Cure, prijavljujem da danas krećem u prvo pikanje ikad!Vi ste sve tu uglavnom već veterananke po pitanju toga, ali morala sam ovo obilježiti jer je za mene ovo big deal :-D Toliko sam nervozna da sam već unaprijed dobila proljev
Uglavnom, strah me hoću li ja to moći i hoće li sve proteći uredu
Držite mi fige!
Tako mi je i samoj, meni je od sutra dan D, tj 2 tjedna D. Ako su sve mogle, možemo i mi! 💪💪😘
05.12.2022 💗
Women name nadam se da si krivo napisala za Roidakal 2x1 se pije, ne 2x2. Predozirat ces se 🤦♀️😂
Sto se tice BH kontrakcija... Ja hvala bogu jos nemam, tu i tamo me zgrci ako duze stojim, hodam, sjedim i onda promjenim polozaj i prođe. Trbuh mi je mekan pa po tome znam da to nisu one. Prosli put sam ih imala od 15.tt i bile su bas ceste, sto je malo vjerojatno i pogodovalo da se dogodi to sto se dogodilo. Nije mi nista pomagalo, znala sam imati i po 15 dnevno. Uzas. Inace je to normalna pojava i znak da se tijelo priprema za dolazak bebice ❤️. Bitno je samo da nisu bolne i jako ceste. Sve ostalo je ok. 😉
Prijavljujem i ja meksu stolicu, ali necu prekinuti Mg direct jos, pratit cu par dana kak ce biti, ako se bude ponavljalo, onda budem.
Nina92 🤞🤗😘
Saljem puse svima i uzivajte 😘😘😘😘
Dobrodosle sve cure koje ne znam i sto prije ostale trudne! ❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sanjich ❤️❤️❤️ samo ti odmaraj i mazi bebicu
Monikica naviknuti ces se napokon 2-3 iglice, bit ce ti to normalno
MTB u ponedjeljak cu zvat doktora kad izvadi novu betu da budem sigurna u sve 🤞🙏
Ma krivo sam bila pročitala, da ti je 3.5. Ovakav TSH na takvu betu je fantastičan, vjerojatno ti neće trebati ništa.
A sad odmor i maženje mame i bebica do ponedjeljka 😘😘😘
Hoću da idući tjedan rasterećeno bacaš trudničku prašinu na mene ❤️❤️❤️
💔💔💔
MTB jeej bebicee idu na moree 🥳🥳
Sunny ❤️
Nina drzim fige da nastavi tako 🍀🤞
Sanjich samo odmaraj..navijam da mučnine što prije prestanu ❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Cure, prijavljujem da danas krećem u prvo pikanje ikad!Vi ste sve tu uglavnom već veterananke po pitanju toga, ali morala sam ovo obilježiti jer je za mene ovo big deal :-D Toliko sam nervozna da sam već unaprijed dobila proljev
Uglavnom, strah me hoću li ja to moći i hoće li sve proteći uredu
Držite mi fige!
Sretno i bez panike, nije to nikakav bauk! sve ce biti uredu❤️
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
E sad malo o meni 😂😂😂 Tuma mislim da sam dobila one BH kontrakcije 🤔 mislim da si ti pričala da su ti se javljale oko ovog tjedna. Pričala sam, Imala ih je i moja šogorica, ali nju mi se neda ispitivat jer imam osjećaj da kj god pitam misli da nisam normalna. Kj su tebi rekli za to? Jel se to s vremenom pojačava? Imaš neke savjete? 😂 Ja nekak se nisam uspanicarila, jer mi sve aplikacije blindaju od 20 tt da su moguće, ne mislim da je potrebno zbog tog zvat doktora? Bez bolne su skroz, primijetila sam već par puta da mi se trbuh onak zgrci na 15 do 20 sekundi. Istina, malo sam aktivnija ovih dana, do ovog pregleda sam skrot nepomično ležala 😂 sad malo prohodam po kući i taj. Sad je na pregledu prije dan bilo sve ok, a terapiju imam i normabel, roidakal i utrogestane. Iskreno nekad nemogu razlikovat jel se to gospodica javi kad je onak jako jako kratko jer istovremeno nekad osjetim i nju da se miče , ali jutros je baš trajalo 20 sekundi i zahvatilo je većinu trbuha pa sam pretpostavila da je to to.
Okej. Ja na utrogestanu jesam 3x200, normabel imam 2x2, i još ti roidakali 2x2, opremljena sam 😂 imam ponovo za 10 dana u Petrovoj pregled pa ću vidjeti s njima tad. Jedino ako baš nešto bude ful često
Da, ti si pokrivena s terapijom haha. Ma kažu da je normalno jer se maternica priprema za porod. Svakako spomeni na pregledu, al tih par dnevno što osjetis nije ništa zabronjavajuce. 😊 Moja prijateljica je imala od 20i nekog tjedna svaki dan po nekoliko i to dosta bolne i sve je oke, jedino je veću dozu magnezija pila....
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
TiKi, Anchy ❤️❤️
MTB naravno da bacam 👣👣
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
MTB jeej bebicee idu na moree 🥳🥳
Sunny ❤️Nina drzim fige da nastavi tako 🍀🤞
Sanjich samo odmaraj..navijam da mučnine što prije prestanu ❤️
🤗🤗❤️
Women name nadam se da si krivo napisala za Roidakal 2x1 se pije, ne 2x2. Predozirat ces se 🤦♀️😂
Sto se tice BH kontrakcija… Ja hvala bogu jos nemam, tu i tamo me zgrci ako duze stojim, hodam, sjedim i onda promjenim polozaj i prođe. Trbuh mi je mekan pa po tome znam da to nisu one. Prosli put sam ih imala od 15.tt i bile su bas ceste, sto je malo vjerojatno i pogodovalo da se dogodi to sto se dogodilo. Nije mi nista pomagalo, znala sam imati i po 15 dnevno. Uzas. Inace je to normalna pojava i znak da se tijelo priprema za dolazak bebice ❤️. Bitno je samo da nisu bolne i jako ceste. Sve ostalo je ok. 😉
Prijavljujem i ja meksu stolicu, ali necu prekinuti Mg direct jos, pratit cu par dana kak ce biti, ako se bude ponavljalo, onda budem.
Nina92 🤞🤗😘Saljem puse svima i uzivajte😘😘😘😘Dobrodosle sve cure koje ne znam i sto prije ostale trudne! ❤️
2x1 daaa 🙈🙈😂 nisu ceste hvala Bogu 🙏 jutros samo ta jedna za sad, a bolne nisu uopce, nadam se da će neko vrijeme tak ostat 😂 😘
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
E sad malo o meni 😂😂😂 Tuma mislim da sam dobila one BH kontrakcije 🤔 mislim da si ti pričala da su ti se javljale oko ovog tjedna. Pričala sam, Imala ih je i moja šogorica, ali nju mi se neda ispitivat jer imam osjećaj da kj god pitam misli da nisam normalna. Kj su tebi rekli za to? Jel se to s vremenom pojačava? Imaš neke savjete? 😂 Ja nekak se nisam uspanicarila, jer mi sve aplikacije blindaju od 20 tt da su moguće, ne mislim da je potrebno zbog tog zvat doktora? Bez bolne su skroz, primijetila sam već par puta da mi se trbuh onak zgrci na 15 do 20 sekundi. Istina, malo sam aktivnija ovih dana, do ovog pregleda sam skrot nepomično ležala 😂 sad malo prohodam po kući i taj. Sad je na pregledu prije dan bilo sve ok, a terapiju imam i normabel, roidakal i utrogestane. Iskreno nekad nemogu razlikovat jel se to gospodica javi kad je onak jako jako kratko jer istovremeno nekad osjetim i nju da se miče , ali jutros je baš trajalo 20 sekundi i zahvatilo je većinu trbuha pa sam pretpostavila da je to to.
Okej. Ja na utrogestanu jesam 3x200, normabel imam 2x2, i još ti roidakali 2x2, opremljena sam 😂 imam ponovo za 10 dana u Petrovoj pregled pa ću vidjeti s njima tad. Jedino ako baš nešto bude ful često
Da, ti si pokrivena s terapijom haha. Ma kažu da je normalno jer se maternica priprema za porod. Svakako spomeni na pregledu, al tih par dnevno što osjetis nije ništa zabronjavajuce. 😊 Moja prijateljica je imala od 20i nekog tjedna svaki dan po nekoliko i to dosta bolne i sve je oke, jedino je veću dozu magnezija pila….
Da, tako kažu da je to trening maternice za finale 😊 spomenem svakako!
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️