Tuma mom je u početku bilo extra zabavno sto ce morat samooo spermiogram, a ja sto čuda i čudesa, pa evo ga u pripremama za TESE (karma 😂) , zločesta sam znam hahahah..jooj pazi na muža 😂 i moj je oko 190 nije baš skroz tamnoput al ono ali ima nule pa znam da nije u opasnosti 😂😂😂
Oplakoh nule 😂😂😂😂😂😂
Tuma mom je u početku bilo extra zabavno sto ce morat samooo spermiogram, a ja sto čuda i čudesa, pa evo ga u pripremama za TESE (karma 😂) , zločesta sam znam hahahah..jooj pazi na muža 😂 i moj je oko 190 nije baš skroz tamnoput al ono ali ima nule pa znam da nije u opasnosti 😂😂😂
Oplakoh nule 😂😂😂😂😂😂
Ma lako za nule, to bih mu još i oprostila. Pogle kasnije, kad ga je izmjerila
💔💔💔
Jesam li spomenula, uz sve ostalo (natečenost, lupanje srca, emotivnost, mučnina i blagi nagon za povraćanje, nagla želja za slanim, začinjenim i za mesom, umor, pospanost, bolove, ...) da imam i povišenu temperaturu i bolove u donjem dijelu leđa?
Moja podsvijest je zapamtila sve simptome koje su sve trudnice ovdje ikad imale, i sad me časti s njima. Čekam proljev i krvarenje i onda sam valjda sve pokrila.
Samo bih volila da je zaboravila na bolove, uopće mi nisu fora.
💔💔💔
Za one koji se sjećaju, jesu li oni lucijini testovi bili za blastice ili za trodnevne?
💔💔💔
Za one koji se sjećaju, jesu li oni lucijini testovi bili za blastice ili za trodnevne?
Joj sad Bozna fali
Blastice mislim
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰