BjeliS,ribic, zao mi je 😢
Mtb ,😘🙏 drzim fige
Any vidim da si uspila 🙏🙏🙏 super, tako i ja idem kod njega utorkom u cita .
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Zvali.
Svi 6 su još živi i dijele se. Tri su savršena, AA. Jedan je B. I dva su malo požurila sa diobom (ispred svog vremena su) pa za njih nemaju prognozu - kao što znamo, to nekad znači da nisu dobri.
Ne žele riskirati pa je transfer sutra, ostalo će ostaviti do petog dana (to ćemo još vidjeti).
Moram donijeti svoju spavaćicu (koju nemam), normalno ujutro uzimam utriće, normalno jedem i pijem tokom dana, mjehur treba biti polupun. MM može doći sa mnom.
Uff. Doručak.
👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
I može i muž s tobom? 🥰
U Podobniku to ne dozvoljavaju 🙄
Može biti nazočan na razgovoru s biologom, a onda ga pošalju van i kažu da dođe za 45 min po tebe.
Ne više..
On je dolje davao uzorak, i čim je bio gotov, hvala na uzorku, doviđenja 😅
On svaki put jadan kilometre preseta ispred bolnice dok me čeka. Zadnji put na FEtu je pitao jel može biti samnom u apartmanu, Itako sam sama unutra ali ne može 🤷
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Tinkerbell neznam šta bi rekla uopće, stvarno njihova velika greška koja se nije smjela dogodit nikako 😠 nadam se da će ti se oduzit nekako
Aria mislim da je tad još prerano za simptome, ja nisam imala ništa različito od onog kad trebam mengu dobit. Teek kasnije.
Magnolia testici su 🔝🔝 ideš vadit betu?
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Zvali.
Svi 6 su još živi i dijele se. Tri su savršena, AA. Jedan je B. I dva su malo požurila sa diobom (ispred svog vremena su) pa za njih nemaju prognozu - kao što znamo, to nekad znači da nisu dobri.
Ne žele riskirati pa je transfer sutra, ostalo će ostaviti do petog dana (to ćemo još vidjeti).
Moram donijeti svoju spavaćicu (koju nemam), normalno ujutro uzimam utriće, normalno jedem i pijem tokom dana, mjehur treba biti polupun. MM može doći sa mnom.
Uff. Doručak.
Bravo!! Jel imas plan koliko bi vracala i da li ces ostaviti ostale do blastice?
Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
4. AIH - ❌
1. IVF - ET - ❌
1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
2. FET - ❌
2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!
MTB wooohooo🥳 eto super je!!! Jupiii 🥳
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
ma2013, Ruska1986, BjeliS, manemoj, aria2019, petra30, Lucyinthesky hvala, cure!!!
Smrzlićima se, naravno, nadam, ali ne vjerujem previše da ću ih imati. Vidjet ću u razgovoru s biologicom ima li smisla da smrznemo nešto treći dan, peti moje bebe teško da mogu doživjeti. Za sad mi je dovoljno da će transfera biti.
Lucyinthesky, ne znam. Gić je rekao da bi on minimalno 2. MM navija za 2. Ja ZNAM da 3 neću. A lomim se između 1 i 2. Iskreno, bojim se blizanaca (imam svoje razloge), a nekako imati 2 zametka u sebi i ne navijati iz svog srca za oba mi se čini... tužno.
manemoj, moj je hitno morao na wc kad smo bili u Podobnika, i nisu ga pustili unutra. Baš jadna situacija.
Lucyinthesky ti ovo piše kako je u IVF, a ne kako je u Podobnika. Izgleda da ovdje daju da priča sa biologom.
💔💔💔
Inter, Tuma, hvala!
Da je sve idealno, ja bih sutra vratila jednog, ostale koji su izvrsni zaledila, a one koji su upitni ostavila do petog dana. E sad, vidjet ćemo što će oni reći.
💔💔💔
Znaaači.. Ja cu se ranit..
MTBica piši me za postupak u 6.mj.. Pa ja ću ostarit do tad..
I pitala doktora jel trebam napravit kakve detaljnije pretrage.. Jer imamo još samo tri ampule.. Kaže on ne treba.. Rekoh.. Kaaaaaj? Ovaj današnji doktor no good.. A taj me i otkantao u 11.mj vec pa imam averzije prema njemu
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Zvali.
Uff. Doručak.
Jeeeeejjj ekstra draga.Držim fige za dalje
Icsi sam i ja platila 900e , ljekove 700 i zamrzavanje oko 600.. sada trebam da idem na fet pa me je zanimala cijena za fet. Dobila sam menstruaciju pa sam se javila u kliniku i sutra ujutro u osam imam termin..reci mi na fet bi onda trebala za dva tjedna ili kako to ide sada ... hvala puno unaprijed na odgovorima na 😊.
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Sortiraj odgovore
Najstariji