Miss prelijepi ste!!! 💗😘😍🤰
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Ana26, ma bila je prije rasprava za Maju je li MPO ili nije. Danas sam dobila potvrdu da jest MPO, i to Repromedova (kao što se i ovdje šupkalo).
manemoj, baš ćeš nam faliti u GK.
Tuma, ma moja recenzija nije ušla u smjeru kritike, već baš recenzije da cure znaju što očekivati. Da mogu birati, opet bih sve napravila isto - za prvi postupak Beta je bila idealna klinika za mene, za ovaj postupak IVF je prava stvar za mene. A da, svi oni imaju vrline i mane. Samo sam ja bez mana.
malala, uspjeh inseminacije u jednom postupku je 10-12%. Ja sam čitala dosta cura koje su uspjele, neke i iz prvog puta. Dobra stvar kod inseminacije jest da je to najnježniji postupak za tvoje tijelo, a ako još i upali - super.
Nina92, nije da su neljubazne (osim ove nadrndane), griješila bih dušu da kažem da jesu. Ali ove u Beti su stvarno over the top, prvoklasne. Jako se pobrinu da ti sve bude jasno (što je meni u prvom postupku posebno bilo bitno jer ništa tad nisam znala).
Što se tiče tvog razmišljanja, kako bi bilo da o tome popričaš s Gićem? Mislim da će ti on iskreno reći što se njemu čini najbolje. A onda s tim dođi ovdje pa ćemo mi proroštati njegov savjet i složiti najbolju strategiju.
To sve, naravno, ako sad nisi trudna, a ja vjerujem da jesi i da ćemo ti se smijati kad ne budeš mogla jesti janjetinu u GK.
💔💔💔
MTB dobra recenzija 😁 glupo kad su sestre takve,u Rijeci u kbc su toliko divne da sam bila u soku. Stalno te pitaju kako si,treba sta,drze za ruku,menr otpratile do izlaza jer sam bila blijeda,pomazu,bas samo rijeci hvale. A prepune posla su. I puno nas si preskocila al nek ti bude 😉 cijeli forum je navijao,i crna i bijela lista 🤣 samo se ti oporavi i mazi se i pazi i odjavi karticu 🤣🤣🤣 kao ups,ukrali mi ju 🤑
Ne mogu, platila sa karticom tekućeg računa
Te pare su sad bajbaj, moram tokom dana prebaciti druge pare na račun da ne budem u nedozvoljenom minusu. Baš je glupa situacija bila.
A gdje sam te preskočila? Pa ja danas ne skačem, njegujem si bušicu i jaučem.
💔💔💔
https://ibb.co/xhddRp4
Pozdrav od nas dvoje ❤️❤️❤️
😍 Jbt sta je ovo, sve zgodnice tu
Manemoj ne mislim da me ignoriras 😂 ali sad kad si to vec spomenula sam se zabrinula da mozda ipak ignoriras,onako na finjaka 😃😆 i dobro si zapamtila za jucer, bas lijepo od tebe kaj si se sjetila 💓🥰
Miss odlicni ste 🥰🥰🥰 haha ja vec sad imam veci trbuh od tebe 🤦😂😃 i bas mi je drago da ti je svakim danom bolje, jedva cekam curi stanje s pregleda 😃
MTB mislim da Ce tvoja beba biti iscekivanija od bebe Maje suput, i jedva cekam snimke TM kako sastavlja kinderbet dok smo mi u GK 😃😃😃😂
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
MTB dobra recenzija 😁 glupo kad su sestre takve,u Rijeci u kbc su toliko divne da sam bila u soku. Stalno te pitaju kako si,treba sta,drze za ruku,menr otpratile do izlaza jer sam bila blijeda,pomazu,bas samo rijeci hvale. A prepune posla su. I puno nas si preskocila al nek ti bude 😉 cijeli forum je navijao,i crna i bijela lista 🤣 samo se ti oporavi i mazi se i pazi i odjavi karticu 🤣🤣🤣 kao ups,ukrali mi ju 🤑
Ne mogu, platila sa karticom tekućeg računa
Te pare su sad bajbaj, moram tokom dana prebaciti druge pare na račun da ne budem u nedozvoljenom minusu. Baš je glupa situacija bila.
A gdje sam te preskočila? Pa ja danas ne skačem, njegujem si bušicu i jaučem.
Ali bas nezgodna situacija,sta bi bilo da nisi imala tu karticu? Nije to 100 kn pa racunas da vecina ljudi ima. To je bogami pozamasan iznos i treba naglasiti kad se ocekuje da se plati. To je meni jednom zubar napravio,bilo je oko 12 000 kn i kao kad cemo platiti i onaj pogled. Pa danas ocito NE 😅 Mislim,nitko neide nesto raditi ako nema novce,samo je red da se kaze kad je placanje. Meni bi to osobno zasmetalo jer ne bi imala kod sebe i osjecala bi se ponizeno a nije moja krivnja. Dobro da si rekla,ako zavrsim kod njih,naglasit cu da mi se kaze kad je placanje 😁
Bitno je da si dobro. Te boli sad? Znaci,svih 8 je zrelo? I je li javljaju svaki dan kako napreduju ili? Uzbuđena sam 😁
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
https://ibb.co/xhddRp4
Pozdrav od nas dvoje ❤️❤️❤️
😍 Jbt sta je ovo, sve zgodnice tu
A prava se javlja.
💔💔💔
Ana26 vidjela sam i baš mi je drago da imaju i opću. Iako bih ja, pošto očito nemam više od 3,4 afc opet uzela ove pikice i pretrpila tih par uboda.... Ali za sve preko 6,7 folikula mislim da bih ipak birala opću.. Da, nije smjela se tako istresti na mene, pogotovo jer mi je bio prvi put u bila sam u ogromnom strahu i grču (zbog toga se i derala) ali kasnije je vj skuzila da je pretjerala pa se promijenila. I u 2.postupku je baš bila prekrasna svaki put.
MTB da, da, kužim, usporedba osobe koja je prošla 2 klinike pa da si svatko može odvagnuti što mu paše, to je odlično kad se netko dvoumi, pa da lakše odluči. Naravno, svi imamo različite dojmove na kraju krajeva, pa može ispasti i za istu polikliniku 2 potpuno suprotna doživljaja, ali uvijek je dobro vidjeti što gdje možeš očekivati pa se po tome i pripremiti 😊
A za Maju sam služila po njenoj snimci uzva da je u Repromedu a i čula sam glas Radoncica. 😊 Neka je njoj uspjelo, to je bitno. I iako se slažem da bi bilo dobro da javne osobe progovore o tome, opet je to ipak jako intimna odluka i njeno pravo je pričati ili ne pričati o tome... Ne znamo što je sve možda prije prošla da bi došla do ove trudnoće, pa možda i ona ima neke boljke koje joj je lakše zadržati za sebe....
Nego kako se osjećate Ana I MTB sad par sati poslije aspiracije? 😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Miss predivna si 😍😍
Ana sad nek nađu 5 dobrih spermija i nek se oplode svih 5 🤞🤞
MTB drzim fige za svih 8 🤞🤞🤞🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Manemoj ne mislim da me ignoriras 😂 ali sad kad si to vec spomenula sam se zabrinula da mozda ipak ignoriras,onako na finjaka 😃😆 i dobro si zapamtila za jucer, bas lijepo od tebe kaj si se sjetila 💓🥰
Miss odlicni ste 🥰🥰🥰 haha ja vec sad imam veci trbuh od tebe 🤦😂😃 i bas mi je drago da ti je svakim danom bolje, jedva cekam curi stanje s pregleda 😃
MTB mislim da Ce tvoja beba biti iscekivanija od bebe Maje suput, i jedva cekam snimke TM kako sastavlja kinderbet dok smo mi u GK 😃😃😃😂
Natjerat ću ga da ga slaže bez majice, pa da imate što gledati.
A manemoj izignoriraj, takva ti je ona.
Sretan ti ročkas, draga moja trudnice
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji