Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina92
    06. Ožujak 2021. 08:21

J_b

anchy321

Evo natjerala sam MM da se mjerimo 😂 on je 185 ( MTBto ti je premalo 😂) a ja 155 🤦🏽‍♀️🤣

Znači, nisam jedina mala..
    157 šumska jagoda,
    178 znam, nije 190😂

Ja sam 156 🤣🙈
    SBjelis, Bajo, ericaa i ostale curke sorry ako sam nekog zaboravila ❤️❤️❤️ Ne nadam se previse zapravo uopce ne ali volim vas i hvala na navijaju 🥰
    MTB samo za tebe cu izvadit i vitamin D i TSH da vidim sta se dogada, vadila sam vitamin D prije 2 mjeseca bio je 71 pa sad nisam pila pa cemo vidjeti ❤️

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

Nina92
    06. Ožujak 2021. 08:22

manemoj

Dobro jutro cure. Hvala vam puno na utjehama jučer ❤️❤️❤️ najbolje ste ❤️❤️❤️
    Ninačekamo te i držimo fige na najjače 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Manemoj kako si ti? Znam da se bojis, ja sam imala 2 spontana ali misli pozitivno, tvoja bebica je dobro i veliki borac  ❤️❤️❤️

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

sbjelisi
    06. Ožujak 2021. 08:24

Nina92

J_b

anchy321

Evo natjerala sam MM da se mjerimo 😂 on je 185 ( MTBto ti je premalo 😂) a ja 155 🤦🏽‍♀️🤣

Znači, nisam jedina mala..
    157 šumska jagoda,
    178 znam, nije 190😂

Ja sam 156 🤣🙈
    SBjelis, Bajo, ericaa i ostale curke sorry ako sam nekog zaboravila ❤️❤️❤️ Ne nadam se previse zapravo uopce ne ali volim vas i hvala na navijaju 🥰
    MTB samo za tebe cu izvadit i vitamin D i TSH da vidim sta se dogada, vadila sam vitamin D prije 2 mjeseca bio je 71 pa sad nisam pila pa cemo vidjeti ❤️

Nina92 to je troduplo ❤❤

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    06. Ožujak 2021. 08:25

Nina, ja misla beta!! 👀👀

oharascarlett14@gmail.com

vuky
    06. Ožujak 2021. 08:25

Ja sam 175, m je 181, ja isto gledam velike i visoke momke, muz kaze previse 🤣🤣🤣 on nije visok ali je velik i lijepi je ... ja sam prosjek ka manje lijepom pa je to onda ok 😎

Nego, histeroskopija,immunologija s obzirom da sve kod mene nista nikad ni ne krene desavati? Ima li smisla? kariotip? Suprug ima dijete pa je kod njega to vjerojatno ok ili? U ivf su otvoreni prema pretragama? Mislim da naginjem ivf centru... iako mi je u Beti privlacno sto rade zene, mozda su “otvorenije” za suradnju... ne treba me tetositi, nego ono, malo ljudskosti..... 

Škvorca sam nekako iskljucila, ko da sve sto citam su neke kritike u zadnje vrijeme....

Lucyinthesky
    06. Ožujak 2021. 08:30

vuky

Ja sam 175, m je 181, ja isto gledam velike i visoke momke, muz kaze previse 🤣🤣🤣 on nije visok ali je velik i lijepi je … ja sam prosjek ka manje lijepom pa je to onda ok 😎

Nego, histeroskopija,immunologija s obzirom da sve kod mene nista nikad ni ne krene desavati? Ima li smisla? kariotip? Suprug ima dijete pa je kod njega to vjerojatno ok ili? U ivf su otvoreni prema pretragama? Mislim da naginjem ivf centru… iako mi je u Beti privlacno sto rade zene, mozda su “otvorenije” za suradnju… ne treba me tetositi, nego ono, malo ljudskosti…..

Škvorca sam nekako iskljucila, ko da sve sto citam su neke kritike u zadnje vrijeme….

Moj dr u Ivf-u je otvoren prema  spomenuo, ali ono u smislu "budemo to". Kad sam je ja na kraju napravila odmah bio je skroz zadovoljan pogotovo što smo otkrili neke lošije stvari, ali dogovor je da se njima zamaramo kad/ako dođe do trudnoće i poduzmemo i preventivno šta treba.
    Vezano za Škcorca, tamo su mi bile prve konzultacije ikad, ali nismo na kraju tamo išli. U zadnje vrijeme pak, za koga god čujem da je trudan preko mpo, ispada da je uspio kod Škvorc, baš nekoliko njih u zadnje vrijeme 🤔

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Lucyinthesky
    06. Ožujak 2021. 08:34

Pojelo mi pol riječi 🙄... otvoren prema pretragama.Trombofiliju je npr spomenuo...

🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧

Tuma
    06. Ožujak 2021. 08:39

Dobro jutro cure 😊
    Nina sretno danas! Javi nam 🙏🤞
    Manemoj kako si danas? Vjerujem da bude sve oke, nažalost svako malo se susrećemo s nekim krvarenjem u ranoj trudnoći, ali srećom većinom sve prođe oke. 🥰

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

vuky
    06. Ožujak 2021. 08:41

Ja razmisljam da napravim histeroskopiju i imunologiju! ipak u 4 tranafera ni biokemijska, mislim da bi trebalo nesto.... U Ri mi je dr iz Medica na konzultacijama rekao ko treba 15 dobrih embrija za jednu trudnocu i da ne trebamo nista nego pokusavati, ni meni se to cini malo bedasto.... :/ 

Lucyinthesky
    06. Ožujak 2021. 08:47

vuky

Ja razmisljam da napravim histeroskopiju i imunologiju! ipak u 4 tranafera ni biokemijska, mislim da bi trebalo nesto…. U Ri mi je dr iz Medica na konzultacijama rekao ko treba 15 dobrih embrija za jednu trudnocu i da ne trebamo nista nego pokusavati, ni meni se to cini malo bedasto…. :/

Definitivno bi bilo dobro da to sve napraviš i kad ideš na konzultacije imaš već nalaze ili otić pa se posavjetovat, pa napraviti.Ja s dr imam ok odnos i baš mi je pred koji dan rekao kako mu je od starta super što se sve brzo dogovorimo i da ima dojam da mu vjerujem. Čak se čovijek zahvalio na tome 😊Npr, za, neke pretrage prije prošlog postupka sam pitala i rekao mi je da on smatra da mi to ne treba. Poslušala sam, rekla mu da ok i da sam mu odlučila vjerovat i zaista je bio u pravu.
    Ako se dvoumiš i možeš,zaista odi na razgovor na nekoliko mjesta i odluči tada.

🧍‍♂️42-od astheno-normo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.