Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BAJOMA
    27. Veljača 2021. 12:14

BjeliS 💕👣

BAJO1

Magnolija ja cu ti poželjet pd danas da ti se nastavi sve po školski tamo do 11 mjeseca❤️❤️❤️🤞🤞🤞🙏

Bajo bez tebe ovaj forum ne bi imao zilu kucavicu!! Nadam se da stizete ti i podmladak na parti u GK! Nemoj zaboraviti pinijeti cicke bebolini za objed ❤❤

Eto i mene❤️❤️❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Veljača 2021. 12:17

I sad, recenzija postupka do sad i usporedba sa Betom - part one

Sestre:

Sestre u Beti su puno puno nježnije i srdačnije i brižnije. Kad gledam iz ove perspektive, većina moje oduševljenosti Betom je išla prema sestrama jer sam zapravo samo s njima i imala odnos. Doktorice su bile ugodne, ali s njima bih brzo obavila pregled/konzultacije, a onda bi se sestre pobrinule za mene. Kad sam imala pitanja, pitala sam sestre, do doktorice nisam mogla doći direktno nego bi me ona eventualno nazvala ako je to smatrala važnim.

Ovdje sestre nisam doživjela, jedva su mi koju riječ rekle. Nula komunikacije, objašnjavanja, dobijem odgovor samo na pitanje koje direktno pitam. Ako ga ne pitam, nemam odgovora. Nitko mi nije objasnio ništa o stimulaciji, nisu me upozorili da mi trebaju dodatne šprice, niti da mi za Puregon treba odvojeni Pen.  S druge strane, imam direktnu liniju prema doktoru i sve moje neodumice je rješavao on, sa puno strpljenja i razumijevanja.

Organizacija:

Opet Beta tuče IVF. U Beti su mi detaljno opisali postupak, najavili mi kako će ići plaćanje, poslali mi mail sa cijenom i objašnjenjem koliko što košta i uputama kako to mogu platiti. Sva objašnjavanja su ponavljali više puta i stvarno nije bilo načina da dođe do nedoumice.

IVF mi ništa nitko nije rekao, osim dođi u subotu. A onda me jutros traže pare i žena se iživcira što ih nemam spremne (iako mi nitko nije rekao da danas plaćam/u Beti se plaća na transferu) niti mi je najavio kolika će cijena biti. Platila karticom (iako doma imam spremne pare) i vjerojatno otišla u nedozvoljeni minus koji moram rješavati sad kad se malo otrijeznim. Tek kad je kartica prošla (prva nije jer ipak imam neki limit) je sestra odahnula, kao da je očekivala da namjeravam pobjeći i ne platiti. 
    Baš jako loše riješeno.

💔💔💔

BAJOMA
    27. Veljača 2021. 12:19

MISS

https://ibb.co/xhddRp4
    Pozdrav od nas dvoje ❤️❤️❤️

🥰🥰🥰

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Veljača 2021. 12:21

I sad, recenzija postupka do sad i usporedba sa Betom - part two

Doktori:

Gić tuče B i D višestruko. Doktorice su ljubazne i podržavajuće, ali ovakvu razinu podrške, razumijevanja, manjak ega (kad ja donesem hrpu nalaza za koje on smatra da nisu bitni), strpljenja nisam još doživjela. Vidjet ćemo kako će biti dalje, pogotovo ako postupak ne bude uspješan, ali za sad sam zadovoljna. Doktorice su imale tu neku distancu, i više se sve svodilo na to da oni postupak rade meni. U nekoliko navrata sam baš osjetila da ih živcira nešto što pitam ili želim (a tad sam bila puuno neupućenija i manje zahtjeva nego sad). Gić je uspio postići da stvarno vjerujem da je ovo naš poduhvat i da oboje radimo najbolje što možemo - partneri smo u ovome. Svaka mu čast.

Aspiracija:

Beta tuče IVF. Droge su bile puno bolje. Odveli su me u sobu, sve mi objasnile (one divne sestre), bile uz mene ako mi treba pomoć. Nakon aspiracije, tokom koje su me dvije sestre držale za ruku i milovale, odveli su me u sobu, dali infuziju i cijelo vrijeme je netko (uglavnom sestra, ponekad dr D) bio uz mene, pričao sa mnom, objašnjavali mi što će biti kasnije... dali su mi vodu kad sam smjela piti, ma milina.

Ovdje: odvedu me u sobu i kažu presvuci se. Nema ormarića sa ključem, nema ničega. Nema ni spavaćice? Odem tražiti nadrndanku, ona odmah krene teško uzdisati da kako nemam spavaćicu. Rekoh, na papirima koje ste mi VI dali piše da ću je dobiti. Ok, malo se smirila, dala mi spavaćicu. I onda nema nikog. Čekaš kao idiot i ne znaš što se zbiva. Gić je danas imao 2 aspiracije i transfer, nakon prve aspiracije on nježno doveze tu ženu u sobu, uz svu pažnju koju daje njoj (a stvarno se potrudio) uz put i meni da malo pažnje i kaže mi što se zbiva, ma čovjek je igrao utakmicu za njih petero.

Ok, aspiracija je bolila, jebiga, tu nema spasa (osim možda boljih droga).

Nakon aspiracije, ja opet sama u sobi, nema nikog, nema vode, nema objašnjenja.

Nakon sat vremena, dođe sestra, kaže na brzake upute (koje ja ne mogu pratiti jer sam još omamljena) i kaže mi da mogu ići. Nit kako sam, nit bih li vode, ništa. Obučem se, izađem na hodnik, i naravno, dečko opet spašava stvar, zove me iz svog ureda, i onda mi opet lijepo sve objasni, popričamo i tek onda idem.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Veljača 2021. 12:22

Zaključak:
    overall, meni je bitniji doktor i biolog od toga kako se klinika vodi. Doktorom sam jako zadovoljna, za biologa ćemo vidjeti.
    IVF sestre su OK, ali nakon onih božanstvenih sestara iz Bete stvarno je dojam dosta loš.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Veljača 2021. 12:23

Ana26

Curekod mene su izvadili 5 folikula.
    Meni nije bilo strašno,malo sam osjetila pri kraju.
    MTB žao mi je što je tebe bolilo,a super za 8 folikula, divno. Jel te sad boli? Meni kao da ništa nije bilo.
    Miss predivni ste. Drago mi je da se smirila bol i nadam se da će uskoro skroz nestati.

Woooohooo, super rezultat uz ovakvu stimulaciju. Držim fige za dobar party u labosu.
    Mene bolucka, ali imam osjećaj da me boli manje nego zadnji put.
    I ne krvarim, zadnji put je bilo baš dosta krvi.

💔💔💔

BAJOMA
    27. Veljača 2021. 12:25

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

I sad, recenzija postupka do sad i usporedba sa Betom - part oneSestre:

Sestre u Beti su puno puno nježnije i srdačnije i brižnije. Kad gledam iz ove perspektive, većina moje oduševljenosti Betom je išla prema sestrama jer sam zapravo samo s njima i imala odnos. Doktorice su bile ugodne, ali s njima bih brzo obavila pregled/konzultacije, a onda bi se sestre pobrinule za mene. Kad sam imala pitanja, pitala sam sestre, do doktorice nisam mogla doći direktno nego bi me ona eventualno nazvala ako je to smatrala važnim.

Ovdje sestre nisam doživjela, jedva su mi koju riječ rekle. Nula komunikacije, objašnjavanja, dobijem odgovor samo na pitanje koje direktno pitam. Ako ga ne pitam, nemam odgovora. Nitko mi nije objasnio ništa o stimulaciji, nisu me upozorili da mi trebaju dodatne šprice, niti da mi za Puregon treba odvojeni Pen. S druge strane, imam direktnu liniju prema doktoru i sve moje neodumice je rješavao on, sa puno strpljenja i razumijevanja.

Organizacija:

Opet Beta tuče IVF. U Beti su mi detaljno opisali postupak, najavili mi kako će ići plaćanje, poslali mi mail sa cijenom i objašnjenjem koliko što košta i uputama kako to mogu platiti. Sva objašnjavanja su ponavljali više puta i stvarno nije bilo načina da dođe do nedoumice.

IVF mi ništa nitko nije rekao, osim dođi u subotu. A onda me jutros traže pare i žena se iživcira što ih nemam spremne (iako mi nitko nije rekao da danas plaćam/u Beti se plaća na transferu) niti mi je najavio kolika će cijena biti. Platila karticom (iako doma imam spremne pare) i vjerojatno otišla u nedozvoljeni minus koji moram rješavati sad kad se malo otrijeznim. Tek kad je kartica prošla (prva nije jer ipak imam neki limit) je sestra odahnula, kao da je očekivala da namjeravam pobjeći i ne platiti.
    Baš jako loše riješeno.

A kuda misli da čes u ovo ludo vrime, možda priko granice 🤬🤬🤬. Sad  nek se oplode sve i baš te briga🤞🤞🤞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Veljača 2021. 12:26

🌼TiKi🌼

MTB osam je super! Neka se sve oplode 🤞❤️, zao mi je sto te boljelo. Ocito daju manje doze droge, jer vidim da je netko napisao normic i dolantin, to i u Beti daju. Sad odmaraj, slijedi onaj slađi dio 😘
    Miss ❤️… Necu se stavljati ovdje, debela sam, vidjela si, ti si taman 🙄🤦‍♀️😂

Baš sam provjerila, daju jednako Normabela, ali Beta daje duplo više Dolantina. To je ta razlika, i baš se osjeti.

💔💔💔

🌼TiKi🌼
    27. Veljača 2021. 12:26

Ana26 5 je super... I tebi drzim fige da se sve oplode. Odmaraj ❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Veljača 2021. 12:27

BAJO1, da, prošla sam sve ovo da bih svoje zametke OSTAVILA kod njih i ne platila im, hihihi.
    Baš je bila glupa situacija. Ono, ako misliš nekome naplatiti 10k kn, daj mu reci kad ćeš mu ih naplatiti.

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.