Ja razmisljam da napravim histeroskopiju i imunologiju! ipak u 4 tranafera ni biokemijska, mislim da bi trebalo nesto…. U Ri mi je dr iz Medica na konzultacijama rekao ko treba 15 dobrih embrija za jednu trudnocu i da ne trebamo nista nego pokusavati, ni meni se to cini malo bedasto…. :/
A nisi još ništa radila? Mene nakon drugog neuspjelog poslao i ovaj put me stavio na decortin i intralipidnu infuziju. Ja bi definitivno radila infuziju. Iz liječničke perspektive njima je ok da žena prodje 15 transfera jer ono... Nije da oni umiru od straha prije testa i proliju suza i svega ali nama nije to ok.. nije sve samo u dobrom embriju.. meni su se od 4 oplodila 3 i dogurali do blastice što bi reklo da su oni očito ok ali nešto drugo smeta..
Samo ti to napravi pa makar i da vidiš da je sve super ali barem ćeš znati da nije to.
Za cure koje pitaju kako je danas, ne znam, bojim se ići na WC 🙈🙈🙈🙈
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Manemoj kakvo je stanje? Samo odmaraj i u lezeci polozaj dok se to smiri sve. Mislim na tebe❤️
Nina mislim i na tebe i drzim 🤞🤞 jako da me prsti bole❤️
Emma bome je tvoj put trnovit.. zracis pozitivom i drago mi je da vidim kako se boris🍀 sada i uz nasu podrsku!😘
Nikitta moja mila, neizmjerno mi je zao zbog svega😔 da ti barem mogu nekako pomoci.. nadam se da ce se odnekud pojaviti netko da ti pomogne prvenstveno zbog palca i noge, rjesenje mora postojati. U mojim si mislima i srcu i samo ti zelim zdravlje❤️
Grizli pa ti i jesi kao rock star☝️😉 svojim nesebicnim savjetima i istrazivanjima si pomogla kako nami, tako i buducim generacijama koje zapnu na ovom mjestu.
Drago mi je kad navratis i pozz ekipu☺️🥰
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
manemoj ti se javio netko iz klinike? Vjerujem da te strah, nemas druge nego mirovati i terapija :/ probaj skrenuti misli....
u Cito smo isli u 3 postupka, tijekom treceg je rekao dr daje sa mnom dosao pred zid .... :/
Onda sam sad u 5mj kod profesora Vrcica, dobila terapiju za inzulinsku, i odradio je bris endometrija i trebalo je evo 8mj do transfera ( zato sam i isla 3.x u Cito)
pustila sam ja puno njima, pa onda i m bio sa mnom na pregledima pa kad dr kazu da treba bar 6 transfera on je to prihvatio ko pod normalno.... on je tek jucer rekao- malo teze ce to nama... i Tak... muski su bas spori 🤣🤣🤣
manemoj ti se javio netko iz klinike? Vjerujem da te strah, nemas druge nego mirovati i terapija :/ probaj skrenuti misli….
u Cito smo isli u 3 postupka, tijekom treceg je rekao dr daje sa mnom dosao pred zid …. :/
Onda sam sad u 5mj kod profesora Vrcica, dobila terapiju za inzulinsku, i odradio je bris endometrija i trebalo je evo 8mj do transfera ( zato sam i isla 3.x u Cito)
pustila sam ja puno njima, pa onda i m bio sa mnom na pregledima pa kad dr kazu da treba bar 6 transfera on je to prihvatio ko pod normalno…. on je tek jucer rekao- malo teze ce to nama… i Tak… muski su bas spori 🤣🤣🤣
Kužim te, slično je meni i dr u prošloj klinici rekao, ali riječima, "ja trenutno ne znam šta bi više s vama...".
A muški, da, njima bome treba... 🙄🤦♀️
manemoj, čekaj znači niš od wc-a, pelene furaš 😜😂?
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Didii3, žao mi je radi biokemijske.
Što se tiče tvog problema, imala bih slične dileme. Vjerojatno bih tražila i drugo mišljenje. Ali zvoni mi u glavi nešto što je napisala Ludakopatka - da je kasnije žalila što nije izvadila jajovode čim su joj preporučili, da je bezveze odugovlačila nekoliko godina s tim. Em ispuštaju tu toksičnu tekućinu, em povećavaju šansu za vanmaterničnu pa ih na kraju opet moraš vaditi kad se to dogodi, ali u puno stresnijim uvjetima.
J_b, predivna visinska razlika
manemoj
Ajde preporuči ovdje koje pelene su ti najbolje kad ih isprobaš.
Nina92, aaawwww, baš me voliš.
💔💔💔
Ah, gle ove Lucyinthesky što se hvali svojim doktorom.
vuky, razumijem tvoje gledanje visokih frajera.
Što se doktora tiče, potpisujem ovu hvalisavu Lucyinthesky. G je stvarno podržao većinu mojih pretraga, one koje su bile viška je popratio s humorom ali ih je svejedno proanalizirao i objasnio.
Sviđa mi se što s njim zajedno planiraš svoj postupak, nije da ga on radi tebi.
Jedino mi je za kariograme komentirao da su mi nepotrebni jer - svoje gene mijenjati ne mogu, a muža valjda mijenjati ne želim (zato ih nisam ni radila). Njemu su korisni samo oni nalazi za koje on može prepisati neku terapiju. Histeroskopiju je rekao da će mi raditi samo ako na UZVu vidi indicije za nju. Jako je detaljan u UZV. I sviđa mi se što mi ne uvaljuje stvari koje klinika radi samo da mi izmuzu novce, čini mi se da mi pristupa individualno.
Koliko čujem, M je sličan. Za Š ne znam, nemam iskustva s njim.
Šefica srećom ne radi s nama, ona bi nam sve ugurala.
To što je mužu bilo OK u prošlom braku ne znači da je sad OK. I njima se s godinama kvari kvaliteta spermija, nisu oni vječno mladi.
A ovo za 15 blastica neću ni komentirati. Idioti.
💔💔💔
Mtb posto si nafriskija tu sad , ili bilo koja druga koja je imala transfer ako moze da mi odgovori. Dali vam je dok rekao koliki vam je endometrij mjerio na dan transfera i koji dc je to bio? Hvala 😊
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Bila na WC-u, samo lagano lagano smedje.. doktor mi napisao da bi danas moglo isto biti malo više ali da popratim do poslijepodne, ako stane da ostanem na istoj dozi..
Od sinoć ono jednom više nije bilo krvi.
Lucy ozbiljno razmišljam o pelenama radi psihičkog zdravlja 😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji