Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaloTele
    28. Veljača 2021. 12:10

MTB odlican rezultat, mogao bi bit i koji smrzlic 🤞🤞🙏🥰 trenutno je bitno da se samo jedna primi a to vjerujem da hoće 🤗
    Ana26 bome si i ti rasturila, 100% oplodenih,woohoo 🎉🎉🎉 i tu se sig nalazi tvoje zlato malo 🥰
    Milast ovo je extra, vidim 'opustila' si se napokon 😂😂 mogu misliti šok i iznenađenje 🙏🤗🤞
    BjeliS svi vidimo crticu, i drzimo gige da bude tamnija svakim danom 🥰🙏

Ova veljača je bome bila visestruko plodna,imali smo i par prirodnih trudnica, a i postupci su nam dosta uspješni bili, zao mi je svih kojima nije uspjelo ovaj mjesec, ali zato ce iduci put bit dobitno 🤞🙏 MTB je dobro rekla,smjena generacija se sprema 🤗 i jako mi je drago to procitati, nekako ulijeva nadu da cemo svi do kraja godine biti s bebicama kraj sebe ili u sebi i sad mi se sretno place od te pomisli 😉 

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    28. Veljača 2021. 12:16

MTB, Ana, super za bebe, nadam se da će se nastaviti lijepo dijeliti i da ćete se vas dvije za jedno 8 i pol mjeseci također podijeliti 😁😁
    Didii testić je iz aviona pozitivan, ponovi sutta, pogotovo ako imaš priliku pišnuti trakicu jer ovi plastičnjaci znaju zezati 🙈
    SBjelis vidim Juhuuuuu 🤗 nije ni moja na 6dnt bila puno jača (ako zanemarimo štopericu😂😂).
    Meto ja sam super što se tiče svega, osim što kao i Sanjich imam cjelodnevne mučnine, ne bira dobra dana 🙈 povraćala sam samo jednom i to taj dan kada sam nakon 2 sata vidjela krv i od tada se suzdržavam naprezanja, samo tražim svježi zrak da udahnem. Također jedem samo kada mogu i samo ono što mi "šmeka" 😁🙈.
    Noćas nisam mogla zaspati do pola 5 ujutro jer me probada među rebrima točno ispod lijeve dojke i sve što guglam upućuje na srčani udar pa sam prestala guglati 🙈🙈😂 nisam sigurna jel me boli sama sisa ili rebro ili šta... Popila paracetamol i zaspala ko beba. Sad je bolje 😁 ali nemogu piti kavu jer mi je muka 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 pa sam već 3 dana na čaju 😂😂😂

endometrioza

28. Veljača 2021. 12:16

MaloTele

MTB odlican rezultat, mogao bi bit i koji smrzlic 🤞🤞🙏🥰 trenutno je bitno da se samo jedna primi a to vjerujem da hoće 🤗
    Ana26 bome si i ti rasturila, 100% oplodenih,woohoo 🎉🎉🎉 i tu se sig nalazi tvoje zlato malo 🥰
    Milast ovo je extra, vidim 'opustila' si se napokon 😂😂 mogu misliti šok i iznenađenje 🙏🤗🤞
    BjeliS svi vidimo crticu, i drzimo gige da bude tamnija svakim danom 🥰🙏

Ova veljača je bome bila visestruko plodna,imali smo i par prirodnih trudnica, a i postupci su nam dosta uspješni bili, zao mi je svih kojima nije uspjelo ovaj mjesec, ali zato ce iduci put bit dobitno 🤞🙏 MTB je dobro rekla,smjena generacija se sprema 🤗 i jako mi je drago to procitati, nekako ulijeva nadu da cemo svi do kraja godine biti s bebicama kraj sebe ili u sebi i sad mi se sretno place od te pomisli 😉

🤞🤞🤞🍀🍀🍀 Tako jeee.. Ozujak nastavlja rasturatii 🤗🤗

28. Veljača 2021. 12:18

Dada🐼

MTB, Ana, super za bebe, nadam se da će se nastaviti lijepo dijeliti i da ćete se vas dvije za jedno 8 i pol mjeseci također podijeliti 😁😁
    Didii testić je iz aviona pozitivan, ponovi sutta, pogotovo ako imaš priliku pišnuti trakicu jer ovi plastičnjaci znaju zezati 🙈
    SBjelis vidim Juhuuuuu 🤗 nije ni moja na 6dnt bila puno jača (ako zanemarimo štopericu😂😂).
    Meto ja sam super što se tiče svega, osim što kao i Sanjich imam cjelodnevne mučnine, ne bira dobra dana 🙈 povraćala sam samo jednom i to taj dan kada sam nakon 2 sata vidjela krv i od tada se suzdržavam naprezanja, samo tražim svježi zrak da udahnem. Također jedem samo kada mogu i samo ono što mi "šmeka" 😁🙈.
    Noćas nisam mogla zaspati do pola 5 ujutro jer me probada među rebrima točno ispod lijeve dojke i sve što guglam upućuje na srčani udar pa sam prestala guglati 🙈🙈😂 nisam sigurna jel me boli sama sisa ili rebro ili šta… Popila paracetamol i zaspala ko beba. Sad je bolje 😁 ali nemogu piti kavu jer mi je muka 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 pa sam već 3 dana na čaju 😂😂😂

Ja sam upravo riskirala s poli salamom u tost sendvicu.. Zasad je ok 😂

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Veljača 2021. 12:31

manemoj, odlaze sa LISTE, sa teme ih ne možemo ni bacačem plamena otjerati. 
    Samo tvoja lista je postojana, jedino ću je uskoro preimenovatu u crna lista trudnica. 

MilaSt, da, sad kad je MaloTele to napisala, vidim da je istina. Nakopokon si se malo opustila i desilo se. Vidiš kako su sve babe iz tvoje okolice bile u pravu, uvijek je do neopuštene žene. 

💔💔💔

manemoj
    28. Veljača 2021. 12:44

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Samo tvoja lista je postojana, jedino ću je uskoro preimenovatu u crna lista trudnica.MilaSt, da, sad kad je MaloTele to napisala, vidim da je istina. Nakopokon si se malo opustila i desilo se. Vidiš kako su sve babe iz tvoje okolice bile u pravu, uvijek je do neopuštene žene.

Jedva čekam 😉

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Veljača 2021. 12:46

manemoj

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Samo tvoja lista je postojana, jedino ću je uskoro preimenovatu u crna lista trudnica.MilaSt, da, sad kad je MaloTele to napisala, vidim da je istina. Nakopokon si se malo opustila i desilo se. Vidiš kako su sve babe iz tvoje okolice bile u pravu, uvijek je do neopuštene žene.

Jedva čekam 😉

I ja 

💔💔💔

sbjelisi
    28. Veljača 2021. 12:49

Ina85

mi pokrili pa sta bude. 😅 uvjek imamo opciju B . Ivf nas ceka 16.3 nadam se da nece trebati.
    MTB juhuuu bit ce bebica
    Magnolija predivan testic
    Nesjecam se nickname ali i druga cura sto je piskila muller.testic bas se vidi crta i samo da tamni.

Hihi, neka ste vi sve pokrili!! Ova veljaca je bas plodna prirodno. 😋

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    28. Veljača 2021. 12:54

Ana26 svih 5!!!!!!!!! Tooooooooooooooooooo
    Miss, Sanjich 😘

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Veljača 2021. 12:55

Za Ruska1986:
    perverznjakušo jedna trudna, skoro si me usosila jučer.
    Sjedim ja tako nakon aspiracije kod G u uredu, jezik mi se još malo petlja i mozak mi je usporen. Pita on mene imam li što za reći, i što me zanima, a ja se koncentriram samo na to da držim jezik za zubima jer...
    ne mogu prestati gledati njegove prste i stalno mi tvoje priče sa zadnjeg pregleda idu po glavi 
    Sjetila sam se i Sanjich i njenog straha da će Xu izbauljati nešto na aspiraciji.  

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.