Dada to te boli od rebara jer ti se sve pomiče, i mene to boli s vremena na vrijeme već dugo 😊 takve bolove volim, jer znam da beba raste
Ja sam imala takve bolove i prije ponekad. Ali sada je baš jako. Toliko da nisaam mogla spavati. Ali kad dirnem točno osjećam da je oko renata. Pa si nešto mislim možda je međurebrena hrskavica u pitanju.
Imala sam neke probleme sa žlijezdama.
Neznam dali se smije raditi uzv dojke i predjela prsnog koša u trudnoći… Znam da se ne smije na rentgen i MR ali nisam našla podatke da je uzv štetan. Planiram sve provjeriti kada dođem u hr. 😊
Mene isto nekad dosadno boli, nekad žari, nekad kao da vibrira 😂😂😂 jedino ako i inače imaš problema s tim pa kako ti se sad podiže sve gore još ti je više. Svakako provjeriš s doktor om 😊😊
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
MTBica kako si danas? Bolovi ovo ono? Jesu to se jajnici vratili na mjesto?
Koji je plan? Might just happen we have a same one 😂❤
oharascarlett14@gmail.com
Zato mi neda mjenjati potpis?
Ima li to veze s činjenicom da sam mjenjala nick prije tjedan dana?
Koji je plan?Might just happen we have a same one 😂❤
Boli, naravno. Zadnji put me je točno 7 dana bolilo, ne očekujem sad puno manje. Ali nije strašno.
Pojma nemam gdje su mi jajnici, više mi ne trebaju
Malo mi je premalo suplemenata sad, ali tu mi nema spasa. Kako dan odmiče, veselje radi šestorke opada, i čekam sutrašnji poziv, spremna da mi kažu da su svi otpali. Idealno bi bilo da fakat imaju onu kameru koja ih snima svakih 10 min i da je ja mogu live gledati
O planovima neću, ajmo prvo dobiti plusić, srce, dobar minianomaly i nipt test, pa dobar anomaly, pa .... konačno živo i zdravo dijete, a onda ćemo dalje.
Ti? Hoćeš čekati za betu do 5.3? Znaš da je komotno možeš vaditi 9dnt?
Slobodno podijeli svoje planove
💔💔💔
Women_name pa baš, neka naprave briseve svima i dopuste i tatama da budu prisutni 🤞
Joj kad vas slušam kroz kakve mučnine prolazite, ja sam fkt super prošla. Meni su jedno vrijeme od 8.dp 12.,13.tt samo loše sjedalo cuspajzi i juhe... Podrigivalo bi mi se i imala bih osjećaj kao da mi to sve stoji u grlu, pa sam to izbjegavala. Najbolje bi mi sjelo pojest običan sendvič ili voće.... I imala sam ukupno 1 mučninu od par minuta di sam bila nad skoljkom i preznojila se cijela. I 2-3 puta po noći sam imala nalete da mi dođe zlo i isto je trajalo jako kratko i to je to... Ugl, trebam biti zahvalna 😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Koji je plan?Might just happen we have a same one 😂❤
Boli, naravno. Zadnji put me je točno 7 dana bolilo, ne očekujem sad puno manje. Ali nije strašno.
Pojma nemam gdje su mi jajnici, više mi ne trebaju
Malo mi je premalo suplemenata sad, ali tu mi nema spasa. Kako dan odmiče, veselje radi šestorke opada, i čekam sutrašnji poziv, spremna da mi kažu da su svi otpali.Idealno bi bilo da fakat imaju onu kameru koja ih snima svakih 10 min i da je ja mogu live gledati
O planovima neću, ajmo prvo dobiti plusić, srce, dobar minianomaly i nipt test, pa dobar anomaly, pa …. konačno živo i zdravo dijete, a onda ćemo dalje.
Ti? Hoćeš čekati za betu do 5.3? Znaš da je komotno možeš vaditi 9dnt?
Slobodno podijeli svoje planove
Hej, ti si puno odvalila, trebas malo stati na loptu. Sadda vise stvari nisu u tvojim rukama, pa kuzim da se osjećaš nesigurnije.
Lijepo da vjerujes decku i ljubiju pa vjerujem da se ipaka nekako drzis.
Sestorka ce prezivit i ave ce biti okej, dogovoreno?
Moj plan je pisati slijedecih par dana... A betu cu vadit nekad krajem tjedna, nadam se ❤
Nema, nekad mu treba par puta da sejvaš pa da "uhvati". Smeće od foruma.
Probaj i preko računala ako ne ide drukčije.
💔💔💔
Nema, nekad mu treba par puta da sejvaš pa da "uhvati". Smeće od foruma.
Probaj i preko računala ako ne ide drukčije.
Tnx
Tuma, ispod 100 dana.
Ma pusti ti sreću, nesreću. Bitno je da na kraju ovoga mi svi imamo ta mala derištad u naručjaju. Onda imamo cijeli život pred nama da im se osvećujemo.
BjeliS, ma OK sam. Malo me muči što moram raditi, baš kužim da bi mi pasalo sad tjedan dana godišnjeg, dekica, Netflix, punjenje baterija. Popustio adrenalin, sad bih malo bila lijena.
Inače, lijep mi je dan, šetala po suncu, maznula za ručak predivnog gigantskog brancina, život je lijep.
A dan mi je počeo onako kako ja to najviše volim, sa utrićima.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji