Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ANKSIMORON
    27. Veljača 2021. 11:13

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Bolilo je baš jako. Preživjeh. Ne znam kako to cure rješavaju bez droga, svaka im čast.
    Btw, danas mi je i Š gledao pipicu, a nisam dobila knjigu 😪😪😪

Da to sam vam i ja pisala... ma sve s njihovim drogama osjetis... svaki folikul... ja sam sve zvizde pribrojala... malo je reci da mi je ista stvar bila u lucia bez icega i u njih 😒 ali ajde iza tebe je.. nadamo se sto boljem ishodu... 8 za pocetak super brojkica 🥰🥰

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

Matkiša 😎
    27. Veljača 2021. 11:15

MTBica super rezultat 🥳🥳🥳 dobra berba je ove godine hehe
    Magnolia 😎🙈 divno tamni, držim fige na najjače 💗
    BjeliS paaa vidi se tu svašta nešto, još je rano da te "ubode u oko", ali vjerujem da hoće za koji dan 😁

Meni je danas krenula M, superiška... Jedino što me uvijek zezne, dakle trebam 1dc Covid radit, testiraju do pola 11, M počela u 10 :45 😂😂😂 dakle svaki put mi to priredi 😤 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

sbjelisi
    27. Veljača 2021. 11:16

Sanjich 👶🤱

BjeliS 💕👣

Sanjich 👶🤱

BjeliS 💕👣

Najlepje od svega mi je kada gledate testice drugih cura s muzevima. Meni je to toliko lijepo i blisko da vam ne mogu reci. Uzivajte, imate predivne partnere ❤❤
    Mara, ✌😘😍
    Moram po jos muller / dm testova, cini se da su bolji od ovih kineskih kao osjetljivosti 10 😕
    Ipak, po mome, ovo sada treba poceti tamniti, jos se nadam da hoce 😍

Takva je moja bila na 5dpt, jel i tebi danas 5? 😍😍😍😍

Ma da, ali ne znam koliko imam stoperice u sebi

Sutra popiski mullera s jutarnjim i drzi 10 sec.. Pa cemo vidjet jel stoperica il ne.. A najsigurnije cemo znat prekosutra.. Moji testovi su na 5 i 6 dan jedva vidljivi bili..i sad kad ih pogledam pitam se kak je moguce da aam ja tu vidjela ista 😄

Imas dobar start sad 2 dana izdrzat strpljivo.. Ja sam bila luda haha kad ae sjetim to sam valjda svako pola sata gledala u m. Kalendar da vidim jel prosao jedan dan..

Ps. I sad pogledam 10 puta dnevno ne bi li odjednom bila trudna koji dan vise hahah

Eh, da.. To je taj osjećaj.. 😨👀
    Vrlim vas sve ❤

oharascarlett14@gmail.com

MISS
    27. Veljača 2021. 11:25

SBjelis vidi se crtica,taman kako treba za danasnji dan,drzimo fige svi skupa da tamni iz dana u dan!!! 
    MTB ko ti je rekao za Šuputicu? 😣 Bas mi je zao sto iskreno javno ne prica o tome...
    Cure,moram se pohvaliti da sam 4 dana bez normbela...poprilicno mirno provedem dan, lezeci,naravno..cim sam duze od 2-3 min na nogama krene bol i pritisak...ali opet nekako i ovo smatram pomakom jer me ne boli od 0/24 kao prije.. 
    Pami,Tiki,WomenName,Tuma,Ruska i ostale trudnice ne znam samo jel normalno sto intezivno osjecam nekako organe iznutra, jaknike, crijeva,tipa kad se saginjem navuc nogavicu i dizem nogu imam feeling da nesto tom nogom guram u stomaku, ne znam kako bi vam to opisala,ali ja bas osjecam svaki pokret, svaki okret u krevetu sve mi se nesto pomice iznutra,kao da ima viška stvari 😂😂
    U svakom slucaju, bolje se osjecam i nadam se da cu uskoro moc i duze od par minuta u komadu bit na nogama i da ce vijesti u utorak na pregledu bit punoo bolje...
    Kako ste mi vi trudnice??? 

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Veljača 2021. 11:29

vuky

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

vuky

Jutro! Je netko za kavicu? 😎
    Ako cemo se okupiti u G. Kotaru imam vikend kućicu i okolicu i znam spec janje i strudlu od borovnice 🤣🤣🤣 pa ne moramo unajmljivati 🤣🤣🤣🤣 a cemo i roštilj za ove koje ne vole janje 🤣 a biti ce i janjaca kroz 3mjeseca …
    MTB sretno danas i biti ce dobra berba…. kakva ovulacija prije 💕
    BjeliS, čitaš li ti ovo
    Može roštilj sa pristojnim mesom, janjce vam prepustim.
    I borovnice, i štrudlu, i igranje sa psićem
    Woooohoooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Imaš i šetnjicu negdje u blizini koja je trudnica friendly?

Ima sve sto poželimo i nikog u krugu od 2km … ima potočić, livada…. ali nije izletište, nego budemo solo 😎☺️

Čisto da znaš, minimalno BjeliS i ja ćemo ti se nacrtati tamo, mi smo mrtve ozbiljne. I trudne.

💔💔💔

sbjelisi
    27. Veljača 2021. 11:30

Miss❤ neka tako i ostane! Vrijeme je da bolovi prestanu 🔼

sbjelisi
    27. Veljača 2021. 11:31

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

vuky

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

vuky

Jutro! Je netko za kavicu? 😎
    Ako cemo se okupiti u G. Kotaru imam vikend kućicu i okolicu i znam spec janje i strudlu od borovnice 🤣🤣🤣 pa ne moramo unajmljivati 🤣🤣🤣🤣 a cemo i roštilj za ove koje ne vole janje 🤣 a biti ce i janjaca kroz 3mjeseca …
    MTB sretno danas i biti ce dobra berba…. kakva ovulacija prije 💕
    BjeliS, čitaš li ti ovo
    Može roštilj sa pristojnim mesom, janjce vam prepustim.
    I borovnice, i štrudlu, i igranje sa psićem
    Woooohoooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Imaš i šetnjicu negdje u blizini koja je trudnica friendly?

Ima sve sto poželimo i nikog u krugu od 2km … ima potočić, livada…. ali nije izletište, nego budemo solo 😎☺️

Čisto da znaš, minimalno BjeliS i ja ćemo ti se nacrtati tamo, mi smo mrtve ozbiljne. I trudne.

Ja sam smrtno ozbiljna! 
    I imam dozvolu od dr za casu vina! 🍷

ericaa
    27. Veljača 2021. 11:33

MTBice šaljem ti najveci moguci zagrljaj!!!!! Jako mi je zao da te bolilo ali sam jako,jako ponosna na tvoj rezultat 💗💗 pune su mi oci suza i tako vjerujem da ces uspjeti i da ce biti i za bracu/seku!!! 🥰🥰🥰🙏🤞🤞❤😍
    SBjelis vidim ja lijepu sjenicu 😍😍😍 i vjerujem da je to to!! 
    Magnolia ne cestitam,samo saljem 😘
    Šmqttan to je i mene strah,rekli mi na 1 dc covid test,a sta ako dode sub/ ned??? Naravno da samo o tom mislim 🤯🤪
    Vuky,meto,nadalica GK!!! Ja se jako,jako nadam da je to ideja koja bi se mogla obistiniti i hoce! Voljela bi piti limunadu a ako ne,onda cu i ja pivi 🍺🤣🤣 zamisljam nas sa tim janjcem,raznjem,hrpom djece i bas mi se sviđa slika! Netko je napisao,ovo mi je kao psihoterapija i toliko sam se povezala s vama ovdje da imam osjecaj da vas poznajem i uzivam u druzenju🥰 
    Idem raditi i saljem vam svima veeeeeliki zagrljaj!!!! Vrlimmmmm vas

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

sbjelisi

Anksi, ti ces s Mattan! Tu smo da te bodrimo! 
    Nedaj se vjeru nedaj se … Kak ide dalje? (Ban)

sbjelisi

*vjetru

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.