4 sreća, pa dobro nam došla, jako volimo dobiti još kojeg člana naše generacije, a onda mu s guštom dati nogu u dupe kad ostane trudna i prebacimo je na listu trudnica. Dakle, sad si u fazi skupljanja nalaza? Znaš li gdje ćeš dalje? Je li te već Bozma izrešetala pitanjima o AMH/FSH/LH/protokolima kroz koje si prošla?Magnolia, puj, puj, ta ti dijagnoza ne treba.
Plus, koliko ja znam, vanmaternična ima čudan rast bete, a meni se čini da ova tvoja beta baš krasno raste. Sutra provjeriš krv, za tjedan dana već možeš na UZV da vidiš gdje se malac primio.
I onda svi skupa navijamo da je ovaj put uspješno.
A razmišljam opet na isto kbc St MTBica hvala na prijemu.😉A Bozma me nije pitala ništa hehe,rado ću odgovoriti tu smo da jedna drugoj pomognemo
Kolki ti je amh, fsh i lh? Kof kojeg si doktora u kbcu?
4 sreća, pa dobro nam došla, jako volimo dobiti još kojeg člana naše generacije, a onda mu s guštom dati nogu u dupe kad ostane trudna i prebacimo je na listu trudnica. Dakle, sad si u fazi skupljanja nalaza? Znaš li gdje ćeš dalje? Je li te već Bozma izrešetala pitanjima o AMH/FSH/LH/protokolima kroz koje si prošla?Magnolia, puj, puj, ta ti dijagnoza ne treba.
Plus, koliko ja znam, vanmaternična ima čudan rast bete, a meni se čini da ova tvoja beta baš krasno raste. Sutra provjeriš krv, za tjedan dana već možeš na UZV da vidiš gdje se malac primio.
A razmišljam opet na isto kbc St MTBica hvala na prijemu.😉A Bozma me nije pitala ništa hehe,rado ću odgovoriti tu smo da jedna drugoj pomognemo
Ovako lutko.LH 3.59 , FSH 6.69, PROLAKTIN 321, ESTRADIOL 353 ,SHBG 40.2, UKUPNI TESTERON 0.877,BIORASPOLOZIVI 40.40,DHEA-S 5.87. 17-OH PROGRESTERON 6.54 ,ANTIMILERAM 9.20 I 1.20 TSH 0,746 ,PROTEIN 78.ALBUMIN 49.5 .GLOBULIN 29.Eto draga svi brisevi uredni jos imam 21 dan ciklusa izvadit nesto i nadam se užicati uputnicu za IR i još sta bi tribala tražiti🙄
Hvala vam svima ali luda mi je glava, bas si ne mogu pomoci. I jos mi se cini da mi je bilo malo kao narancasto na rozim gacicama, ne mogu definirati zbog boje. Znam da ako i je, da je i to skroz normalno, ali svejedno, pre luda sam, ne znam dal da se smijem ili placem😭😭😂😂😂😂
Da ne razmišljaš tako kako razmišljaš, tek onda ne bi bila normalna. Nakon svega što si prošla, ovo je jedini način na koji sad možeš preživiti.
Dobra stvar je da brijala ti ili ne, planirala već da je to propala trudnoća ili ne, ako se tvoja beba ima održati, održat će se. Dakle, brij što god hoćeš, samo izvadi betu sutra i javi se doktoru radi terapije.
I prestani nositi gaćice u boji. Ja sam nosila bijele sa crvenim srcima i herc me strefio kad sam vidjela crveno - dok nisam shvatila da se radi o glupim srcima.
💔💔💔
Inače, kao što znate, ja inače jedem kao djevica. Ono, zdravo ovo ono.
Jučer i danas ŽDEREM. To je moj način za preživjeti, to me umiruje i samo zato sad nisam luda.
Sve vi koje čekate, nađite svoj mehanizam da preživite tih par dana. Samo nemojte da potraje, ja sam si dala samo ovaj vikend inače bih brzo došla do 150kg.
💔💔💔
Hvala svima na lijepim zeljama i savjetima. Medutim moje krvarenje se pojacava, uz bolove, tako da nisam optimisticna. Cekaju nas 2 smrznute BC, pa barem imamo nesto za nastavak. Svima zelim da vam se sto prije ispune zelje i da dobijete svoje
👧🏼- 27 god, neprohodni jajovodi,hydrosalpinx.
👱🏻♂️- 29 god, sve odlicno
Pokusavamo 5 godina
BetaPlus
1 ICSI (puregon,cetrotide) 02/2021 - biokemijska
MilaSt- cestitam, prekrasne vijesti, neka se nastavi sve u najboljem redu🤞🥰🥰🥰❤️❤️
Nove cure- dobro nam dosle i sretnooo🤞🤞❤️
BjeliS- vidi se crta, doduše sjena, ali se vidi😍😍😍navijamo da tamni i tamni🤞🤞🤞🥰🥰
MTBica- izvrsnooo, to je jako lijepi broj oplođenih, bit ce tu bebica😍😍😍
Sanjic- u potpunosti suosjecam s tobom, meni su mučnine pocele od 4tt i to je uzas jedan, po cijeli dan, a nisam mogla nikako povratiti, to bi me malo spasilo, cini mi se. Uzimala sam one tablete s dzumbirom za žvakanje i vitamin B6 (na preporuku dr XY). Malo mi su se sadmučnine umanjile, jos su prisutne, ali sad preovaldava žgaravica. Jedem cesce ali manje obroke. Odgovara mi caj od mente,prepečenac i svježe voće i povrće. Prehrana mi se sva izopačila, prije sam se bas zdravo hranila a sada mi svakojake gluposti na um padaju😂Smanjit ce se te mučnine, samo polako. Napravi ono sto ti tijelo trazi i sto ti pase, kako osjetiš i koliko mozes❤️
Miss- prekrasno izgledas/izgledate😍😍😍😍
Ana26- izvrsnoooo🍀🍀🍀🍀🍀
Didii3- ovo je super crta, bit ce to lijepa Beta👏👏👏
Imas li te tablete doma da mi slikas ili tocno kak se zovu.. Icu odma sutra uzet a uzv je tek za 8 dana.. Da prezivim do onda 🤗
Izdrzat cemo mi ovo 🤮😍😄😄
Hvala svima na lijepim zeljama i savjetima. Medutim moje krvarenje se pojacava, uz bolove, tako da nisam optimisticna. Cekaju nas 2 smrznute BC, pa barem imamo nesto za nastavak. Svima zelim da vam se sto prije ispune zelje i da dobijete svoje
Izvadi ti betu. Imali smo ovdje već slučajeva krvarenja gdje je na kraju bila trudnoća, biokemijska i čak i vanmaternična.
Betu uvijek treba vaditi.
💔💔💔
https://ibb.co/HPQX2Nk
Cure nez jesam uspila sliku ocitat, malo sam zbunjena. Hvala vam svakoj na predivnim rijecima. Sta vi predlazete za dalje, da li da idem vadit vetu ili da cekam pregled za 2-3 tj?
🤍
Kolki ti je amh, fsh i lh? Kof kojeg si doktora u kbcu?4 sreća, pa dobro nam došla, jako volimo dobiti još kojeg člana naše generacije, a onda mu s guštom dati nogu u dupe kad ostane trudna i prebacimo je na listu trudnica. Dakle, sad si u fazi skupljanja nalaza? Znaš li gdje ćeš dalje? Je li te već Bozma izrešetala pitanjima o AMH/FSH/LH/protokolima kroz koje si prošla?Magnolia, puj, puj, ta ti dijagnoza ne treba.
Ovako lutko.LH 3.59 , FSH 6.69, PROLAKTIN 321, ESTRADIOL 353 ,SHBG 40.2, UKUPNI TESTERON 0.877,BIORASPOLOZIVI 40.40,DHEA-S 5.87. 17-OH PROGRESTERON 6.54 ,ANTIMILERAM 9.20 I 1.20 TSH 0,746 ,PROTEIN 78.ALBUMIN 49.5 .GLOBULIN 29.Eto draga svi brisevi uredni jos imam 21 dan ciklusa izvadit nesto i nadam se užicati uputnicu za IR i još sta bi tribala tražiti🙄
Zab si napisat kod kojeg si dr 🙃 i ovo antimileram mislia antimuller samo ne kuzim jel 9 ili 1 🧐
Vitamin d izvadi i feritin jer oni dosta utjecu na uspjeh.. Ja sam prije ovog feta rokala vitamin d uvjerena sam da je to pomoglo 🤗
Posto mi je prvi put da idem raditi fet zanima me da li znate da li bude jeftinije nego IVF,ICSI ? Prepostavljam da je posto nema inekcija i punkcije ... nemogu iscekat sutra da pitam u klinici
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Cure jel mi rano 10 dana poslije štoperice i 8 posli inseminacije napravit test? 😱
Ja 38,on 47
nalazi svi uredni i meni i njemu
1- Klomifen od 3-5 dana, Ovitrelle,
prva inseminacija 22.02.2021...utrogestan
08.03.2021..Beta neg.
čekamo njega da se vrati kući pa slijedi nastavak...
uzimam magnezij,omega3,vitamin E,C, Q10,Prenatal
Sortiraj odgovore
Najstariji