Meto gdje je danasnji testic? 😊😁
Nina92 🤞🤞🍀🍀 sretnooo
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Pozdrav svimaPratim vas od cca početka prošle godine i ovaj forum edukacija je super stvar…puno naučila i unaprijed pretrage obavila tako da smo ja i mužić napokon u postupku od ove godine. Sada tijekom postupka je muž dobio dgoligoasthenozoospermia što prije u nalazu spermiograma nije imao (nije bio ni prošli savršen ali po njima prolazan)..trenutno je krenuo s Pro Fertilom (na kutiji piše po 1 tbl) a ovdje sam pročitala savjet po 2-nadam se da ga neću predozirati
, također smo naručili Maca potent, te je u fazi vađenja krvi i ponovni spermiogram (makar su nam rekli u Zg da stignemo) ali ne bi ja bila JA da ne idem unaprijed
Zanima me kako se čuva spomenuta kašica (u frižideru?).
U opisu je opisan naš dosadašnji put prema jako željenoj bebi (nadam se da se učitalo).
Veselim se ugodnom druženju
I mi imamo sad zadnji nalaz oligoasteno..iako smo godinama imali normo..ali kao mladi decko kad smo krenuli s ovim imao je asteno. Vjer se sad opustio zadnjih god jer je mislio sve ok. Narucio je taj fertil up, count boost, l karnitin, macu, vitamin c i zink pa ce sad u boj narednih mjeseci jer je vrlo razocaran sa svojim plivacima🤣. Svaki mj ce kontrolirati spermio da prati napredak...
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
mala39 sad sam se sjetila još nečega. 🙂 Koliko često si išla na folikulometrije?
_______
Malo mi je trebalo duže da popratim sve zaostatke pa:
MTB super za smrzlića! 🎉
Manemoj divno! Nadam se da će krvarenje prestati.
Mara divno poduplana beta! 😍
Meto crtice lijepo napreduju. 🤞🤞🤞
Nina92 🤞🤞🤞🤞za pravilno duplanje.
Vuky, SBjelis žao mi je! 😞
Nikitta jako mi je žao zbog svega što ti se dogodilo! 😞 Nadam se da će biti bolje i da će se uzrok problema s prstom naći.
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Manemoj kakvo je stanje? Samo odmaraj i u lezeci polozaj dok se to smiri sve. Mislim na tebe❤️
Nina mislim i na tebe i drzim 🤞🤞 jako da me prsti bole❤️
Emma bome je tvoj put trnovit.. zracis pozitivom i drago mi je da vidim kako se boris🍀 sada i uz nasu podrsku!😘
Nikitta moja mila, neizmjerno mi je zao zbog svega😔 da ti barem mogu nekako pomoci.. nadam se da ce se odnekud pojaviti netko da ti pomogne prvenstveno zbog palca i noge, rjesenje mora postojati. U mojim si mislima i srcu i samo ti zelim zdravlje❤️
Grizli pa ti i jesi kao rock star☝️😉 svojim nesebicnim savjetima i istrazivanjima si pomogla kako nami, tako i buducim generacijama koje zapnu na ovom mjestu.
Drago mi je kad navratis i pozz ekipu☺️🥰
Da se razumijemo..isto imam povremene napade panike🤣…samo kad to podilim s MM onda mi se pocne rugati pa se skupa smijemo mojim glupostima u glavi…ili ako njega nema, odma upalim neku seriju ili nesto da mi misli otplove u drugom smjeru…sve samo da ne mislim crnoooo🤪🥴💃..
I hvala za support..puno to znaci…ekipa ovdje je 🔝🔝🔝❤💕
Da ih nemaš, ne bi bila normalna.
Super ti je muž ❤️
Neeeego, koliko je visok? 😁😁😁
Bahahhahahaha...a nije previsok..oko 180 ali je brutalno zgodan..tako da nekad kad ga pogledam odma mi jaja podivljaju. Pa se cudim kako nisam vec do sad 100puta trudna ostala🤣🤣🤣🤣🤣🤣
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Inter hvala puno na opsirnom odgovoru, pa s obzirom da sam ja odmah pitala tko radi privatno, da to kao sto prije obavim, dr D.mi je odmah rekla Podobnik. Sacekat cu jos koji dan, ako mi se ne jave povratno, onda cu se raspitati za bolnice. Ni ja nisam iz Zagreba, pa cu pokusat barem telefonski nekoga dobiti prije nego odem tamo. Druga opcija mi je KBC Osijek, ali nekako mislim da bi tu cekala sto godinama, (prijasnja iskustva), ali jos cu svakako provjeriti. Hvala ti puno
MTBica da, i ja citam da vecina zena savjetuje odmah vadenje, iako i ia mislim da cu se posavjetovat jos sa nekim. Moj strah od operacije i anestezije je veci, pa cisto da budem 100000% sigurna u sve kad vec moram to obavljati. Koliko me strah, toliko i jedva cekam cisto jer znam da me cekaju 2 smrzlica hvala puno. Valjda cu uskoro i to rijesit, pa da vam se pridruzim sa cekanjem bete
👧🏼- 27 god, neprohodni jajovodi,hydrosalpinx.
👱🏻♂️- 29 god, sve odlicno
Pokusavamo 5 godina
BetaPlus
1 ICSI (puregon,cetrotide) 02/2021 - biokemijska
Jutro cure 😃
Nina sretno javi nam see 💕
Manemoj bit će to sve dobro, bitno da je bebica tu 😍🥰
Didi žao mi je ☹️
Nakapaka dovoljna je i jedna, a kamoli 2! Ali razumijem te 😊 sretno dalje 😘😘
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Emma05, da, nisko je to za mene 😁 a ovo za zgodnoću kužim. Kao i kod vuky MM je zgodnija polovica našeg para. Ja sam više simpatična, on je zgodan ❤️❤️❤️
Ali očito je mućak kad me nije oplodio sve ove godine. Uvijek je do njih. Prava muškarčina i jalovu ženu oplodi 😎😎😎😂😂😂
💔💔💔
Ina meni je znao reći, ali i kad ga gleda i mjeri ekran je prema meni okrenut, napiše i u nalazu pa pročitam ak nis drugo 🤣
Barbi dobrodošla i sretno 🙏🥰 za ovo što pitaš neznam, mi imamo muški faktor ali nismo ništa pili
Što se Škvorca tiče meni su onaj dio kj se odnosi na mpo bili stvarno odlični, detaljni i da idem ponovo išla bi opet tamo na mpo. Za statistiku točnu neznam, ali eto ja sam uspjela oba puta (prvi put je loše završio ali nema veze s njima), mojoj frendici isto iz 1.,ali obje smo muški faktori plus PCOS. Kakvi su prema pretragama neznam, ja nisam zahtjevala daljnje pretrage jer sam smatrala, odnosno vjerovala im da je taj prvi put bio stvarno nešto vezano za krom grešku, jer je otišlo prije neg se uopće na uzv ista vidjelo menstruacijom samo. Kad si razmišljam, neznam ni kj se događalo jer drugu betu nisam vadila (bio je onaj teški prvi lockdown i do grada je bilo doc koma) Tako da od ove bete od 100 dalje ni neznam kj se događalo. A terapijom sam bila pokrivena, oni dosta idu na to da i preventivno daju nekakvu terapiju bez osnove (npr. Decortin i to). Uglavnom do tog dijela mpo nemam zamjerke
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️