Evo sam dobila poziv, imamo 2 oplodjene, u ponedeljak transfer... znam da cete me vi razumjeti kad kazem da sam razocarana sto od 5 ‘odlicnih’ samo su 2.... ali sta je tu je
👩🏽34god
MTB to mi se sviđa, sto se mozemo popricati, sto mogu sugerirati i sto ce mi onda argumentirano objasniti!
Da, od dosta njih sam cula ko- prosjek 6 tranafera za jednu trudnocu, pa eto i to 15 embrija ( dobrih ) za 1 trudnocu, pa eto i nakon 2 transfera ( polustimulirani postupci ) da smo dosli pred zid...
Uglavnom,otici cemo bar na konzultacije! Moram na taj prvi preglec solo ili mozemo skupa m i ja?
Lucyn mene je to bome bilo ful spustilo i to u sred postupka.... :/
Pozdrav svima Pratim vas od cca početka prošle godine i ovaj forum edukacija je super stvar...puno naučila i unaprijed pretrage obavila tako da smo ja i mužić napokon u postupku od ove godine. Sada tijekom postupka je muž dobio dg oligoasthenozoospermia što prije u nalazu spermiograma nije imao (nije bio ni prošli savršen ali po njima prolazan)..trenutno je krenuo s Pro Fertilom (na kutiji piše po 1 tbl) a ovdje sam pročitala savjet po 2-nadam se da ga neću predozirati
, također smo naručili Maca potent, te je u fazi vađenja krvi i ponovni spermiogram (makar su nam rekli u Zg da stignemo) ali ne bi ja bila JA da ne idem unaprijed
Zanima me kako se čuva spomenuta kašica (u frižideru?).
U opisu je opisan naš dosadašnji put prema jako željenoj bebi (nadam se da se učitalo).
Veselim se ugodnom druženju
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermia
Vinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
Evo sam dobila poziv, imamo 2 oplodjene, u ponedeljak transfer… znam da cete me vi razumjeti kad kazem da sam razocarana sto od 5 ‘odlicnih’ samo su 2…. ali sta je tu je
Nakapaka to je sasvim prirodni osjecaj. A sada drzimo fige da je u ova 2 tvoja beba. ❤
oharascarlett14@gmail.com
Barbi pozdrav 😁 ne brini nećeš ga predozirat hahaha.. moj pije 2 dnevno profertil, 2 mace, D vitamin, vitamin C, Q10, omega 3..mi tu kasicu drzimo u frizideru vec mj dana i jos uvijek ima okus ko prvi dan..
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Evo sam dobila poziv, imamo 2 oplodjene, u ponedeljak transfer… znam da cete me vi razumjeti kad kazem da sam razocarana sto od 5 ‘odlicnih’ samo su 2…. ali sta je tu je
Jel vracas obje? Drzim fige da je tu tvoja bebica 🍀🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Jel vracas obje? Drzim fige da je tu tvoja bebica 🍀🤞
Mislim da cu obje 😕
👩🏽34god
Nakapaka normalno da si tuzna! No neka tu bude bebica i sada pozitiva za ove koje vraćaš ❤️💕💕💕
Mtb posto si nafriskija tu sad , ili bilo koja druga koja je imala transfer ako moze da mi odgovori. Dali vam je dok rekao koliki vam je endometrij mjerio na dan transfera i koji dc je to bio? Hvala 😊
Nije rekao koliki je, samo da je dobar. Nije me ni zanimalo jer sam znala da je preko 9, a to mi je dosta.
💔💔💔
Ina85 meni nikad nisu gledali endometrij na dt, ovaj put je 6 dana prije bio 8,4mm... inace je na punkciji bio 6mm i isli smo u transfer ( imam tanak endometrij )
Sortiraj odgovore
Najstariji