Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Veljača 2021. 17:32

MilaSt

https://ibb.co/HPQX2Nk

Cure nez jesam uspila sliku ocitat, malo sam zbunjena. Hvala vam svakoj na predivnim rijecima. Sta vi predlazete za dalje, da li da idem vadit vetu ili da cekam pregled za 2-3 tj?

Jesi zvala mozda mpo doktora ili planiras nazvat? Ja bi mozda na tvom mjestu kupila utriće i stavljala cisto da dam podrsku progesterona.. Vjerovatno bi betu isla vadit 2x cisto da vidim da je ok rast jer je mene to smirilo da ne sumnjam na gluposti 🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤰😍

sbjelisi
    28. Veljača 2021. 17:32

MilaSt

Cure nez jesam uspila sliku ocitat, malo sam zbunjena. Hvala vam svakoj na predivnim rijecima. Sta vi predlazete za dalje, da li da idem vadit vetu ili da cekam pregled za 2-3 tj?

Imas lijepi plus. Svakako se javi dr.pa ces vdiit sta ce on reci. Ako mozes, izvadi betu ❤

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Veljača 2021. 17:33

MilaSt

Ma kakvo čekanje, vadi betu. To je sad već lijepa beta. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Veljača 2021. 17:35

Tiinaa, da, FET je puno jeftiniji. Ne znam dgje ti ideš, ali u mojoj klinici je IVF 9250, a FET 4000 (i to bez lijekova).

Mimi05, da, rano je. Pričekaj 11 dana od inseminacije (barem).

MilaSt, kad vadiš betu, izvadi odmah i osnovne nalaze (uključivši progesteron) da vidiš treba li ti neka terapija. 

💔💔💔

sbjelisi
    28. Veljača 2021. 17:35

Mimi05

Cure jel mi rano 10 dana poslije štoperice i 8 posli inseminacije napravit test? 😱

Ovisi kakav si lik. 😋
    8dan bi crtica trebala biti vidljiva. Ali ako je nema, i padnes u depru radi toga.. Onda nemoj 😋
    10-12dpo bi trebala biti tu 😁

oharascarlett14@gmail.com

Sreca ♥
    28. Veljača 2021. 17:37

Sanjich 👶🤱

MilaSt

Jesi zvala mozda mpo doktora ili planiras nazvat? Ja bi mozda na tvom mjestu kupila utriće i stavljala cisto da dam podrsku progesterona.. Vjerovatno bi betu isla vadit 2x cisto da vidim da je ok rast jer je mene to smirilo da ne sumnjam na gluposti 🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤰😍

Sutra joj se planiram javut, rec ce da sam luda, vikendom je tlacim 🤣🤣aa meni sutra vjecnost 😑 mislila sam i ja ic vadit betu, da predahnem 🙏🙏 ali vidis o utricima uopce nisam razmisljala 
    Moram vam rec da me je malo straj, imala sam jednu prirodnu trudnocu koja nije dobro zavrsila, bas mi nije svejedno 🙏❤️

🤍

• Tiinaa
    28. Veljača 2021. 17:37

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Tiinaa, da, FET je puno jeftiniji. Ne znam dgje ti ideš, ali u mojoj klinici je IVF 9250, a FET 4000 (i to bez lijekova).

Mimi05, da, rano je. Pričekaj 11 dana od inseminacije (barem).

MilaSt, kad vadiš betu, izvadi odmah i osnovne nalaze (uključivši progesteron) da vidiš treba li ti neka terapija.

U Njemackoj sam ja , pola plati osiguranje pola mi, budem sutra vidjela 🙂

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

MISS
    28. Veljača 2021. 17:40

Magnolia,Mila super su vam testovi,crte su vrh!! Ne brini za bol u jajnicima,budes li ko ja bolit ce te sve , meni i dan danas nije stalo...sve je to normalno,siri se maternica, beba raste,gura sve ...
    Any jesi harmony radila kod xy? Da li kod njega i dalje vodis trudnocu? I koliko si sad trudna... Napravi onaj tracker ako znas .. 

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Veljača 2021. 17:44

BjeliS 💕👣

Mimi05

Cure jel mi rano 10 dana poslije štoperice i 8 posli inseminacije napravit test? 😱

Ovisi kakav si lik. 😋
    8dan bi crtica trebala biti vidljiva. Ali ako je nema, i padnes u depru radi toga.. Onda nemoj 😋
    10-12dpo bi trebala biti tu 😁

Žena je bila na inseminaciji.
    To je kao da 3dnt blastice očekuješ crticu.
    Još i gore, jer za blasticu znaš točno kad su je oplodili, a kad su je vratili. Za inseminaciju može biti pomaka. Puno puno prerano je ovo.

💔💔💔

28. Veljača 2021. 17:47

BjeliS jesi ti istrpila dovoljno za popodnevni??😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.