Cure, prijavljujem da danas krećem u prvo pikanje ikad! Vi ste sve tu uglavnom već veterananke po pitanju toga, ali morala sam ovo obilježiti jer je za mene ovo big deal :-D Toliko sam nervozna da sam već unaprijed dobila proljev
Uglavnom, strah me hoću li ja to moći i hoće li sve proteći uredu
Držite mi fige!
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Cure, prijavljujem da danas krećem u prvo pikanje ikad!Vi ste sve tu uglavnom već veterananke po pitanju toga, ali morala sam ovo obilježiti jer je za mene ovo big deal :-D Toliko sam nervozna da sam već unaprijed dobila proljev
Uglavnom, strah me hoću li ja to moći i hoće li sve proteći uredu
Držite mi fige!
Juuuuupiiiii!!!
Bez brige, brzo ćeš postati ovisna 😂😂😂
💔💔💔
Sanjich ❤️❤️❤️ samo ti odmaraj i mazi bebicu
Monikica naviknuti ces se napokon 2-3 iglice, bit ce ti to normalno
MTB u ponedjeljak cu zvat doktora kad izvadi novu betu da budem sigurna u sve 🤞🙏
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Pozdrav svima :)
Trenutno sam na gonalu 100 i Cetroidu (danas 7.dan infekcija, aspiracija krajem sljedećeg tjedna, imam duži ciklus). Zanima me jeste li vi dobile neke preporuke za tjelesnu aktivnost? Zaboravila sam pitati dr. A htjela bi na Sljeme (hodati, 3-4 h traje tura) … Ne znam preporučuje li se mirovanje u vrijeme postupka ili možemo sve normalno (malo pojačana tjelesna aktivnost)?
Hvala i sretno svima ❤️
Ovisi, ja npr trčim do cca par dana pred aspiraciju, dogovorim se s dr točno do kojeg dana, ovisi o večini jajnika i tome kako se osjećaš.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Nas četvero smo se malo sunčali u birtiji. MM nam je isplanirao termin za more za 3 tjedna ❤️❤️❤️❤️
Sad nas vodi na ručak ❤️❤️❤️❤️
Tak treba, definitivno je dan za uživanje ❤️
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
Cureeee moja beta je 193, jos nista nije gotovo u ponedjeljak cu jos jednu izvadit, sad me tek strah…
Ajme ❤️❤️❤️🤞🤞🤞
🧍♂️42-od astheno-normo
E sad malo o meni 😂😂😂 Tuma mislim da sam dobila one BH kontrakcije 🤔 mislim da si ti pričala da su ti se javljale oko ovog tjedna. Pričala sam, Imala ih je i moja šogorica, ali nju mi se neda ispitivat jer imam osjećaj da kj god pitam misli da nisam normalna. Kj su tebi rekli za to? Jel se to s vremenom pojačava? Imaš neke savjete? 😂 Ja nekak se nisam uspanicarila, jer mi sve aplikacije blindaju od 20 tt da su moguće, ne mislim da je potrebno zbog tog zvat doktora? Bez bolne su skroz, primijetila sam već par puta da mi se trbuh onak zgrci na 15 do 20 sekundi. Istina, malo sam aktivnija ovih dana, do ovog pregleda sam skrot nepomično ležala 😂 sad malo prohodam po kući i taj. Sad je na pregledu prije dan bilo sve ok, a terapiju imam i normabel, roidakal i utrogestane. Iskreno nekad nemogu razlikovat jel se to gospodica javi kad je onak jako jako kratko jer istovremeno nekad osjetim i nju da se miče , ali jutros je baš trajalo 20 sekundi i zahvatilo je većinu trbuha pa sam pretpostavila da je to to.
Meni su ti se već u 20.tt javile. Ima dana kad imam možda 1/2 u danu, a ima dana kad ih imam baš dosta. Recimo sinoć i jutros sam ih baš dosta imala. Najčešće ih bude više ako sam aktivnija taj dan, ali ih zna i beba potaknuti, ako nisi dosta hidratizirana i sl. Znači kad se jave, ustati, napraviti par koraka ili promijeniti položaj i na to bi trebale otići…. Ja isto nekad nisam sigurna jel su to kontrakcije ili beba jer nekad mi se samo dio trbuha ful stvrde al je isti onaj osjećaj napetosti. Tad je moguće to beba valjda, a kad je cijeli tvrd te kontrakcije.. Meni je prvo dr pojačala utrogestane jer nije znala jel su to bh kontrakcije ili neke koje uzrokuju otvaranje i naručila me opet za 3 tj. Idući put kad sam bila je rekla da se nisam otvarala i da je sve oke, da ne moram brinuti oko toga. Soc gin kad sam rekla da ih imam je rekla da je to skroz normalno i da ih mogu očekivati sve više i ako će mi baš smetati da se javim i tražim normabel. Do sad nije bilo potrebe ali nakon sinoć si mislim u pon zvati i tražiti da mi ipak prepiše normabel za tak neke večeri.
Okej. Ja na utrogestanu jesam 3x200, normabel imam 2x2, i još ti roidakali 2x2, opremljena sam 😂 imam ponovo za 10 dana u Petrovoj pregled pa ću vidjeti s njima tad. Jedino ako baš nešto bude ful često prije, ali sad je to kak ti opisujes i 1 il 2 dnevno . E hvalaaa tii 😍😍😘
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
mala39sad sam se sjetila još nečega. 🙂 Koliko često si išla na folikulometrije?
_______
Malo mi je trebalo duže da popratim sve zaostatke pa:
MTB super za smrzlića! 🎉
Manemoj divno! Nadam se da će krvarenje prestati.
Mara divno poduplana beta! 😍
Meto crtice lijepo napreduju. 🤞🤞🤞
Nina92 🤞🤞🤞🤞za pravilno duplanje.
Vuky, SBjelis žao mi je! 😞
Nikitta jako mi ježao zbog svega što ti se dogodilo! 😞 Nadam se da će biti bolje i da će se uzrok problema s prstom naći.
išla sam svaka 3 dana...
ja-39 bez jajovoda
on-35 normo, uz učestale bakterijske infekcije
1.ivf,Škvorc-2 trodnevna-beta 0
2.ivf,Škvorc-2 trodnevna-beta 2x rasla i onda biokemijska
3.ICSI,Škvorc-2 blastice odlične-beta 0
Women name BH kontrakcije.
Ja nisam bas prakticirala to hodanje il promjena položaja' nego bi pricekala 20 sek da se sve vrati u normalu. Ako ti se trbuh ukruti i bude pomalo iskrivljenog izgleda to je to.
Kako ti trudnoca bude odmicala tako ce ti i sve češce bit tih kontrakcija i bit ce malo neugodnije.
Ja ih uopce nisam imala u protekle dvi trudnoce.
S malim ni svoje trudove vec inducirani, s malom noc prije poroda 2 lazna truda, a sad me BH love od 25-26 tt.
Nisam baš sad gledala kako trbuh izgleda, ali ukruti se sigurno. Cijeli dan mi bude opusten na boku, a kad dođe tih 20 sekundi ne mogu ga napuhat onak od grca pa bi rekla da je to to. To su sad ti tjedni i meni da. Hvalaa ti Bajoo 🥰 i da ti dobiješ uskoro one prave 🤞🙏😍
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
*veličina, ne većina 🤦♀️🙄
🧍♂️42-od astheno-normo
Sortiraj odgovore
Najstariji