Ana 26 baš mi je drago da popravljanju i te neke stvari koje nisu bile najbolje. Mislim da su super bolnica s dosta uspjeha i sa će ovim poboljšanjima privući i više pacijentica 😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Cure, hvala vam na lijepim riječima i podršci! Puno mi značite!
Tuma pa da, i ja sam mislila da će mi reći kad dođem u ponedjeljak jer preko telefona ne govore. Baš su me ugodno iznenadili. Ne znam jel im to sad po novom praksa. Drago mi je što su neke stvari promijenili, to i što imaju anesteziju , stvarno napreduju.
Embriologica me pitala jel mi sve jasno , jel imam još kakvih pitanja.
Bas lijepo! Stvarno! Meni je uber logično da te nazove embriolog i izvjesti o stanju ❤ I to mi je najdrazio dio priče ❤❤ Eh, ta tajna veza s embriolozima ❤❤😍😋
oharascarlett14@gmail.com
manemoj, odlaze sa LISTE, sa teme ih ne možemo ni bacačem plamena otjerati.
Samo tvoja lista je postojana, jedino ću je uskoro preimenovatu u crna lista trudnica.MilaSt, da, sad kad je MaloTele to napisala, vidim da je istina. Nakopokon si se malo opustila i desilo se. Vidiš kako su sve babe iz tvoje okolice bile u pravu, uvijek je do neopuštene žene.
Ahahahahhaa opustila se! 😂😂😂😂
Kakva smjenaaaa, ima tu jos posla 😍 Braco, seka, ovo ono 😍 Sad kad rodite odmah drugi krug, ne treba vrijeme gubiti 😋
Hihi, doci ce manemoj na rostilj u Petrinju, ako ne u GK 😋✌
Ja cu pravit roštilj, nije problem. 😂😉😁
Magnolia odlično se vidi 🥰🥰
MTB odlično oo 🎊🎉🎊👏👏
Sanjich potpisujem TiKi, tako i ja samo štapići, bademi, suhi kruh i tako od 12 tt do 16 tt. Još uvijek mi se meso gadi, ali mogu ga pojest neću po vratit. I dalje mi još uvijek najviše paše juhice, variva od brokule i tako. I neznam zkj Al i dalje jako malo jedem. Čudno za trudnicu. Iako ja sam nekako uvijek povraćala neku žutu slinu, i obavezno poslije mliječnih proizvoda. Eto to je stalo u 16 tt kako kažu kad je beba "ozivila". Za tjedan dana sam ju osjetila. Za sad nemam problema ni s zgaravicom, još me to nije uhvatio 😂😁
Didi super se crta vidii
Tuma daa, zbog tog tam dopuste pratnju. Iako npr Petrova ti radi brzi covid test kad dođeš, ne razumijem zašto ne daju pratnju. Nek naprave i mužu 😂😂😂
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Dada to te boli od rebara jer ti se sve pomiče, i mene to boli s vremena na vrijeme već dugo 😊 takve bolove volim, jer znam da beba raste
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Dada to te boli od rebara jer ti se sve pomiče, i mene to boli s vremena na vrijeme već dugo 😊 takve bolove volim, jer znam da beba raste
Ja sam imala takve bolove i prije ponekad. Ali sada je baš jako. Toliko da nisaam mogla spavati. Ali kad dirnem točno osjećam da je oko renata. Pa si nešto mislim možda je međurebrena hrskavica u pitanju.
Imala sam neke probleme sa žlijezdama.
Neznam dali se smije raditi uzv dojke i predjela prsnog koša u trudnoći... Znam da se ne smije na rentgen i MR ali nisam našla podatke da je uzv štetan. Planiram sve provjeriti kada dođem u hr. 😊
endometrioza
Samo tvoja lista je postojana, jedino ću je uskoro preimenovatu u crna lista trudnica.MilaSt, da, sad kad je MaloTele to napisala, vidim da je istina. Nakopokon si se malo opustila i desilo se. Vidiš kako su sve babe iz tvoje okolice bile u pravu, uvijek je do neopuštene žene.
Kakva smjenaaaa, ima tu jos posla 😍 Braco, seka, ovo ono 😍 Sad kad rodite odmah drugi krug, ne treba vrijeme gubiti 😋
Ne želiš znati moj plan, izbacili bi me sa teme odmah.
Krenimo sa prvim.
Predivno je vrijeme, je li ti nama planiraš taj GK?
💔💔💔
Miss ruzni ste 🤗♥️
Mtb ♥️SBjelis ja sam na blizanacku zrudnocu imala ovakav test na 6dnthttps://ibb.co/vB9q3Cc a tvoja crtica se bas lijepo vidi
😍😍
Ne želiš znati moj plan, izbacili bi me sa teme odmah.
Krenimo sa prvim.
Predivno je vrijeme, je li ti nama planiraš taj GK?
Da. Čekamo da ispisamo te mullere i dmove pa da u onim sigurnjim tjednima krenemo za GK. 😋 Pregovaram s jednim emvriologom da dodje na vecernje druženje 😋😋
Sortiraj odgovore
Najstariji