Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BAJOMA
    05. Ožujak 2021. 20:16

anchy321

Tuma mom je u početku bilo extra zabavno sto ce morat samooo spermiogram, a ja sto čuda i čudesa, pa evo ga u pripremama za TESE (karma 😂) , zločesta sam znam hahahah..jooj pazi na muža 😂 i moj je oko 190 nije baš skroz tamnoput al ono ali ima nule pa znam da nije u opasnosti 😂😂😂

Oplakoh nule 😂😂😂😂😂😂

BAJOMA
    05. Ožujak 2021. 20:18

BAJOMA
    05. Ožujak 2021. 20:19

Ni meni smajlic veliki ne uspjeva (•‿•)

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 20:19

BAJO1

anchy321

Tuma mom je u početku bilo extra zabavno sto ce morat samooo spermiogram, a ja sto čuda i čudesa, pa evo ga u pripremama za TESE (karma 😂) , zločesta sam znam hahahah..jooj pazi na muža 😂 i moj je oko 190 nije baš skroz tamnoput al ono ali ima nule pa znam da nije u opasnosti 😂😂😂

Oplakoh nule 😂😂😂😂😂😂

Ma lako za nule, to bih mu još i oprostila. Pogle kasnije, kad ga je izmjerila 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 20:23

Jesam li spomenula, uz sve ostalo (natečenost, lupanje srca, emotivnost, mučnina i blagi nagon za povraćanje, nagla želja za slanim, začinjenim i za mesom, umor, pospanost, bolove, ...) da imam i povišenu temperaturu i bolove u donjem dijelu leđa?
    Moja podsvijest je zapamtila sve simptome koje su sve trudnice ovdje ikad imale, i sad me časti s njima. Čekam proljev i krvarenje i onda sam valjda sve pokrila. 
    Samo bih volila da je zaboravila na bolove, uopće mi nisu fora. 

💔💔💔

BAJOMA

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Wrh

BAJOMA

Ja uspila tebe dvapu kopirat ajmee

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 20:28

Za one koji se sjećaju, jesu li oni lucijini testovi bili za blastice ili za trodnevne?

💔💔💔

BAJOMA
    05. Ožujak 2021. 20:31

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Za one koji se sjećaju, jesu li oni lucijini testovi bili za blastice ili za trodnevne?

Joj sad Bozna fali

• *.Women_name.*
    05. Ožujak 2021. 20:31

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Blastice mislim

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.