Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    27. Veljača 2021. 12:28

Miss prekrasna si 🥰🥰🥰 baš sam čekala tvoju sliku ❤️
    MTB standard mene si preskočila, ali ja sam već navikla 🙄😜💋
    MaloTele ne ignoriram te, javim za tjedan dana sve 😉😉 inače, mislim da je tebi jučer bio rodjendan. Šaljem  puse i zagrljaje ❤️❤️❤️

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Veljača 2021. 12:31

I konačno, komentirala sam sa Gićem Leonu. Nije znao da je dala interview, ali je bio ugodno iznenađen da je rekla da je radila MPO. Kaže da je radio sa puno javnih osoba, i da sve šute i da je to baš šteta.
    Dapače, naletio je jednom na članak jedne osobe za koju zna da je zatrudnila preko MPO kako se hvali da joj se "desilo". 
    Naravno, niti sam pitala niti bi on podijelio detalje, čovjek je pofesionalac, samo smo komentirali da je šteta što ih nije više kao Leona jer da je stvarno kod nas to previše stigmatizirano - a oni imaju moć to promijeniti.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Veljača 2021. 12:32

manemoj

MaloTele ne ignoriram te, javim za tjedan dana sve 😉😉 inače, mislim da je tebi jučer bio rodjendan. Šaljem puse i zagrljaje ❤️❤️❤️

Bojim se tipkati ti jer bi mi moglo pobjeći koliko te vrlim.
    Čekam da me prođu droge. 

💔💔💔

• Ana26
    27. Veljača 2021. 12:40

MTB ja sam dobila diazepam i tramal. 
    Na VV su sestre predivne i pristupačne. Kod njih ima 5  kreveta u predsali i cijelo vrijeme je sestra s nama. Bile smo nas dvije ma aspiraciji i dvije cure na transferu. Cijelo vrijeme nas pitaju jesmo dobro, kad daju injekcije pitaju jel peče,jel boli. Stalno su pričale s nama i pitale jel nam sve jasno, dale nam upute. Za vrijeme aspiracije me jedna sestra držala za ruku, a doktorica je isto predivna i pitala jel me boli jel mogu izdržati i rekle su da sam bila super.
    MTB nisam skužila šta si napisala za Maju Šuput,ne mogu naći post. Sorry.
    Tiki hvala! 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

manemoj
    27. Veljača 2021. 12:40

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

manemoj

MaloTele ne ignoriram te, javim za tjedan dana sve 😉😉 inače, mislim da je tebi jučer bio rodjendan. Šaljem puse i zagrljaje ❤️❤️❤️

Bojim se tipkati ti jer bi mi moglo pobjeći koliko te vrlim.
    Čekam da me prođu droge.

Hahaha znam ja to 😉❤️

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Tuma
    27. Veljača 2021. 12:44

Miss predivni ste!!! Lijepa trudnica 😍
    Ana26 super je 5 stanica, nadam se da će naći i 5 spermica da ih sve oplode i da je bar 1 dobitni 🙏🤞🥰
    MTB da, svaka klinika ima svoje mane, sad je na svakome da odluči što im je najbitnije.... Meni su na VV isto sestre ostale u prekrasnom sjećanju, tako drage, pogotovo jedna mlada, nasmijane, spremne odgovoriti na sva pitanja, isto me drzale za ruku tijekom aspiracije, puno znači kad je netko, u tebi zastrašujućoj situaciji, čovjek prema tebi. Ali na kraju krajeva ipak je najbitnija kvaliteta i znanje doktora i embriologa, ipak mi imamo cilj dobiti bebe, a ne steći prijatelje u klinici 😅

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Nina92
    27. Veljača 2021. 12:49

Ana super za stanice
    MTB slazem se s tobom sto se tice Ivf sestra ali prema meni su bas ljubazne ja to nemogu rec i s plaćanjem i sve i uvijek mi daju nekog popusta
    Ostalim curkama saljem ❤️
    Ja imam jednu ideju tj.razmjsljanje pa sta vi mislite, nekako imam osjećaj da je kod mene opet neuspjeh, osjecam to... 
    Ali imam neki plan da idem u prirodni postupak ili skroz blagu stimulaciju ujedno i moj zadnji postupak, posto su meni uvijek vracali 5 dan sta mislite da kazem sad da mi vrate 3 dana??
    I drugo znam da je veliki rizik ako dobijem 3 stanice da mi vrate 3 posto imam toliko neuspjeha iza sebe ili bas moram proc dobnu granicu taj dio zakona mi nije bas jasan, znam za rizike ali spremna sam riskirat?? 

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

Tuma
    27. Veljača 2021. 12:49

Ana26

MTB ja sam dobila diazepam i tramal.
    Na VV su sestre predivnei pristupačne. Kod njih ima 5 kreveta u predsali i cijelo vrijeme je sestra s nama. Bile smo nas dvije ma aspiraciji i dvije cure na transferu. Cijelo vrijeme nas pitaju jesmo dobro, kad daju injekcije pitaju jel peče,jel boli. Stalno su pričale s nama i pitale jel nam sve jasno, dale nam upute. Za vrijeme aspiracije me jedna sestra držala za ruku, a doktorica je isto predivna i pitala jel me boli jel mogu izdržati i rekle su da sam bila super.
    MTB nisam skužila šta si napisala za Maju Šuput,ne mogu naći post. Sorry.
    Tiki hvala!

Da, baš sam i ja to napisala. Sestre su divne. I dr mi je na 2.aspiraciji bila divna, ali na prvoj nije. To je bio jedini put da sam ju vidjela nervoznu i istresala se na mene, ja sam se rasplakala. Al svaki put poslije i prije je bila odlična. Čak sam joj na transferu rekla da bih se mogla popiskiti po njoj jer sam prenapunila mjehur pa se nasmijala i rekla a dobro, ništa što već nisam doživjela 😅. Jedino ja sam dosta osjetila sve, nisu mi te njihove droge baš pomogle. Al ajd prvi put sam imala 3, a drugi 4 folikula, pa se to sve lako izdrži. 
    Maja Suput je potvrđeno mpo trudnica, to je napisala 😊

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Ana26
    27. Veljača 2021. 12:59

Tuma hvala ti.
    Ne znam jesi pročitala, neki dan sam napisala da sad po novom na VV imaju anesteziju , ali subotom nemaju pa sam ja danas išla bez anestezije samo taj koktel, pa je da slabo to djeluje,ali kad je malo folikula izdrži se.
    Vjerojatno je doktorici bio loš dan,ali nije razlog za takvo ponašanje, dovoljno nam je i ovako teško.
    Bilo bi super da Maja to da u javnost, ne bi bilo tabu tema.

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

ericaa
    27. Veljača 2021. 13:00

MTB dobra recenzija 😁 glupo kad su sestre takve,u Rijeci u kbc su toliko divne da sam bila u soku. Stalno te pitaju kako si,treba sta,drze za ruku,menr otpratile do izlaza jer sam bila blijeda,pomazu,bas samo rijeci hvale. A prepune posla su. I puno nas si preskocila al nek ti bude 😉 cijeli forum je navijao,i crna i bijela lista 🤣 samo se ti oporavi i mazi se i pazi i odjavi karticu 🤣🤣🤣 kao ups,ukrali mi ju 🤑

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.