💔💔
Nas četvero smo se malo sunčali u birtiji. MM nam je isplanirao termin za more za 3 tjedna ❤️❤️❤️❤️
Sad nas vodi na ručak ❤️❤️❤️❤️
💔💔💔
Cureeee moja beta je 193, jos nista nije gotovo u ponedjeljak cu jos jednu izvadit, sad me tek strah...
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Nikitta lepo je videti te ovde ponovo. Mnogo sam mislila na tebe i nadala se da su stvari krenule na bolje. Mnogo mi je zao, mnogo, mnogo sto se jos toliko mucis, ali znam da znas da smo tu za svaku vrstu podrške i uz tebe smo, uvek. Nedostajala si nam, eto, htela bih da to znaš 💗💗💗 želim od sveg srca da stvari krenu na bolje, malo po malo. Grlim te mnogo
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Cureeee moja beta je 193, jos nista nije gotovo u ponedjeljak cu jos jednu izvadit, sad me tek strah…
Pa to je super! 🥳 Ne da se poduplala neg ono.... 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 molimo!! 😘
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Nas četvero smo se malo sunčali u birtiji. MM nam je isplanirao termin za more za 3 tjedna ❤️❤️❤️❤️
Sad nas vodi na ručak ❤️❤️❤️❤️
Znaci, izvoli narucit troje cevape inace se ne broji ☝🏻
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Cureeee moja beta je 193, jos nista nije gotovo u ponedjeljak cu jos jednu izvadit, sad me tek strah…
Wuhuhuhu 🤞🙏🙏🙏🤞
Evo sam dobila poziv, imamo 2 oplodjene, u ponedeljak transfer… znam da cete me vi razumjeti kad kazem da sam razocarana sto od 5 ‘odlicnih’ samo su 2…. ali sta je tu je
Jel vracas obje? Drzim fige da je tu tvoja bebica 🍀🤞
Mislim da cu obje 😕
🙂 bas mi je drago!! 🥳🥳🥳🥳 razumijem razocarenje, ali ipak 2/5 je super rezultat ❤💜
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Draga, znam da te strah. Svi znamo da još svašta može biti. Ali, ovo je fantastičan znak za sad. Držmo fige da se nastavi ovako ❤️❤️❤️
💔💔💔
E sad malo o meni 😂😂😂 Tuma mislim da sam dobila one BH kontrakcije 🤔 mislim da si ti pričala da su ti se javljale oko ovog tjedna. Pričala sam, Imala ih je i moja šogorica, ali nju mi se neda ispitivat jer imam osjećaj da kj god pitam misli da nisam normalna. Kj su tebi rekli za to? Jel se to s vremenom pojačava? Imaš neke savjete? 😂 Ja nekak se nisam uspanicarila, jer mi sve aplikacije blindaju od 20 tt da su moguće, ne mislim da je potrebno zbog tog zvat doktora? Bez bolne su skroz, primijetila sam već par puta da mi se trbuh onak zgrci na 15 do 20 sekundi. Istina, malo sam aktivnija ovih dana, do ovog pregleda sam skrot nepomično ležala 😂 sad malo prohodam po kući i taj. Sad je na pregledu prije dan bilo sve ok, a terapiju imam i normabel, roidakal i utrogestane. Iskreno nekad nemogu razlikovat jel se to gospodica javi kad je onak jako jako kratko jer istovremeno nekad osjetim i nju da se miče , ali jutros je baš trajalo 20 sekundi i zahvatilo je većinu trbuha pa sam pretpostavila da je to to.
Meni su ti se već u 20.tt javile. Ima dana kad imam možda 1/2 u danu, a ima dana kad ih imam baš dosta. Recimo sinoć i jutros sam ih baš dosta imala. Najčešće ih bude više ako sam aktivnija taj dan, ali ih zna i beba potaknuti, ako nisi dosta hidratizirana i sl. Znači kad se jave, ustati, napraviti par koraka ili promijeniti položaj i na to bi trebale otići.... Ja isto nekad nisam sigurna jel su to kontrakcije ili beba jer nekad mi se samo dio trbuha ful stvrde al je isti onaj osjećaj napetosti. Tad je moguće to beba valjda, a kad je cijeli tvrd te kontrakcije.. Meni je prvo dr pojačala utrogestane jer nije znala jel su to bh kontrakcije ili neke koje uzrokuju otvaranje i naručila me opet za 3 tj. Idući put kad sam bila je rekla da se nisam otvarala i da je sve oke, da ne moram brinuti oko toga. Soc gin kad sam rekla da ih imam je rekla da je to skroz normalno i da ih mogu očekivati sve više i ako će mi baš smetati da se javim i tražim normabel. Do sad nije bilo potrebe ali nakon sinoć si mislim u pon zvati i tražiti da mi ipak prepiše normabel za tak neke večeri.
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji