SBjelis ti si trudna 😘😘
Ana26 super rezultatit 🙏🙏
Ruska1986, Nada86, i ko je jos propustio sliku jucer ,evo ponavljam i danas 😘
https://ibb.co/hVh9CTs
P.s. stomak mi se nekako stvrdnuo 😁😁
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Magnolia bravo,crta je super!! Sretno dalje!
Any, Inter cestitam na curicama 👏👏👏
MTB drzimo fige 🙏🙏
Sanjich drzi se proci ce.. ❤️❤️
Teja1408 nadam se da si ti dobro, nisam te dugo vidila na forumu!!
Jesam, jesam.. Promatram iz prikrajka i navijam 🥳😘
Embriologica* ovaj moj mob sam ispravlja.
Any čestitke, još jedna curka.
MariMeri dobrodošla!
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Mila čestitam 🥳🥳 baš prekrasne vijesti!! Tako je lijepo kad netko uspije između postupaka 😊
Any, Inter curkice 😍 čestitam!! Sad ste u vodstvu 😉
Mtb odličan rezultat 💪💪
Magnolia ovo je već prava crta. Dobro cure kažu, najbolje da sutra već vadiš betu da počneš odmah s potrebnom terapijom.
Didi imaš na početku ovu teme objašnjeno kako se dodaje slika, preko posebne stranice pa dodaš link. Ovaj forumski "alat" za dodavanje slika odavno šteka.
Ivona ja bi na tvom mjestu ponovila betu. Držim fige da sve bude super, ali kod tako malo nižih beta bolje je češće pratiti situaciju. Sa betom 19 doktor ne može vidjeti plod na uzv, gestacijska vrećica se vidi tek kad je beta preko 1000.
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Ana26 bas mi je drago..drzim fige za dalje 🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Cure zvala me embriologija,kaže su se svih 5oplodilo i da izgledaju izvrsno. Transfer će biti u četvrtak, 1 blastica. Nisam ni očekivala da će me zvati jer su rekli da dođem u ponedjeljak.
Jao,baš sam sretna. Brinula sam se hoće li naći dobrih spermića. Iako je zamrznuo prije kemoterapije, vjerojatno su bili lošiji zbog stresa i dijagnoze i pitala sam se da li je bolest narušila kvalitetu.
MTBodličan broj. Bit će i smrzlića.
Magnolia ova crta je obećavajuća i tamni na očigled.
Inter čestitke na curki.
Čini mi se da su curke u vodstvu.
Didi ja bih na tvome mjestu sutra ponovila netu. Sretno!
Bjelis crta je tamnija.
Milast ajme, nevjerojatno. Čestitke! Ti si četvrta po redu, nek se nastavi pozitivan.
Ajme odlično 😍 baš mi je drago da su se sve oplodile. I da, neobično je da su te zvali, obično ne zovu već moraš doći tamo. Ali super, odlične vijesti, neka bude 1 blastica za sad i još minimalno 1 za smrznuti za braću ili seku 🙏🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Miss ruzni ste 🤗♥️
Mtb ♥️
SBjelis ja sam na blizanacku zrudnocu imala ovakav test na 6dnt https://ibb.co/vB9q3Cc a tvoja crtica se bas lijepo vidi
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
BjeliS, koliko ja znam gledaju ih jednom dnevno ili jednom u dva dana. Da, to je bezveze, pogotovo zato što je ovo trivijalna tehnologija.
Sanjich, meni su najviše odgovarali suhi ugljići - tipa slani štapići, wasa krekeri, grisini... Ono što inače jedem - povrće bogato vlaknima i vodom mi je izazivalo mučninu. Jela sam često a jako malo - tipa svakih pola sata/sat bih čvaknula nešto, ali ne toliko da se najedem - tipa par grisina + nešto nutritivno bogato, ili par slanih štapića i slično.
Didii3, ne prekidaj terapiju. Vadi betu sutra.
Dobro nam došla i puno sreće ti želim.
I pročitaj prve tri stranice teme, tamo ti piše kako staviti sliku.
Lucyinthesky, i mislila sam da je tako, baš mi je zvonilo da je ista brojka. Iskreno, ne nadam se smrzlićima, iako bih ih jako voljela imati. Više je pitanje koliko ću ih vratiti treći dan, jer četvrti mi je ispao kritičan kao i tebi.
💔💔💔
Inter, sad mi je žao što prije nisam čula za njega. Za V sam čula, i jako jako mi se svidio na konzultacijama. Ali stvarno se potrude da teško dođeš do njega. Za konzultacije sam zvala više puta - svaki put pomalo rezervirano kažu da ne znaju kad će biti tu, hoće li tu biti za tjedan, mjesec ili godinu, i da će me nazvati. Onda sam imala sreće i upala mu na konzultacije (zvali su me 10 minuta ranije mogu li doći?). Dogovorili se za postupak u svibnju 2020. Bila korona nije bilo postupka, ok. On odradio postupak u kolovozu sa hrpom cura a mene nitko nije ni obavijestio. Kad sam zvala u rujnu (kako mi je bilo rečeno), onda opet ista priča - ne znamo ništa, možda više nikad neće doći, blabla.
Pa sam odustala od njega.
BjeliS, vidi, Tiki nas zove na roštilj u Petrinju!
Marta82, mislim da sam na prve 3 stranice napisala što je potrebno za transfer. Q10 ti je suvišan, ovo drugo ti je super. Dodaj još vitamin E.
Ina85, ti si se seksala i za sve nas koje ne smijemo. To je pravi drugarski duh!
MariMeri, dobro nam došla i brzo nam otišla - trudna. Pročitaj prve tri stranice teme.
Gonal i Puregon su hormonski isti lijek, tako da nije problem što su ti ih zamijenili.
Kod koga si u IVFu?
Libo
Jesam li izgledala jako seksi u tvom snu?
Ana26, woooohooo, super vijesti!
💔💔💔
Nove cure, danas vas je poplava to je najbolji znak da nam slijedi smjena generacija, odlazi hrpa trudnica, dolazi hrpa trudilica.
Ja nisam baš svoja danas, tako da ne zamjerite što vjerojatno nisam sve stavila na popis, samo me cimnite idućih dana ako vidite da falite.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji