MTB, super da si ovo usporedila i napisala. A to za droge, mislim da to ovisi o sestri koja je daje i koliko je da. Ja sam u Sparca na prvoj punkciji sve osjetila i nije me niti ljuljalo, nakon punkcije isla setat po trgovackom centru, vozila, setala pse. I jos se cudila jer sam vidjela druge zene da ne mogu hodat, pa ih muzevi vuku vani. I onda drugi put, druga sestra i vjerojatno malo vise droge i lijepo nista ne osjetim, i ja se morala prislonit na muza do auta i prespavala dan.
Magnolija, mozda ti ovo malo vedrije i ljepse ime donese i nesto ljepseg 😁
Nina92 pa ideja sa blazom stimulacijom ti je dobra. Mozda dobijes manje stanica, ali budu bolje. A sa vracanjem 3 hm....vidi sta embriolog kaze, i VM su sad zdnji put vratili 3 i jos sam nekome vidjela u potpisu
Mtb kao prvo čestitam na 8!!! Nek bude dobar party u labosu kao što bi ti rekla🥰🥰😋
Moja iskustva sa sestrama, plaćanjem i komunikacijom pa čak i anestezijom je slična tvojoj.. nisam znala da koktel lijekova puno ne pomaže jer sam išla u anesteziju a i tu je bilo nekih zamjerki..inače bojala sam se jako jer je taman to bilo u vrijeme nakon što su našoj lavici u pola prekinuli aspiraciju..nisu na razini šta se tog dijela tiče sve u svemu..a Gić im sve to popegla, vrijedi više neg sve sestre zajedno (ja sam k njemu i išla po preporuci i pokazalo se točnim šta se komunikacije tiče najviše jer nema ego u oblacima i čovjek je prije svega)..užasno su nespretni oko organizacije i plaćanja iako sam misla da ideš prek hzzoa pa ti nisam te stvari pričala..na kraju dana nebitno je, samo da bude sve uspješno..žao mi je da te boljelo, želim ti mirne i vesele dane nadolazeće trudnoće 🤗
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Manemoj ne mislim da me ignoriras 😂 ali sad kad si to vec spomenula sam se zabrinula da mozda ipak ignoriras,onako na finjaka 😃😆 i dobro si zapamtila za jucer, bas lijepo od tebe kaj si se sjetila 💓🥰
Miss odlicni ste 🥰🥰🥰 haha ja vec sad imam veci trbuh od tebe 🤦😂😃 i bas mi je drago da ti je svakim danom bolje, jedva cekam curi stanje s pregleda 😃
MTB mislim da Ce tvoja beba biti iscekivanija od bebe Maje suput, i jedva cekam snimke TM kako sastavlja kinderbet dok smo mi u GK 😃😃😃😂
Natjerat ću ga da ga slaže bez majice, pa da imate što gledati.
A manemoj izignoriraj, takva ti je ona.
Sretan ti ročkas, draga moja trudnice
Manemoj ne mislim da me ignoriras 😂 ali sad kad si to vec spomenula sam se zabrinula da mozda ipak ignoriras,onako na finjaka 😃😆 i dobro si zapamtila za jucer, bas lijepo od tebe kaj si se sjetila 💓🥰
Miss odlicni ste 🥰🥰🥰 haha ja vec sad imam veci trbuh od tebe 🤦😂😃 i bas mi je drago da ti je svakim danom bolje, jedva cekam curi stanje s pregleda 😃
MTB mislim da Ce tvoja beba biti iscekivanija od bebe Maje suput, i jedva cekam snimke TM kako sastavlja kinderbet dok smo mi u GK 😃😃😃😂
Natjerat ću ga da ga slaže bez majice, pa da imate što gledati.
A manemoj izignoriraj, takva ti je ona.
Sretan ti ročkas, draga moja trudnice
😭😭😭 Ja ću ocito na neki drugi forum morati 😭😭😭
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
I ovo za placanje, kako mogu na dan punkcije znat sta uopce naplacuju kad se ne zna ni kad ce bit transfer, hoce li bit smrznutih, hoce li koristit icsi. Bezveze
Bozma bas i ja to razmisljam. Cudna politika klinike 🤷♀️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
ericaa, ma da, baš glupa situacija. Pogotovo jer se u Beti plaća na dan transfera, naglase ti sedam puta da se onda plaća, i nakon aspiracije dobiješ mail sa uspjehom oplodnje, cijene po stavkama i objašnjenjem kako platiti na transferu.
Ovdje svi šute kao mumije, a onda danas puf - plati. I to čak prije aspiracije, a cijena ovisi o broju aspiriranih.
Sad me bolucka, ali baš mi se čini da je puno manje nego prošli put.
Plus, nisu mi bili stavili tampon nego je Gić pobrisao svu krv, i do sad mi je samo jedna kapljica krvi izašla - taj dio je stvarno bio puno ugodniji. Baš ga hvalim MM, jako se čovjek pobrine i oko najsitnijih detalja, svaka mu čast.
Bilo je više folikula (nije rekao koliko), on je izvadio sve da mi ne ostanu ciste kasnije. Od njih, 8 je zrelih, biolozi su već potvrdili. Sutra ću saznati koliko ih se oplodilo, a onda ću pitati za dalje - kad saznajem dalje situaciju jer bih i ja rado svaki dan imala update.
Tuma, ma naravno, to je njena intimna stvar. Meni je samo žao što više javnih osoba ne progovori o tome čisto da to postane normalna stvar u društvu. Boli me zub, idem u zubara. Ne mogu zatrudnjeti nakon pola godine/godinu, idem na MPO.
Ja sam OK. I dalje sam malo tužna jer su me droge tako lupile, ali me boli samo sitno. Izmjenjuju mi se drhtavica i valovi vrućine pa sam se prepala da možda imam temperaturu (i da se nešto zakompliciralo), ali nemam. Vjerojatno radi gladovanja i otpušta mi se adrenalin nakon svega.
Bozma, ma usporedila sam, dali su mi ovdje duplo manje Dolantina, to je vjerojatno to.
Ovo za plaćanje - pa da. Valjda će ostalo naplaćivati na transferu. Baš loša organizacija. Ali dobro, kao što rekoh, to mi je stvarno manje bitna stavka, više upozorenje curama koje se odluče ići tamo.
Plus, već sam pokazala ovdje da volim biti detaljna u svojim izvještajima.
Dia85, hvala. Ma samo je bila malo neugodna situacija, nije to ništa strašno. I kao što rekoh, on to sve nadoknadi, pojma nemam otkud mu toliko volje, energije, empatije... Baš je Čovjek.
Da nisam bila u Beti gdje su sestre skoro pa anđeli u ljudskom obliku, teško da bih većinu ovog primijetila.
Za bol nije drama. Rekla sam mu ja prije aspiracije danas da neka me ne štedi, da ću bol otrpiti samo neka on izvadi sve što može (jer je bio zabrinut radi tih jajnika koji su mi se popeli do ušiju). I pohvalio se da jest, osim što sam ga oznojila.
manemoj, nemoj da te sad još moram po drugim forumima tražiti.
💔💔💔
Hej cure, nisam se javljala ovih dana jer smo imali smrtni slučaj sa strane muža u familiji, baka je bila loše već mjesec dana. Onda su mi došli moji iz Slavonije pa sam se malo s njima druzila. Na brzinu sam preleti la, vidim da je bilo i tuznih vijesti, žao mi je cure ☹️ Dada drago mi je da je sve ok, brzo ćeš ti cut srceko ❤️ miss divna si, i baš mi je prepredrago da ti je bolje, neka tako i ostane 🤞 da nam doneseš lijepe vijesti u utorak 😊sori ako sam nekog zaboravila nisam baš detaljno čitala, nije me bilo par dana pa ima stvarno jakoo puno stranica, nadam se da ste svi dobro ❤️❤️
Btw. prebacili su mi pregled s 9. 3 na 5.3, ja sretna kj ću prije vidjet curku 🙈😊
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Women name uh, žao mi je zbog bake 😔 drago mi je da si se javila i da ćeš uskoro opet vidjeti svoju curicu 💜
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
*.Women_name.*, žao mi je radi bake.
Jupi za curicu.
Bozma, pogledala sam na otpusnim pismima iz obje klinike.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji