Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ssanjas
    01. Ožujak 2021. 12:59

Alice samo nemojte odustajat i bit ce to sve super,mi smo izgubili dosta vrimena radi njega jer nisu mogli doktori vjerovat da ima azoospermiju jer su mu svi nalazi odlicni bili,tako da je bio u godinu dana kod tri razlicita urologa a sve mu je uredno a spermiofram 0.i nikad nismo odustali nit mislimo odustat.kad ste vi naruceni kod dr?ja samo ne znam dal bih isla dalje u petrovu ili bih odmah krenila privatno da cim prije dodemo do postupka.al znat cemo sve kad dodemo kod njega posto ne znam kako to ide sa transferom.

sanjass322@gmail.com

Alice
    01. Ožujak 2021. 13:03

rita7

ribic,BijeliSzao mi je,💪 dalje….
    magnolia:* tebi icestitke muzu
    iris_iris cek zapamtila sam ti si bila na sv. duhu, cek tamo si dobila lijekove s istekom roka trajanja? sta nije da to same kupujemo u ljekarni? ajme uzas nisam ni znala da moram provjeravat rok trajanja koja sramota….
    j_b ako ne mozes privatno mozda da odes u neku drugu bolnicu? iako ne brzo ce to proci a dotad mozes sebe i m napucat dodacima i pozitivom za dalje a mozda neki dodatni pregled ubacis…. :) svi smo razliciti ali ako ti doktor nije sjeo to mi se cini bas kao znak za dalje……(iako npr. meni Š u IVF.u nije sjeo pa kad sam cula opet neke dobro stvari razmisljam si a mooooozda sam mu trebala dat sansu…)
    auroraB ne mislim nikako da mi tu pišemo gluposti ali ja bi rado nekad da nemam potrebu kao ocito tvoja cimerica sto nema uci citati ovaj forum, lijepo mi je vidjeti podrsku koju si vi tu pruzate, a i da ne spominjem da je ovo izvor informacija za koje vecina na nas nazalost tu tek sazna a ne od svojih doktora ali mene bas u zadnje vrijeme muci sto nekak ne izvucem na kraju dana lijepe price nego mi se urezu previse tuzne price i budem previse u strahu od svega i tuzna zbog cura koje se prozivljavaju strasne stvari….tako sam naravno isla sinoc googlati provjereno i na kraju nisam mogla zaspat od te price :/ sve je to zivot ali bas mi tesko pada a opet ne mogu ne popratit vaše novosti i iscekivanja kao npr. MTB jutros s lijepim vijestma tako da na kraju sam tu i nadam se lijepim stvarima :D
    alice prvi put cujem za korekciju maternice ako je zabacena?! meni je dok rekla da svaka 3. zena to ima i da nije problem.. ti imas bas nes puno zabaceno ili? ps. nadam se da ce te kad budete spremni uspijeti :D

I ja sam se isto malo začudila, iako nisam ni ja tocno shvatila on je na pregledu nesto mi crtao na papir, pa je rekao da se korekcija svakako mora napraviti ako mislim ostati trudna jer ovako se valjda ne moze trudnoca ostvariti
    Moja ginička je prvo sumnjala na dvije maternice da imam dok sam bila mlađa i tek kretala na ginekoloske pretrage ali sad se ispostavilo kad sam u 12mj. bila u Petrovoj na 3D uzv da nisu dvije nego neka anomalija maternice gdje ce se vjerojatno histeroskopsi raditi korekcija

•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
    vitamin D 25000
    planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
    •🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
    12/22 otkriven hashimoto

• *.Women_name.*
    01. Ožujak 2021. 13:03

Tuma

*.Women_name.*

Tuma kako je Simba? Ti se čuješ s njom koliko se sjećam? 😊😊
    Bajo neda se, lijepo je unutra izgleda 😍😍😍🥰

Ne čujem se s njom, već se jednom javila u grupu Miss mama mpo na fejsu pa sam joj rekla da se javi tu. Al sad se nije ni tamo javila neko vrijeme…. Nadam se da je dobro, mene isto zanima kako napreduju. Nadam se da će nam se ubrzo javiti 🤞

Ahaa, da rekla je ono nešto datume između 15.03 i 15.04 da bi ju porod ili ako se sjećam. Nadam se da će se javit 🥰

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

ma2013 👣
    01. Ožujak 2021. 13:06

sanjass

Alicesamo nemojte odustajat i bit ce to sve super,mi smo izgubili dosta vrimena radi njega jer nisu mogli doktori vjerovat da ima azoospermiju jer su mu svi nalazi odlicni bili,tako da je bio u godinu dana kod tri razlicita urologa a sve mu je uredno a spermiofram 0.i nikad nismo odustali nit mislimo odustat.kad ste vi naruceni kod dr?ja samo ne znam dal bih isla dalje u petrovu ili bih odmah krenila privatno da cim prije dodemo do postupka.al znat cemo sve kad dodemo kod njega posto ne znam kako to ide sa transferom.

Mi smo dobili nalaze u 10 mj od biopsije, naručena na pregled bila u Petrovoj u 1 mj, u postupak idemo u 5 mj. 
    Inače preporučuju da se ostane u Petrovoj zbog lakšeg transfera jer su Rebro i Petrova povezani. Za privatno ne znam koji je postupak. 🤷🏻‍♀️
    Držim palčeve 🤞🤞

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

Alice
    01. Ožujak 2021. 13:07

sanjass

Alicesamo nemojte odustajat i bit ce to sve super,mi smo izgubili dosta vrimena radi njega jer nisu mogli doktori vjerovat da ima azoospermiju jer su mu svi nalazi odlicni bili,tako da je bio u godinu dana kod tri razlicita urologa a sve mu je uredno a spermiofram 0.i nikad nismo odustali nit mislimo odustat.kad ste vi naruceni kod dr?ja samo ne znam dal bih isla dalje u petrovu ili bih odmah krenila privatno da cim prije dodemo do postupka.al znat cemo sve kad dodemo kod njega posto ne znam kako to ide sa transferom.

Slažem se ne treba odustati nikako, treba ici do kraja :)
    Nije mu rekao u koliko sati da dode kao ni prosli put. Ali prošli cetvrtak je on dosao ranoo negdje oko pola 8 doljen na šalter se upisati, Hauptman je negdje oko 9 došao i bio je drugi na redu iako je dosta velika gužva bila i na trijaži ispred bijele zgrade a i dolje na šalteru za upis tako da preporučujem vam štooo ranije doci ako zelite brzo doci na red inace do 12 vam ne gine cekanje Bas javi sta ce vam reci u cetvrtak zanima me  i želim vam svu srecu i uspjeh na putu

vitamin D 25000
    12/22 otkriven hashimoto

Alice
    01. Ožujak 2021. 13:10

ma2013

sanjass

Mi smo dobili nalaze u 10 mj od biopsije, naručena na pregled bila u Petrovoj u 1 mj, u postupak idemo u 5 mj.
    Inače preporučuju da se ostane u Petrovoj zbog lakšeg transfera jer su Rebro i Petrova povezani. Za privatno ne znam koji je postupak. 🤷🏻‍♀️
    Držim palčeve 🤞🤞

Heej kakvi su bili nalazi biopsije? 
    Kod kojeg doktora se u Petrovoj vodiš?
    Da da tako su i nama rekli da je bolje ostati u Petrovoj radi lakšeg transfera pošto su povezani. 

vitamin D 25000
    12/22 otkriven hashimoto

Anči 💕
    01. Ožujak 2021. 13:11

Cure sretno u četvrtak..javite sta kazu 😁
    Miss bit će sve ok 🤞🤞🙏🙏
    Bajo izdrzi jos malo ❤️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• T_Ivy
    01. Ožujak 2021. 13:11

Cure drage, citav vikend sam radila i to do kasno, evo sada napravila malu pauzu da procitam sve zaostatke, pa dalje arbeit 
    MTB svaka tebi cast, generacijo! Napreduju tvoje bebice lepo i broj je fenomenalan. Drzim figice jako da bude i za batu i seku. Ja sam konacno jutros imala svoj prvi pregled. Uzeli su mi krv i napravili UZ. Ja, kako doktor kaze, u skladu sa svojim godinama, imam 4 antralca. Sve ostalo izlgeda uredno i ravno, nema nikakvih cisti, tako da polecemo. Od danas vise ne pijem kontracepciju. Doktor ocekuje da ce sledeci ciklus doci za 4 dana, to zatim 3. dan ciklusa krecem sa bockanjem. To znaci najverovatnije prva boca sledeci ponedeljak. Kako sam low responder, ici cemo samo sa menopurima (2 bocice dnevno) + orgalutran i na kraju brevacit i cyclogest. Takodje cu kod sledeceg pregleda dobiti i recept za taj neki skupi lek koji se daje za NK cells. Doktor je bio, onako, kako ga Dada uvek opisuje - uzdrzan, ali ljubazan i ono to mi nekako daje utehu je da je vrlo realan i stalno mi ponavlja da sam ja bas najtipicniji slucaj kod njih, dakle nisam super, ali nista ni gora od drugih zena mojih godina i da on misli da ima sanse, jer da nema, ne bi me ni uzeo u proces. Eto, sada moramo u Belgiju da kupimo lekove. Posto sve sami placamo, dali su nam adresu apoteke u Belgiji gde su lekovi 50% jeftiniji. 

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Ožujak 2021. 13:15

Nina92, jako mi je žao, nisam htjela umanjiti tvoj problem i tvoju muku. Više je išlo u smjeru nije ti menopauza blizu pa možeš napraviti 6 mjeseci pauzu kad se umoriš, i onda nastaviti dalje. Ne moraš odustati zauvijek.
    Svatko tko vidi tvoj potpis zna koliko si tuge i boli do sad prošla i sumnjam da te itko gleda "lako" radi toga.
    Jako te vrlim. 

MaloTele, sutra je transfer. Super mi je što MM može sa mnom, pa ćemo na licu mjesta odlučiti. Zadnji put sam se baš sama osjećala kad sam morala donositi odluku bez njega.

Dia85, hvala. Da, vraćaju mi treći dan. Za dalje, uff, valjda ću znati pitati, nisam još nikad pričala sa biologom pa ni ne znam što očekivati i što pitati.

Lucyinthesky, samo se ti naslađuj. 

rita7, anchy321, miss, TirelessIvy 

miss, navijamo da je hematomčić nestao ili se jaaako smanjio.

TirelessIvy, baš mi je drago da krećete. Super da su vam dali preporuku za jefiniju ljekarnu. 4 antralca zvuči dobro!

💔💔💔

iris_iris
    01. Ožujak 2021. 13:22

rita7 da, Sv. Duh. Dobiješ tamo sve lijekove odmah na početku za cijeli postupak. Meni nije palo na pamet da provjeravam tako da neću znati što je bilo, ali s par strana su mi rekli da bi se moglo raditi o isteku roka trajanja što je meni bilo suludo.. 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.