Hvala cure, ja vec sve otpisala, jos nemogu vjerovat, otvaram pa zatvara nala ko ce docekat ponedjeljak 🙏🙏
Za MTB vitamin D mji 85.5 a Tsh 2.5
Super!!! ❤️ Eto cak je i veca nego za visinu sto je Bjelis pomislila da je beta 🤣🤣🥰🥰
Da haha 🤣🤣🙈
Necemo se jos veselit, ovo je prvi put da mi se ovako lijep dupla 🙏
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Pozdrav svima :)
Trenutno sam na gonalu 100 i Cetroidu (danas 7.dan infekcija, aspiracija krajem sljedećeg tjedna, imam duži ciklus). Zanima me jeste li vi dobile neke preporuke za tjelesnu aktivnost? Zaboravila sam pitati dr. A htjela bi na Sljeme (hodati, 3-4 h traje tura) … Ne znam preporučuje li se mirovanje u vrijeme postupka ili možemo sve normalno (malo pojačana tjelesna aktivnost)?
Hvala i sretno svima ❤️
Ne treba mirovanje, ali ne ni pojačana aktivnost. Ja obično prestanem s vježbanjem nakon par dana pikanja. Hodam, ali ne planinarim. Jajnici su ti povećani, može doći do torzije ako pretjeraš.
Hvala na odgovoru, mislim da ću preskočiti Sljeme :)
Vidim da si dobila nazad 2 jajasca, čestitam :)
Jesi sama mogla birati koliko želiš nazad? Ja se dvoumim... Znam da je veća šansa sa 2, a onda s druge strane rizici sa bliznacima (makar znam puno parova sa bliznacima i sve je u najboljem redu)
Hvala cure, ja vec sve otpisala, jos nemogu vjerovat, otvaram pa zatvara nala ko ce docekat ponedjeljak 🙏🙏
Za MTB vitamin D mji 85.5 a Tsh 2.5
Draga, svi nalazi su ti dobri. TSH prirodno malo naraste s betom. Samo javi dr da ti kaže treba li ti preventivno terapija.
Krenulo je, to je super. Sad samo da nastavi 😘😘😘😘😘
Znaš da te ovdje svi jako vrlimo i navijamo za tebe ❤️❤️❤️
Budemo još nas dvije uspoređivale stomake u GK i svađale se čiji blizići su bolji ❤️❤️❤️❤️
💔💔💔
Evo mene cure s pregleda, naravno da je ono smeđarenje značilo nešto i nije bilo normalno 😩 imam cistu nekih 3mm il 3cm nisam od šoka ni čula dobro ☹️ Dali su mi Duphastone tbl 2x1 narednih 10 dana pa poslije menge da dođem na pregled da vidimo hoće li pući .
Eto obećala sam javiti , i javljam ne tako lijepe vijesti ali šta se može 🤷🏼♀️ That’s life
Šaljem puse svima 😘😘😘😘
🙋🏼♀️ 32 🙋🏻♂️ 31
3 godine braka
03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
09/2021 missed ab 💔
Women name BH kontrakcije.
Ja nisam bas prakticirala to hodanje il promjena položaja' nego bi pricekala 20 sek da se sve vrati u normalu. Ako ti se trbuh ukruti i bude pomalo iskrivljenog izgleda to je to.
Kako ti trudnoca bude odmicala tako ce ti i sve češce bit tih kontrakcija i bit ce malo neugodnije.
Ja ih uopce nisam imala u protekle dvi trudnoce.
S malim ni svoje trudove vec inducirani, s malom noc prije poroda 2 lazna truda, a sad me BH love od 25-26 tt.
Cureeee moja beta je 193, jos nista nije gotovo u ponedjeljak cu jos jednu izvadit, sad me tek strah…
Ajmeeeeeeee Ninaaaaaaaaaaa 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Evo mene cure s pregleda, naravno da je ono smeđarenje značilo nešto i nije bilo normalno 😩 imam cistu nekih 3mm il 3cm nisam od šoka ni čula dobro ☹️ Dali su mi Duphastone tbl 2x1 narednih 10 dana pa poslije menge da dođem na pregled da vidimo hoće li pući .
Eto obećala sam javiti , i javljam ne tako lijepe vijesti ali šta se može 🤷🏼♀️ That’s life
Šaljem puse svima 😘😘😘😘
Ja sam imala od 4cm nakon prošlog postupka. Nije ti to neka drama, nakon 10 dana progesteronske terapije to najčešće ode 😘
Samo je fora da ćeš sad vidjeti kako su svi simptomi koje si imala nakon transfera zapravo od progesterona 😂😂😂
💔💔💔
Cure nadam se da razumijete sto ne pisem bas, tolko mi je mucno da jednostavno jedva funkcioniram.. Ove momente sta mi bude ok iskoristim pojeat nesto i lezat..
Sve pratim i citam na refule i drzim fige svima 🤞🤞🤞❤️❤️❤️🤗
Pozdrav svima :)
Trenutno sam na gonalu 100 i Cetroidu (danas 7.dan infekcija, aspiracija krajem sljedećeg tjedna, imam duži ciklus). Zanima me jeste li vi dobile neke preporuke za tjelesnu aktivnost? Zaboravila sam pitati dr. A htjela bi na Sljeme (hodati, 3-4 h traje tura) … Ne znam preporučuje li se mirovanje u vrijeme postupka ili možemo sve normalno (malo pojačana tjelesna aktivnost)?
Hvala i sretno svima ❤️
Ne treba mirovanje, ali ne ni pojačana aktivnost. Ja obično prestanem s vježbanjem nakon par dana pikanja. Hodam, ali ne planinarim. Jajnici su ti povećani, može doći do torzije ako pretjeraš.
Hvala na odgovoru, mislim da ću preskočiti Sljeme :)
Vidim da si dobila nazad 2 jajasca, čestitam :)
Jesi sama mogla birati koliko želiš nazad? Ja se dvoumim… Znam da je veća šansa sa 2, a onda s druge strane rizici sa bliznacima (makar znam puno parova sa bliznacima i sve je u najboljem redu)
Vrate ti samo ono na što ti pristaneš, bez brige.
Ja sam bila za jednog, doktor, biologica i MM za dva. Nije mi žao što sam popustila, nitko nije radio pritisak, svi su bili puno podrške i odlučila sam riskirati.
A sad navijam za obje moje bebe i bit ću presretna ako se obje ulove ❤️❤️❤️
💔💔💔
@MTBica hvala ti ❤. Vjerojatno je tako kako si napisala.
Provjeri s doktoricom ako ti je ok pa me nauči ako sam u krivu 😁
Mislim da si u pravu 😉
Dok sam pisala sad Eli sjetila sam se još jednog benefita - progesteron će ti pomoći počistiti zaostale ciste ako su ostale... Sve u svemu, dobra odluka doktorice 👍
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji