AuroraB, to sa mekom opnom prilikom ICSI su i meni rekli u KBC, a nikad mi prije u privatnim klinikama to nisu spominjali. Prvi embriolog u privatnoj klinici mi je sve u detalje opisivao, sumnjam da mi to ne bi rekao. Baš me zanima kako će ti se sad odvijat situacija.
Da, na svoje uši sam čula jer je embriologica došla u ordinaciju, da razlog meke opne može biti kvaliteta jajnih stanica, ali isto tako može biti da su prezrele zbog mrvicu prekasne štoperice (svaka od nas drugačije reagira i ne rastu svima folikuli istom brzinom). Istina da je meni štoperica dana školski prema veličini folikula, ali postoji mogućnost da bi mi bolje odgovaralo ranije. Znam da si i ti imala neku priču oko štoperice, ali tebi je bila prerano dana?
Anksimoron jel me možeš podsjetiti kakve si terapije dosada primala?
Tumanadam se da će i meni odgovarati!🤞
Manemoj/ MTB/Magnoliadrago mi je da je netko postavio pitanje inverzije hormona, a netko i odgovorio konkretno jer me zanima to ovako općenito da znamMagnoliahvala na info za odnos FSH, LH i zrelost stanica!
Sbjelisma zapostavljam posao samo da bi mogla vas pratiti! Imam dojam da taj endo krene polako, a onda pred finiš samo bukne, slično je bilo i kod mene. Kad sam rekla dr.M. da pijem ciklu pitao me gdje sam čula te bapske priče
, da sam rekla nešto što ima estrogen da bi imalo smisla, znači i on bi se složio sa pivom!
Sanjichi meni je žao što više nije na forumu, žena je stvarno bila u pravu po pitanju svega što je pisala, šteta što ima kratki fitiljZato će tebi biti trudnoća mirna i dosadna, pa ćeš moći biti ovdje i dijeliti savjete poput Lucije007🧸💜💚🧸MajaRIngeRajažao mi je zbog negativnog testa… mi sve ovdje znamo kakvo je to razočaranje. Kakav ti je AMH?
Lucyintheskyznači ti si nam u top kondiciji, kažu u IVF-u da 30min tjelovježbe dnevno jako poboljšava šanse za uspjeh u IVF-u.. Ja sam u fazi šetaj/trči, legni
U prva dva postupka u lucingera gonale... prvi put samo 150 gonal... drugi put 300 gonala... oba puta 2 jajne stanice... vracene mislim... a sad u ivf rekovelle, menopur na kraju... 1 jajna stanica... ostale SVE nezrele...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Dobro jutro svima,
nova tema je super, ništa ne šteka, osim ponovno moje sposobnosti da redovito čitam i javljam se
Nabasala sam na jednu temu o lijekovima u trudnoći, vjerojatno je već bilo negdje spomenuto, ali evo, šaljem za svaki slučaj…
https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/otc-lijekovi-i-dodaci-prehrani-koji-se-smiju-koristiti-u-trudnoci-preporuka-magpharm-1274
E, ovo je supe! 🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
*super
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
SBJelis, da, ako je O u srijedu, transfer je u petak. I da, u prošlom postupku ti je bilo 13dc i 15dc.
MajaRingeRaja, žao mi je. Zašto ne izvadiš betu danas? Ako je negativna, prestaneš sa terapijom i kreneš kovati planove za idući postupak?
Zašto ne odete preko HZZO? Pa imate još dvije godine fore za HZZO postupke? Stignete ih sva 4 stimulirana ispucati + pokoji prirodnjak (nije da će ti trebati)… Biraš između bolnica i ovih par privatnih poliklinika koje idu preko HZZO, nugdje se ne čeka predugo (a ionako trebaš sitnu pauzu sad napraviti da se odmoriš).
Lucyinthesky, SBjelis, što se trčanja tiče, ja nikad nisam bila taj tip. Ali sluške u uši i hodanje, i cijeli svijet je moj. Brzo i energično hodam, prođem kilometre dnevno. Meni je to baš lijepi antistres.
manemoj, kad bi ti barem znala nekog tko si je instalirao aplikaciju za izračunavanje IR…
U kojim mjernim jedinicama ti je to?
iris_iris, baš mi je žao. Imaš li već planove za dalje ili?
MTB, kako dvije godine? Pa šta nije do 42? Punim 42 u 4 mj. sad sam zbunjena! Možda bi i mogla otic na betu, sutra npr. Ionako sam ostala bez utrica. Danas još imam za sutra bi trebala kupovat. Idem googlati. Hvala na info, MTB 😘
Ah, ja sam shvatila da ti muž ima 41, a ti 40. Je li ti barem ročkas krajem mjeseca? Nemoj se raspitivati, odmah danas zovi IVF, BetaPlus i Škvorc, plus zovi sve bolnice sa popisa. Reci koliko godina imaš i pitaj koji je najraniji termin koji ti mogu dati.
Od privatnika mislim da su ti najveće šanse u Škvorcu, ali nikad se ne zna.
U bolnicama brijem da će te staviti ako ikako mogu i prije.
Koliki ti je AMH, FSH, LH i broj antralaca?
Ajmooo!!! Željezo se kuje dok je vruće! Imamo vremena plakati kasnije.
💔💔💔
Dobro jutro svima,
nova tema je super, ništa ne šteka, osim ponovno moje sposobnosti da redovito čitam i javljam se
Nabasala sam na jednu temu o lijekovima u trudnoći, vjerojatno je već bilo negdje spomenuto, ali evo, šaljem za svaki slučaj…
https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/otc-lijekovi-i-dodaci-prehrani-koji-se-smiju-koristiti-u-trudnoci-preporuka-magpharm-1274
Hvala, otišlo u tekicu!!! Trebat će mi za mjesec dana
💔💔💔
MTB da te nema 😂😂😂
Dobro da nemam jer eto upravo doručkovala macaronse 🙈🙈🙈
Moja mama je alergična na kakaovac i kvasac pa se ja već godinama iz solidarnosti u korizmi odreknem slatkog i kruha pa se sad guštam prije toga 😅
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
MajaRingeRaja negdje sam procitala da je moguce da nam produze za koji mjesec i nakon sto napunimo 42 zbog korone, jer je par mjeseci sve bilo zatvoreno. Ne znam je li to jos aktualno. Mislim da se pisalo u Rodinoj grupi na Fejsu. U svakom slucaju stignes se sad upisati za jos jedan, a mozda bi te negdje primili i u jos koji, ne vjerujem da ne bi, ako naletis na ok doktora, pa se npr dogovoris da ides bez ljekova u neki polustimulirani i kupis si tih par injekcija sama
MajaRingeRajanegdje sam procitala da je moguce da nam produze za koji mjesec i nakon sto napunimo 42 zbog korone, jer je par mjeseci sve bilo zatvoreno. Ne znam je li to jos aktualno. Mislim da se pisalo u Rodinoj grupi na Fejsu. U svakom slucaju stignes se sad upisati za jos jedan, a mozda bi te negdje primili i u jos koji, ne vjerujem da ne bi, ako naletis na ok doktora, pa se npr dogovoris da ides bez ljekova u neki polustimulirani i kupis si tih par injekcija sama
I nekako sam misljenja da bi ti ovi dogovori da te prime i iza 42 lakse prosli u drzavnim bolnicama nego kod privatnika koji rade premo hzzo. Pisalo se vec tu o slucajevima da se vrte prirodnjaci na koje vise nemas pravo, pa eventualno stopericu sama kupis. Mislim da je Nikitta spominjala da su njoj rekli da joj ih mogu vrtiti koliko bude trebalo
SBJelis, da, ako je O u srijedu, transfer je u petak. I da, u prošlom postupku ti je bilo 13dc i 15dc.
MajaRingeRaja, žao mi je. Zašto ne izvadiš betu danas? Ako je negativna, prestaneš sa terapijom i kreneš kovati planove za idući postupak?
Zašto ne odete preko HZZO? Pa imate još dvije godine fore za HZZO postupke? Stignete ih sva 4 stimulirana ispucati + pokoji prirodnjak (nije da će ti trebati)… Biraš između bolnica i ovih par privatnih poliklinika koje idu preko HZZO, nugdje se ne čeka predugo (a ionako trebaš sitnu pauzu sad napraviti da se odmoriš).
Lucyinthesky, SBjelis, što se trčanja tiče, ja nikad nisam bila taj tip. Ali sluške u uši i hodanje, i cijeli svijet je moj. Brzo i energično hodam, prođem kilometre dnevno. Meni je to baš lijepi antistres.
manemoj, kad bi ti barem znala nekog tko si je instalirao aplikaciju za izračunavanje IR…
MTB, kako dvije godine? Pa šta nije do 42? Punim 42 u 4 mj. sad sam zbunjena! Možda bi i mogla otic na betu, sutra npr. Ionako sam ostala bez utrica. Danas još imam za sutra bi trebala kupovat. Idem googlati. Hvala na info, MTB 😘
Ah, ja sam shvatila da ti muž ima 41, a ti 40. Je li ti barem ročkas krajem mjeseca? Nemoj se raspitivati, odmah danas zovi IVF, BetaPlus i Škvorc, plus zovi sve bolnice sa popisa. Reci koliko godina imaš i pitaj koji je najraniji termin koji ti mogu dati.
Od privatnika mislim da su ti najveće šanse u Škvorcu, ali nikad se ne zna.
U bolnicama brijem da će te staviti ako ikako mogu i prije.
Koliki ti je AMH, FSH, LH i broj antralaca?
Ajmooo!!! Željezo se kuje dok je vruće!Imamo vremena plakati kasnije.
Hehehe hvala na optimizmu 💓❤️😘 zarazan je definitivno. Moram se sabrat, nisam u formi da mogu biti zbrojena. Makar ne danas. Početkom 4.mj mi je rodjendan. Ali pokusat cu zvati i pitati. Za nalaze isto treba vremena, sve su mi stari nalazi, sigurno će tražiti da ih se ponovi. A moram i pauzirati od ovog procesa. Mislim da nije realno. Ali, kažem pokušat ću zvat. Jako mi je žao da je tako ispalo samnom. Već se pokušavam i pomiriti s tim. Nije to kraj svijeta, stvarno nije, koliko god sam sad slaba na to.
Hvala 💃🦁😘
💃41, 🤺 40
1/2021 IVF(Lucinger) simulacija-Gonal, 7 stanica, 5 oplodjenih, 2 dobra, 1 granican, 2 loša.
4.2.2021. ET, vraćena 3 embrija
18.2. Beta (17.2. Beta 2,29) 😢
VV 3mj. novi postupak, polustimulirani s Klomifenom, pa se nadam makar jednoj stanici ❤️
Da, ciklus pauze pa opet u postupak. Do tad pojacat D vitamin i snizit tsh jer mi je bio 2,36 sad, provjerit zeljezo, feritin i dheu.
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji