MTBkad čitam tvoje simptome, ko da gledam sebe na početku do bete, nek se nastavi tako i nek bude od beba 🥰🤞😉😘
Vukypricekaj betu, imale smo tu curu kojoj je ipak bila pozitivna pa je još imala dodatni stres kj je stala s utricima. Ništa ti ne znači sad dan, dva 😊
ManemojAl naši muževi se baš zanimaju za ovaj naš forum, moj meni svako malo kaj se smiješ, a kaj pišu 😂😂 mozda nas i čita 😂🙈 a ne ne čita, nije on taj tip 😂😂😂
Anchyto je od cijepljenja 😊
TiKi ma kad je bal nek je maske bal, 2! 😂
Da, ja kad god sam na mobitelu on ti pita šta kažu mame? I svaki put kad je netko trudan ja ti njemu sve ispričam a on ti bude baš sretan. Jedna od najljepših stvari na njemu je što njegovo veselje baš zrači i onda kad je takav vidim da je baš sretan radi ljudi koje pozna preko mojih priča i onda mi je još više draži i MTB to skroz nadoknadi što nije 190 😂😅
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
*.Women_name.*, rekoh ti ja, ja pratim tvoje stope školski. Osim što ću ih ja odmah imati dvoje
manemoj, a znam kako je. Tako sam i ja ovog mog nesavršenog prihvatila iako je patuljak. Premeka srca smo mi.
💔💔💔
mara234 čestitaaaaam divno!
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
OMG!!!! Šta se ovde sve izgdogadalo jutros dok sam ja spavala kao medvjed svoj zimski san!!!
1. Manemoj kako mi je drago zbog tebe, to ti ne mogu opisati,100 puta sam promislila sta nista ne javljas i prokontala mozda nesto krije ,necu gurati,napist ce sama kad bude htjela!! Znaci bete su vrh vrh vrh!!! Za smedarenje i krvarenje znas šta cu ti ja reci jer sam sve to prošla, i vidis dokle sam dogurala .isto kao i Dadi, to ce bit sve ok!! Ljudi ja sam imala u 5 tj svjezu krv popracenu kontrakcijama,doslovno san se za krevet drzalaa od bolova i ispalo je sve ok ,tako da ,ne bojte se krv je skroz ok i ne mora nuzno nista lose znaciti!!! Manemoj uzivaj u svojoj sreci,beta je brutalna, jedva cekamo cuti izvjestaj sa uzv!!!
2.Meto crta tamni,rekla sam ti da si ti za mene vec odavno trudnica,vrijeme je da postanes i sluzbeno,drzim fige da nastavi tamniti i da sve bude super !!! Bas sam happy koje dobre vijesti danas..
3.MTB double trudnice ❤️🥰 ti si nam najiscekivanija beta na forumu.
4.Ostalim curama hvala na podrsci, izdrzat cemo mi to sve , bit ce gorih i losijih dana , to je jasno ali bitno da je babac ok,a ja san velika cura i mogu to sve izdrzati, ne mogu van iz ove koze...koliko sam uspila procitat ova moja dijagnoza se zove Bol okruglih ligamenata maternice ,sve sto sam procitala To je to i moze potrajat do kraja trudnoce.. imam sve simptome koji tamo pišu (pritisak, probadanja, abdominalna bol, munje kroz rodnicu i straznjicu itd..) pa eto da znate da i ta dijagnoza postoji. Sve moras istrazit sam, sinoc sam satima googlala,cudno mi da ovde nisam naisla na nekoga da ima isto jer bi mi bilo lakse ali sta je tu je..imat ce neko primjer mene danas -sutra..
5.Sanjich,Vuky,Inter,Bajo,Tiki,AuroraB,Nina92,Ruska1986,Women name ❤️❤️
6.Nakapaka super rezultat, Mara234 beta se dupla ,to je vazno!! Izvadi jos još jednu za svaki slucaj ,tako sam i ja.
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Mara234, wooooohooo, divno.
Kad ti je UZV?
vuky, dan po dan. Super za terapiju (priznaj, prepala si se mene).
A u ponedjeljak stignemo raditi strategiju. Ako to uopće bude potrebno.
anabelaaaa, super!!! Ma svima je veća šansa sa smrzlićima, super je da imaš doktora koji te podržava u tome.
19.3. mi je prvi pregled, nadam se da bude sve ok. Cure želim vam svima sreću i da vam uspije.
👩🦰31🧒39
Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
Beta negativna- nema 🐧
2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
19.2.Fet 1 blastice
MTB je, ti si nam tu ko sefica ... moram slusati ☺️
no i ja bi svakom rekla to, nema odustajanja do bete ...tako da, sad mantram da su moji malci laganini ko tata....
Manemoj poljubac muzu za “tihu” podrsku! Meni bas znaci☺️😁
Nakapaka jeeej, nek zapocme party u labosu🤞🤞🍀😍
Anabela divan broj stanica. ☺️ Navijamo za malce🤞🤞🍀
Mara odlicno duplanje😍 sad stedi zivce do uzva🥰🍀
Mtb bez zajebancije, ta bol je posljedica aspiracije, nesto mi je sestra spomenila kad sam dosla na et i rekla da me vise gore boli nego dolje, da je posljedica aspiracije jer nesto bol ide uzvodno.. nemam pojma, nisam bas slusala al to je u redu, zarastas😁
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Vuky 😘
Miss 😘💓
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Mara234, wooooohooo, divno.
Kad ti je UZV?
vuky, dan po dan. Super za terapiju (priznaj, prepala si se mene).
A u ponedjeljak stignemo raditi strategiju. Ako to uopće bude potrebno.
anabelaaaa, super!!! Ma svima je veća šansa sa smrzlićima, super je da imaš doktora koji te podržava u tome.
Hvala ti❤
Jesi ti dobro,kako je prosao transfer?Beta 13-og😍😍
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Sortiraj odgovore
Najstariji