Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pami
    27. Veljača 2021. 11:36

Miss baš me veseli da ti je bolje 😊 tako i ja ako se sagnem obuti ili nešto osjetim kao da mi nešto smeta, ali to vjerojatno osjećamo trbuh samo se još nismo navikle 😄 neznam kako tebi, ali meni se vec dosta vidi, nosim po kući trudničke tajice jer mi jedine ne smetaju. Još noćas u krevetu kako sam se okretala osjetim opet nešto mokro pod rukom, prvo sam se naravno odmah uplašila da opet krvarim, ali onda shvatim da je mokro u razini dojki..imam iscjedak, čitala sam da se nekome zna pojaviti već od 16tt to predmlijeko.. nema di ne curi iz mene 🙈😄 
    I evo i mene na balkonu na ležaljci, malo zraka i boje da uhvatim. Puše bura ali je na suncu baš toplo, još mi balkon na južnoj strani ☀️☀️☀️
    Di nam je Women name?!? 🤔 mislim da se jučer nije javljala, a šta nije da petkom ide u petrovu na pregled? Jedino neznam dali je bila ovaj

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

Tuma
    27. Veljača 2021. 11:38

Bjelis sad samo neka tamni🤞
    Miss drago mi je da si bolje, nadam se da će odsad nadalje samo biti lakse🙏 ma normalno je sve to. Ja već 2 mj teško oblacim čarape, tenisice, saginjem se. Sve nešto osjetim.... Sve ti je to normalno. 😊

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MISS
    27. Veljača 2021. 11:40

https://ibb.co/xhddRp4
    Pozdrav od nas dvoje ❤️❤️❤️

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

sbjelisi
    27. Veljača 2021. 11:42

MISS

😍

oharascarlett14@gmail.com

27. Veljača 2021. 11:46

MISS

Lipa moja 😍😍 

Alice

MISS

•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
    vitamin D 25000
    planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
    •🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
    12/22 otkriven hashimoto

Pami

Miss baš me veseli da ti je bolje 😊 tako i ja ako se sagnem obuti ili nešto osjetim kao da mi nešto smeta, ali to vjerojatno osjećamo trbuh samo se još nismo navikle 😄 neznam kako tebi, ali meni se vec dosta vidi, nosim po kući trudničke tajice jer mi jedine ne smetaju. Još noćas u krevetu kako sam se okretala osjetim opet nešto mokro pod rukom, prvo sam se naravno odmah uplašila da opet krvarim, ali onda shvatim da je mokro u razini dojki..imam iscjedak, čitala sam da se nekome zna pojaviti već od 16tt to predmlijeko.. nema di ne curi iz mene 🙈😄
    I evo i mene na balkonu na ležaljci, malo zraka i boje da uhvatim. Puše bura ali je na suncu baš toplo, još mi balkon na južnoj strani ☀️☀️☀️
    Di nam je Women name?!?🤔 mislim da se jučer nije javljala, a šta nije da petkom ide u petrovu na pregled? Jedino neznam dali je bila ovaj

Pami hocemo i vas vidjet 😍🤰

Nakapaka
    27. Veljača 2021. 11:47

MTB super, bravo! To je odlican rezultat, drzimo fige dalje, 
    Ja sam zavrisla pregled, sad su mi ti vodeci (njih 6) na 15mm, ostali su 12-13mm, i na lijevom jos nekih sitnih ispod 10mm... dobila sam jos dvije injekcije za ova dva dana uz gonal i dipherelin da dam sebi pa u poned opet kontrola... endometrijum 8mm... 
    ona je uglavnom zadovoljna sa brojem 😏 a za onaj dio sam pitala pucanje prije vremena kaze da tome sluzi dipherelin i da se nece to desiti da ne brinem 🤣

👩🏽34god

sbjelisi
    27. Veljača 2021. 11:50

Nakapaka

MTB super, bravo! To je odlican rezultat, drzimo fige dalje,
    Ja sam zavrisla pregled, sad su mi ti vodeci (njih 6) na 15mm, ostali su 12-13mm, i na lijevom jos nekih sitnih ispod 10mm… dobila sam jos dvije injekcije za ova dva dana uz gonal i dipherelin da dam sebi pa u poned opet kontrola… endometrijum 8mm…
    ona je uglavnom zadovoljna sa brojem 😏 a za onaj dio sam pitala pucanje prije vremena kaze da tome sluzi dipherelin i da se nece to desiti da ne brinem 🤣

Odlicno!!

oharascarlett14@gmail.com

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    27. Veljača 2021. 11:52

MTBice jaaaako mi je superpredragoo da ih je 8 za oplodnju... Divna vijest. Želim da se sve oplode i da sve budu divne, Oceanovih 8 🥰❤️
    SBjelis vidim ja na oba sjene ali popiški na oba sutra ponovo. Ako se nešto vidi to više nije sigurno štoperica. 🥰❤️
    Miss divni ste, prekrasna si 🤗❤️❤️❤️
    Šmattan 🤗❤️❤️
    Magnolia, jučer čitam članak, nešto tipa... Ako se nastavi ovako divno vrijeme kroz tjedan do 10 dana, procvjetati će nam naše graciozne Magnolije i odmah sam se tebe sjetila kako ćeš i ti za koji dan procvjetati kada potvrdiš to što ti testići govore ❤️🥰
    Curke koje su pitale za mene, ja sam ok, još malo smeđe se cijedi i jutros sam našla malecku smeđu žilicu koja odgovara veličini koliko je malo krvce bilo... Tako da neznam dali je onda stvarno neka žilica bila ili sitni hematomčić... Nadam se da će se sve nastaviti lijepim tokom, da ovaj stres više ne doživim. 🙏❤️
    Vrlim i HUGim vas sve ❤️🤗

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.