MTB odlican rezultat, mogao bi bit i koji smrzlic 🤞🤞🙏🥰 trenutno je bitno da se samo jedna primi a to vjerujem da hoće 🤗
Ana26 bome si i ti rasturila, 100% oplodenih,woohoo 🎉🎉🎉 i tu se sig nalazi tvoje zlato malo 🥰
Milast ovo je extra, vidim 'opustila' si se napokon 😂😂 mogu misliti šok i iznenađenje 🙏🤗🤞
BjeliS svi vidimo crticu, i drzimo gige da bude tamnija svakim danom 🥰🙏
Ova veljača je bome bila visestruko plodna,imali smo i par prirodnih trudnica, a i postupci su nam dosta uspješni bili, zao mi je svih kojima nije uspjelo ovaj mjesec, ali zato ce iduci put bit dobitno 🤞🙏 MTB je dobro rekla,smjena generacija se sprema 🤗 i jako mi je drago to procitati, nekako ulijeva nadu da cemo svi do kraja godine biti s bebicama kraj sebe ili u sebi i sad mi se sretno place od te pomisli 😉
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
MTB, Ana, super za bebe, nadam se da će se nastaviti lijepo dijeliti i da ćete se vas dvije za jedno 8 i pol mjeseci također podijeliti 😁😁
Didii testić je iz aviona pozitivan, ponovi sutta, pogotovo ako imaš priliku pišnuti trakicu jer ovi plastičnjaci znaju zezati 🙈
SBjelis vidim Juhuuuuu 🤗 nije ni moja na 6dnt bila puno jača (ako zanemarimo štopericu😂😂).
Meto ja sam super što se tiče svega, osim što kao i Sanjich imam cjelodnevne mučnine, ne bira dobra dana 🙈 povraćala sam samo jednom i to taj dan kada sam nakon 2 sata vidjela krv i od tada se suzdržavam naprezanja, samo tražim svježi zrak da udahnem. Također jedem samo kada mogu i samo ono što mi "šmeka" 😁🙈.
Noćas nisam mogla zaspati do pola 5 ujutro jer me probada među rebrima točno ispod lijeve dojke i sve što guglam upućuje na srčani udar pa sam prestala guglati 🙈🙈😂 nisam sigurna jel me boli sama sisa ili rebro ili šta... Popila paracetamol i zaspala ko beba. Sad je bolje 😁 ali nemogu piti kavu jer mi je muka 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 pa sam već 3 dana na čaju 😂😂😂
endometrioza
MTB odlican rezultat, mogao bi bit i koji smrzlic 🤞🤞🙏🥰 trenutno je bitno da se samo jedna primi a to vjerujem da hoće 🤗
Ana26 bome si i ti rasturila, 100% oplodenih,woohoo 🎉🎉🎉 i tu se sig nalazi tvoje zlato malo 🥰
Milast ovo je extra, vidim 'opustila' si se napokon 😂😂 mogu misliti šok i iznenađenje 🙏🤗🤞
BjeliS svi vidimo crticu, i drzimo gige da bude tamnija svakim danom 🥰🙏
Ova veljača je bome bila visestruko plodna,imali smo i par prirodnih trudnica, a i postupci su nam dosta uspješni bili, zao mi je svih kojima nije uspjelo ovaj mjesec, ali zato ce iduci put bit dobitno 🤞🙏 MTB je dobro rekla,smjena generacija se sprema 🤗 i jako mi je drago to procitati, nekako ulijeva nadu da cemo svi do kraja godine biti s bebicama kraj sebe ili u sebi i sad mi se sretno place od te pomisli 😉
🤞🤞🤞🍀🍀🍀 Tako jeee.. Ozujak nastavlja rasturatii 🤗🤗
MTB, Ana, super za bebe, nadam se da će se nastaviti lijepo dijeliti i da ćete se vas dvije za jedno 8 i pol mjeseci također podijeliti 😁😁
Didii testić je iz aviona pozitivan, ponovi sutta, pogotovo ako imaš priliku pišnuti trakicu jer ovi plastičnjaci znaju zezati 🙈
SBjelis vidim Juhuuuuu 🤗 nije ni moja na 6dnt bila puno jača (ako zanemarimo štopericu😂😂).
Meto ja sam super što se tiče svega, osim što kao i Sanjich imam cjelodnevne mučnine, ne bira dobra dana 🙈 povraćala sam samo jednom i to taj dan kada sam nakon 2 sata vidjela krv i od tada se suzdržavam naprezanja, samo tražim svježi zrak da udahnem. Također jedem samo kada mogu i samo ono što mi "šmeka" 😁🙈.
Noćas nisam mogla zaspati do pola 5 ujutro jer me probada među rebrima točno ispod lijeve dojke i sve što guglam upućuje na srčani udar pa sam prestala guglati 🙈🙈😂 nisam sigurna jel me boli sama sisa ili rebro ili šta… Popila paracetamol i zaspala ko beba. Sad je bolje 😁 ali nemogu piti kavu jer mi je muka 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 pa sam već 3 dana na čaju 😂😂😂
Ja sam upravo riskirala s poli salamom u tost sendvicu.. Zasad je ok 😂
manemoj, odlaze sa LISTE, sa teme ih ne možemo ni bacačem plamena otjerati.
Samo tvoja lista je postojana, jedino ću je uskoro preimenovatu u crna lista trudnica.
MilaSt, da, sad kad je MaloTele to napisala, vidim da je istina. Nakopokon si se malo opustila i desilo se. Vidiš kako su sve babe iz tvoje okolice bile u pravu, uvijek je do neopuštene žene.
💔💔💔
Samo tvoja lista je postojana, jedino ću je uskoro preimenovatu u crna lista trudnica.MilaSt, da, sad kad je MaloTele to napisala, vidim da je istina. Nakopokon si se malo opustila i desilo se. Vidiš kako su sve babe iz tvoje okolice bile u pravu, uvijek je do neopuštene žene.
Jedva čekam 😉
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Samo tvoja lista je postojana, jedino ću je uskoro preimenovatu u crna lista trudnica.MilaSt, da, sad kad je MaloTele to napisala, vidim da je istina. Nakopokon si se malo opustila i desilo se. Vidiš kako su sve babe iz tvoje okolice bile u pravu, uvijek je do neopuštene žene.
Jedva čekam 😉
I ja
💔💔💔
mi pokrili pa sta bude. 😅 uvjek imamo opciju B . Ivf nas ceka 16.3 nadam se da nece trebati.
MTB juhuuu bit ce bebica
Magnolija predivan testic
Nesjecam se nickname ali i druga cura sto je piskila muller.testic bas se vidi crta i samo da tamni.
Hihi, neka ste vi sve pokrili!! Ova veljaca je bas plodna prirodno. 😋
oharascarlett14@gmail.com
Ana26 svih 5!!!!!!!!! Tooooooooooooooooooo
Miss, Sanjich 😘
oharascarlett14@gmail.com
Za Ruska1986:
perverznjakušo jedna trudna, skoro si me usosila jučer.
Sjedim ja tako nakon aspiracije kod G u uredu, jezik mi se još malo petlja i mozak mi je usporen. Pita on mene imam li što za reći, i što me zanima, a ja se koncentriram samo na to da držim jezik za zubima jer...
ne mogu prestati gledati njegove prste i stalno mi tvoje priče sa zadnjeg pregleda idu po glavi
Sjetila sam se i Sanjich i njenog straha da će Xu izbauljati nešto na aspiraciji.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji