Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sbjelisi
    28. Veljača 2021. 14:57

MTBica, uf i ja razmisljam isto.. Barem tjedan dana Netflix, dekica, setnje, prijatelji.. Gusti. 

oharascarlett14@gmail.com

4 sreća
    28. Veljača 2021. 15:17

BjeliS 💕👣

4 sreća, meni je praćenje trakica svaki dan puno manje stresno nego nakon 14 dana napraviti test. Zadnji put se nisam povratila sebi mjesec dana od šoka. Ovako mi je nekako malo pomalo… Vidim da ne ide.. Imam otvorene opcije.. Ih, svako ima neke svoje sheme kako se nositi sa svime time. Puno je to.
    Samara, manemoj, inter, Aurora, Nakapaka, 4 sreca, Meto, Sanjich, Tiki, Lucy, MTBica, Magnolia i ostale curke.. Hvala vam ❤

Ok draga nisam mislila nista loše pod tim da nebi tribala to raditi.Već radi tebe da  sebi stres neradiš dodatni, jer i on dosta utiče na implantaciju ploda.znam kroz šta prolažiš i ja sam prošla kroz 3 ivf postupka.Ja stvarno navijam da ti je ovo uspješni postupak kao i ostalima da bude😘.Moj potpis nikako neće da ostane neznam zasto.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Veljača 2021. 15:17

BjeliS 💕👣

MTBica, uf i ja razmisljam isto.. Barem tjedan dana Netflix, dekica, setnje, prijatelji.. Gusti.

Baš bi mi dobro leglo. Pogotovo sad kad su ovi sunčani dani.
    Na žalost, baš je kriza na poslu još barem desetak dana i ne mogu nit makac, i vikendi su radni. 
    Inače, stavljala sam sad već dvaput utriće, i onda sam malo čeprkala down there. Niš ja tamo ne mogu naći, brijem da ja ni nemam cerviks.  

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Veljača 2021. 15:19

4 sreća

BjeliS 💕👣

4 sreća, meni je praćenje trakica svaki dan puno manje stresno nego nakon 14 dana napraviti test. Zadnji put se nisam povratila sebi mjesec dana od šoka. Ovako mi je nekako malo pomalo… Vidim da ne ide.. Imam otvorene opcije.. Ih, svako ima neke svoje sheme kako se nositi sa svime time. Puno je to.
    Samara, manemoj, inter, Aurora, Nakapaka, 4 sreca, Meto, Sanjich, Tiki, Lucy, MTBica, Magnolia i ostale curke.. Hvala vam ❤

Ok draga nisam mislila nista loše pod tim da nebi tribala to raditi.Već radi tebe da sebi stres neradiš dodatni, jer i on dosta utiče na implantaciju ploda.znam kroz šta prolažiš i ja sam prošla kroz 3 ivf postupka.Ja stvarno navijam da ti je ovo uspješni postupak kao i ostalima da bude😘.Moj potpis nikako neće da ostane neznam zasto.

Zašto ja tebe nemam na listi, reci ti meni? I zašto sam propustila tvoju priču? Koliko sam ja to dugo bila pod drogama?
    Potpis ti je možda predugačak? Pokušaj za početak napisati jednu rečenicu i sejvati. Ako ne upali, probaj preko računala.

💔💔💔

sbjelisi
    28. Veljača 2021. 15:42

4 sreća

BjeliS 💕👣

Ok draga nisam mislila nista loše pod tim da nebi tribala to raditi.Već radi tebe da sebi stres neradiš dodatni, jer i on dosta utiče na implantaciju ploda.znam kroz šta prolažiš i ja sam prošla kroz 3 ivf postupka.Ja stvarno navijam da ti je ovo uspješni postupak kao i ostalima da bude😘.Moj potpis nikako neće da ostane neznam zasto.

Hej, nisam se uvrijedila!  😋❤😘
    Hvala ti ❤

4 sreća
    28. Veljača 2021. 15:46

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

4 sreća

BjeliS 💕👣

Zašto ja tebe nemam na listi, reci ti meni? I zašto sam propustila tvoju priču? Koliko sam ja to dugo bila pod drogama?
    Potpis ti je možda predugačak? Pokušaj za početak napisati jednu rečenicu i sejvati. Ako ne upali, probaj preko računala.

Da pod drogama dobra si lutko nasmija me ovo i to pošteno,jer si me sitila na mene.Ja sam se uključila ima dva tri dana,samo sam pitanje postavila bila.Pa sam nastavila i dalje vas čitati😘

4 sreća
    28. Veljača 2021. 15:47

BjeliS 💕👣

4 sreća

BjeliS 💕👣

Hej, nisam se uvrijedila! 😋❤😘
    Hvala ti ❤

Vidim da smo skoro generacija 😘ako sam dobro potpis pročitala.sretno koke😘

28. Veljača 2021. 15:58

https://ibb.co/zs7gwCf
    Evo muller, nisam mogla izdrzati. A i bas sam potonula, boli me malo kao lijevi jajnik, sva sam u vanmaternicnoj jer je to jedino sto mi fali na popisu😒😒😒

• Mare0208
    28. Veljača 2021. 15:59

Žene drage, samo ću vam mahnuti. Koliko stignem, pročitam vas. Vidim da je puno lijepih vijesti ❤
    Onima koje nisu uspjele ovaj/prethodni mjesec puno hrabrosti i snage za dalje želim. 
    Mi idemo sljedeći tjedan vidjet jesu li antibiotici djelovali.. pa ćemo vidjet što dalje. 

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

sbjelisi
    28. Veljača 2021. 16:01

Magnolia

https://ibb.co/zs7gwCf
    Evo muller, nisam mogla izdrzati. A i bas sam potonula, boli me malo kao lijevi jajnik, sva sam u vanmaternicnoj jer je to jedino sto mi fali na popisu😒😒😒

Magnolia! Zašto si potonula, muller je odličan! Ako se ne varam tek si 28dc, ovo je super crta!
    Molim te, znam da je teško nakon svega sto si prošla, ali samo pozitivne misli! ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.