4 sreća, pa dobro nam došla, jako volimo dobiti još kojeg člana naše generacije, a onda mu s guštom dati nogu u dupe kad ostane trudna i prebacimo je na listu trudnica. Dakle, sad si u fazi skupljanja nalaza? Znaš li gdje ćeš dalje? Je li te već Bozma izrešetala pitanjima o AMH/FSH/LH/protokolima kroz koje si prošla?
Magnolia, puj, puj, ta ti dijagnoza ne treba.
Plus, koliko ja znam, vanmaternična ima čudan rast bete, a meni se čini da ova tvoja beta baš krasno raste. Sutra provjeriš krv, za tjedan dana već možeš na UZV da vidiš gdje se malac primio.
I onda svi skupa navijamo da je ovaj put uspješno.
💔💔💔
Žene drage, samo ću vam mahnuti. Koliko stignem, pročitam vas. Vidim da je puno lijepih vijesti ❤
Onima koje nisu uspjele ovaj/prethodni mjesec puno hrabrosti i snage za dalje želim.
Mi idemo sljedeći tjedan vidjet jesu li antibiotici djelovali.. pa ćemo vidjet što dalje.
Mah mah
Čekamo dobre vijesti
💔💔💔
https://ibb.co/zs7gwCf
Evo muller, nisam mogla izdrzati. A i bas sam potonula, boli me malo kao lijevi jajnik, sva sam u vanmaternicnoj jer je to jedino sto mi fali na popisu😒😒😒
Ovo izgleda divno🥰
Nemoj da te brine jajnik, to je normalno zbog žutog tijela, mene još uvijek boli malo jedan malo drugi.. a nekad me i prereže baš jako kad kihnem npr..
Jbg, mi sa spontanima imamo ptsp od svakog pregleda i svake boli, ali nema nam druge nego da se nadamo najboljem i da idemo sa najboljom pretpostavkom..
Sutra vadi betu pa da vidimo kolika je na ovako lijepi testić🥰
Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
4. AIH - ❌
1. IVF - ET - ❌
1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
2. FET - ❌
2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!
4 sreća, pa dobro nam došla, jako volimo dobiti još kojeg člana naše generacije, a onda mu s guštom dati nogu u dupe kad ostane trudna i prebacimo je na listu trudnica. Dakle, sad si u fazi skupljanja nalaza? Znaš li gdje ćeš dalje? Je li te već Bozma izrešetala pitanjima o AMH/FSH/LH/protokolima kroz koje si prošla?Magnolia, puj, puj, ta ti dijagnoza ne treba.
Plus, koliko ja znam, vanmaternična ima čudan rast bete, a meni se čini da ova tvoja beta baš krasno raste. Sutra provjeriš krv, za tjedan dana već možeš na UZV da vidiš gdje se malac primio.
A razmišljam opet na isto kbc St MTBica hvala na prijemu.😉A Bozma me nije pitala ništa hehe,rado ću odgovoriti tu smo da jedna drugoj pomognemo
4 sreća, pa dobro nam došla, jako volimo dobiti još kojeg člana naše generacije, a onda mu s guštom dati nogu u dupe kad ostane trudna i prebacimo je na listu trudnica. Dakle, sad si u fazi skupljanja nalaza? Znaš li gdje ćeš dalje? Je li te već Bozma izrešetala pitanjima o AMH/FSH/LH/protokolima kroz koje si prošla?Magnolia, puj, puj, ta ti dijagnoza ne treba.
A razmišljam opet na isto kbc St MTBica hvala na prijemu.😉A Bozma me nije pitala ništa hehe,rado ću odgovoriti tu smo da jedna drugoj pomognemo
Kolki ti je amh, fsh i lh? Kof kojeg si doktora u kbcu?
Evo muller, nisam mogla izdrzati. A i bas sam potonula, boli me malo kao lijevi jajnik, sva sam u vanmaternicnoj jer je to jedino sto mi fali na popisu😒😒😒
Ni slučajno loše misli, puj,puj i normalno da te boli kroz koji dan ces imat i menga bolove i kukovi, zdjelica pa cak i sama maternica kako se rasteze od ploda boli. Kad sam ti rekla vjeruj svojem tilu , nisam mislila na simptome nego da možeš imat plus i iznjet zdravo dijete do kraja❤️❤️❤️🤗🙏🙏🙏
Ni slučajno loše misli, puj,puj i normalno da te boli kroz koji dan ces imat i menga bolove i kukovi, zdjelica pa cak i sama maternica kako se rasteze od ploda boli. Kad sam ti rekla vjeruj svojem tilu , nisam mislila na simptome nego da možeš imat plus i iznjet zdravo dijete do kraja❤️❤️❤️🤗🙏🙏🙏
Divna si
💔💔💔
Magnolia takav je i moj bio 8dnt. Ništa se ti ne brini. Bit će ti lijepa beta. Da napomenem da me u početku lijevi jajnik ubijao do boli. Sad se preselilo u sisu 🙈🙈🙈🙈
endometrioza
MilaSt- cestitam, prekrasne vijesti, neka se nastavi sve u najboljem redu🤞🥰🥰🥰❤️❤️
Nove cure - dobro nam dosle i sretnooo🤞🤞❤️
BjeliS- vidi se crta, doduše sjena, ali se vidi😍😍😍navijamo da tamni i tamni🤞🤞🤞🥰🥰
MTBica- izvrsnooo, to je jako lijepi broj oplođenih, bit ce tu bebica 😍😍😍
Sanjic- u potpunosti suosjecam s tobom, meni su mučnine pocele od 4tt i to je uzas jedan, po cijeli dan, a nisam mogla nikako povratiti, to bi me malo spasilo, cini mi se. Uzimala sam one tablete s dzumbirom za žvakanje i vitamin B6 (na preporuku dr XY). Malo mi su se sad mučnine umanjile, jos su prisutne, ali sad preovaldava žgaravica. Jedem cesce ali manje obroke. Odgovara mi caj od mente,prepečenac i svježe voće i povrće. Prehrana mi se sva izopačila, prije sam se bas zdravo hranila a sada mi svakojake gluposti na um padaju😂Smanjit ce se te mučnine, samo polako. Napravi ono sto ti tijelo trazi i sto ti pase, kako osjetiš i koliko mozes❤️
Miss- prekrasno izgledas/izgledate😍😍😍😍
Ana26- izvrsnoooo🍀🍀🍀🍀🍀
Didii3- ovo je super crta, bit ce to lijepa Beta👏👏👏
Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
1g prir, 3g MPO;
KBC Split
8/18-AIH❌
10/18-AIH❌
8/19-AIH❌
10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏
Hvala vam svima ali luda mi je glava, bas si ne mogu pomoci. I jos mi se cini da mi je bilo malo kao narancasto na rozim gacicama, ne mogu definirati zbog boje. Znam da ako i je, da je i to skroz normalno, ali svejedno, pre luda sam, ne znam dal da se smijem ili placem😭😭😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji