Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Ožujak 2021. 10:04

manemoj, dobro da je smeđe. Sad samo polako. Znaš i sama da je to često.

Nakapaka, jupiii za oplođene. Sve te razumijemo oko razočarenja, slobodno si to daj. A onda u ponedjeljak po svoje bebe. Na dan žena, to ne može da omaši. 

vuky, pa mene je zatekao kad me pitao jesam li razmišljala koju bih stimulaciju. Na to pitanje nisam bila spremna.
    Idući put, ako ga bude bilo, ću biti spremna. 
    Ali da, do te mjere čovjek pregovara s tobom. S tim da nije mlakonja pa da radi sve što želiš, već doslovno pričate kao ravnopravne osobe a on ti daje stručne savjete jer se ipak sitno više od tebe razumije u tematiku. I sve ti detaljno objasni - zašto on misli ovako ili onako.
    Ja sam morala sama na konzultacije, ne znam je li se nešto promijenilo.

Barbi30, dobro nam došla i brzo nam otišla trudna.
    Svaka čast na odrađenoj zadaći!
    Ne znam ti pomoći, ali dobra stvar je da spermio dosta šeće, sigurno ga on može popraviti dok ti popravljaš D vitamin.

💔💔💔

Emma05
    06. Ožujak 2021. 10:13

Meto

Manemoj kakvo je stanje? Samo odmaraj i u lezeci polozaj dok se to smiri sve. Mislim na tebe❤️
    Nina mislim i na tebe i drzim 🤞🤞 jako da me prsti bole❤️
    Emma bome je tvoj put trnovit.. zracis pozitivom i drago mi je da vidim kako se boris🍀 sada i uz nasu podrsku!😘
    Nikitta moja mila, neizmjerno mi je zao zbog svega😔 da ti barem mogu nekako pomoci.. nadam se da ce se odnekud pojaviti netko da ti pomogne prvenstveno zbog palca i noge, rjesenje mora postojati. U mojim si mislima i srcu i samo ti zelim zdravlje❤️
    Grizli pa ti i jesi kao rock star☝️😉 svojim nesebicnim savjetima i istrazivanjima si pomogla kako nami, tako i buducim generacijama koje zapnu na ovom mjestu.
    Drago mi je kad navratis i pozz ekipu☺️🥰

Da se razumijemo..isto imam povremene napade panike🤣...samo kad to podilim s MM onda mi se pocne rugati pa se skupa smijemo mojim glupostima u glavi...ili ako njega nema, odma upalim neku seriju ili nesto da mi misli otplove u drugom smjeru...sve samo da ne mislim crnoooo🤪🥴💃..
    I hvala za support..puno to znaci...ekipa ovdje je 🔝🔝🔝❤💕

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

06. Ožujak 2021. 10:14

Jutro cure.. Nina sretno nadamo se lijepim vijestima.. 🤞🤞🍀

Emma05
    06. Ožujak 2021. 10:19

Ina85

Mtb posto si nafriskija tu sad , ili bilo koja druga koja je imala transfer ako moze da mi odgovori. Dali vam je dok rekao koliki vam je endometrij mjerio na dan transfera i koji dc je to bio? Hvala 😊

Meni je 10dc bio oko10.6 to sam škicnula na onom papiru od folikulometrije..ali nije mi dr nista govorio u vezi endometrija...a na transferu nisam ni pitala pa pretpostavljam da je bio ok.
    Danas mi je evo 5dnt🥴😊💃

Stiže nam baby E🩷👶

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Ožujak 2021. 10:20

Emma05

Meto

Manemoj kakvo je stanje? Samo odmaraj i u lezeci polozaj dok se to smiri sve. Mislim na tebe❤️
    Nina mislim i na tebe i drzim 🤞🤞 jako da me prsti bole❤️
    Emma bome je tvoj put trnovit.. zracis pozitivom i drago mi je da vidim kako se boris🍀 sada i uz nasu podrsku!😘
    Nikitta moja mila, neizmjerno mi je zao zbog svega😔 da ti barem mogu nekako pomoci.. nadam se da ce se odnekud pojaviti netko da ti pomogne prvenstveno zbog palca i noge, rjesenje mora postojati. U mojim si mislima i srcu i samo ti zelim zdravlje❤️
    Grizli pa ti i jesi kao rock star☝️😉 svojim nesebicnim savjetima i istrazivanjima si pomogla kako nami, tako i buducim generacijama koje zapnu na ovom mjestu.
    Drago mi je kad navratis i pozz ekipu☺️🥰

Da se razumijemo..isto imam povremene napade panike🤣…samo kad to podilim s MM onda mi se pocne rugati pa se skupa smijemo mojim glupostima u glavi…ili ako njega nema, odma upalim neku seriju ili nesto da mi misli otplove u drugom smjeru…sve samo da ne mislim crnoooo🤪🥴💃..
    I hvala za support..puno to znaci…ekipa ovdje je 🔝🔝🔝❤💕

Da ih nemaš, ne bi bila normalna. 
    Super ti je muž ❤️
    Neeeego, koliko je visok? 😁😁😁

💔💔💔

Emma05
    06. Ožujak 2021. 10:21

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

I tak… 4DNT

🤞💕💃😃

Stiže nam baby E🩷👶

Sunny_🐣
    06. Ožujak 2021. 10:22

Anchy321 daj mi objasni tu kasicu, glupa sam 😁 ide med, mljeveni orah i celer? A koji dio celera? Korijen, stabljika, listovi? Guglam ja taj recept ali nista 😅

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Rina89
    06. Ožujak 2021. 10:24

mala39

Rina89

mala39

Uzima li tko proxeed women? ili je nekoj koristilo? do sad sam uzimala od Almagee omega plus 3, no u poliklinici IVF su mi rekli da uzimam to pa pitam ima li tko iskustva s time…
    mala39 meni je Proxeed preporučila sad dr. L.u P. Škvorc. Nemam puno iskustva s njim jer sam ga nedavno tek počela piti.
    Vidim u potpisu da si išla isto u Polikliniku Š. Kako si zadovoljna bila? Tko te vodio, dr. Š. ili dr. L.? Nema nas trenutno puno na forumu koji su tamo išli. Jesam li dobro shvatila da si sada u Poliklinici IVF?

Bila i kod jednog i drugog, ali kako rezultata nije bilo a dodatne pretrage "nisu potrebne" nego samo "pokušaj i pogreška" to mi nije sjelo baš i sada nakon što otpale 2 dobre blastice, imamo još 1 zmrzlić (koji je očito manje kvalitetean jer bi ga 1 stavili) išli na drugo mišljenje kod doktora Š. i odma detekcija, prvo poslao na vađenje vitamina d koji je ispod donje granice, i moram na histeroskopiju a tek onda nakon nalaza ću vidjet što i kako dalje,jer me ubija da nakon 3 pokušaja dobijem takve odgovore… ali o doktorima mogu reći samo dobre riječi (iako Š. ne voli puno pitanja)

mala39 razumijem zašto si onda otišla. I ja sam iz istog razloga iz Petrove.
    Ja sam zadovoljna kako su mi prošle u Škv. konzultacije i detaljnim pristupom povijesti bolesti dr. Lane. Također mi je još rekla da napravim i trombofilijske pretrage i kariogram što je dobra promjena u odnosu na staro. Također mi je preporučila što da pijem, pa tako npr. Proxeed. 
    Držim fige da nam promjene donesu rezultate. 😊

👩‍💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
    👩‍💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
    Petrova, AMH 44,9
    1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
    2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
    3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
    P. Škvorc, AMH 40
    4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan

sbjelisi
    06. Ožujak 2021. 10:28

Lurkam je l se Nina92 javila. 😋
    Jucer nisam uzela terapiju (utrici), danas sam dobila. Kako je ona cekala da moze krenuti, mica 😕 Zato me toliko bolilo.. Mislim da je dosla u roku 24 sata nakon sta sam makla utrice jer osim utrica nije bilo niceg vise (prirodni FET smo radili).. Nakon stimulacije trebalo joj je 3 dana cca. 

oharascarlett14@gmail.com

Lucyinthesky
    06. Ožujak 2021. 10:29

MTBica Kad treba hvalit, ja hvalim, kad treba kudit, kudim 😁Pričali smo dan prije, pa me podsjetio zašto se dobro slažemo, pa, sam pod dojmom😎
    vuky ne mogu muževi još uvijek na konzultacije, ali on može s njima popričat telefonski ako ga bilo što zanima. Mislim da je to uredu, pogotovo ako se i o muškom faktoru radi.
    manemoj bit će to sve super, jako vjerujem u to, s pelenama ili bez 💪❤️
    Nakapaka držim ti fige za transfer 🤞🤞🤞
    Nina92 ❤️❤️❤️🤞🤞🤞

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.