Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Veljača 2021. 10:56

Magnolia

Tuma

Bjelis ❤️ polako 5 dana je stvarno rano, tek sutra treba biti sjenica. 😊
    Meto wuhuu super broj! To je baš odličan broj smrzlica 😍
    Magnolia jesi piskila dns?

Jesam, evo gdje su dva je prvi jutarnji, a gdje je jedan je sada
    https://ibb.co/H4K7DPT

https://ibb.co/fFLwgGp
    A nista vidjet cemo gdje ce to sve voditi

U rodiliste nadam se 😂

BAJOMA
    27. Veljača 2021. 11:01

BjeliS 💕👣

Najlepje od svega mi je kada gledate testice drugih cura s muzevima. Meni je to toliko lijepo i blisko da vam ne mogu reci. Uzivajte, imate predivne partnere ❤❤
    Mara, ✌😘😍
    Moram po jos muller / dm testova, cini se da su bolji od ovih kineskih kao osjetljivosti 10 😕
    Ipak, po mome, ovo sada treba poceti tamniti, jos se nadam da hoce 😍

Odlicna crta na mulleru❤️🤞🤞 

ANKSIMORON
    27. Veljača 2021. 11:03

Meto

Aylisha 🤞🤞🍀❤️
    Mtb, Ana ❤️ 🤞🤞🍀 za puno zrelih jajca👌
    Anksimoron znam kako je biti u zaostatku sa forumom😂
    Mah, mah😘
    Nymeria 😍 ja jucer gledam popis i mislim si hoces u fet udkoro.. proslo je kod mene sve super, u hiperu sam al konacno mogu sjesti i upravo mi sestra posl por da imamo jos 2 blastice🙈😍 nazz cu ih malo kasnije neka kavu popijem🙈 da vidim kakve su💪 Bas sam sretna..
    Sto se tice tvog feta, npr ides na uzv 12dc i ako endo bude odgovarajuce velicine, sutradan kreces sa utricima i transfer nakon onoliko dana koliko je star embrij.. u tvom slucaju 5d..
    Jooj, drzim 🤞🤞 na najjace❤️😘
    Sunny tooo, bravo za nalaz! 🥰
    Bajo imam ja puno prozora😁

😘😘😘 nisam meto u toku 🥲🥲🥲 koliko si vratila? 

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

27. Veljača 2021. 11:03

BjeliS 💕👣

Najlepje od svega mi je kada gledate testice drugih cura s muzevima. Meni je to toliko lijepo i blisko da vam ne mogu reci. Uzivajte, imate predivne partnere ❤❤
    Mara, ✌😘😍
    Moram po jos muller / dm testova, cini se da su bolji od ovih kineskih kao osjetljivosti 10 😕

Takva je moja bila na 5dpt, jel i tebi danas 5? 😍😍😍😍

sbjelisi
    27. Veljača 2021. 11:04

BAJO1

Magnolija ja cu ti poželjet pd danas da ti se nastavi sve po školski tamo do 11 mjeseca❤️❤️❤️🤞🤞🤞🙏

Bajo bez tebe ovaj forum ne bi imao zilu kucavicu!! Nadam se da stizete ti i podmladak na parti u GK! Nemoj zaboraviti pinijeti cicke bebolini za objed ❤❤

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    27. Veljača 2021. 11:05

Sanjich 👶🤱

BjeliS 💕👣

Mara, ✌😘😍

Ma da, ali ne znam koliko imam stoperice u sebi

oharascarlett14@gmail.com

Marinela87
    27. Veljača 2021. 11:07

Samo sam stigla preletjeti zadnje stranice!! MTB to je stvarno super rezultat! Zao mi je za bol ali sigurna sam da je to bio zadnji put da si to morala prolazit!
    Bjelis i ja corava vidim sjenu, nadam se da ce tamnit🤞🤞🤞
    Dada nemrem ni zamislit strah kad si vidjela krv, jako jako drago mi je da je sve ok!!
    Procitala sam sve i od Mile milice i Leie i toliko mi je zao.. Cure nadam se da se oporavljate, mozda i ne citate da se malo maknete od svega..
    Jebemu kako je ovo sve stresno!! I kad docekas taj plus tek onda krece prava tortura! Mene jucer pocela prat nervoza prije novog uzv u srijedu.. sta ako ovo sta ako ono.. Idem van na sunce u drustvo da skrenem misli.
    Cure svima zelim najljepsi moguci vikend❤️❤️❤️

🙋‍♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
    🧒39, sve ok
    Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
    1. AIH 7/2020 neuspjesan
    2. AIH 9/2020 neuspjesan
    1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
    2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
    3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce

ANKSIMORON
    27. Veljača 2021. 11:08

Lucyinthesky

MTB pa jel napunio to više, nije da cijeli život ne treniraju tu disciplinu 🤦‍♀️😂
    Btw razvali 🤞😎I ostale curke, naravno!
    Bozma, šalu na stranu… Rekla si da uskoro stižeš u Zg, pa zakaj si ne pokušaš isti dan dogovorit konzultacije u npr dvije klinike koje ti se sviđaju, čisto da vidiš iz druge perspektive.I ja bi tu bila otvorena, ono:"dobar dan, gledajte, bila sam u toliko i toliko postupaka, većina me otpilila po kratkom postupku jer brije da sam stara(a nisam), davali su mu krive terapije i sfušali štošta… Da li biste si vi stvarno dali truda i imali neku bolju ideju ili ne" 😎
    ANKSIMORON ja sam ti ipak u travnju, ciklusi mi luduju pa se sve pomaknuo. A ono, spremna ili ne, odradit ću, mora se, nisam niš ekstra uzbuđena(to sam bila samo u prvom postupku ever 😁). Napravila sve nalaze koje sam trebala i to je sad to. Kak si ti, osim gužve, jesi ti uzbuđena?
    vuky tebi će sad uspjet ovaj put, imam baš feeling, a u GO povedem društvo da ti se čupavi malac ima s kim igrat 😉🐕

Joj tocno te razumijem... ja se veselim i ne veselim... ne znam kako bi to objasnila... sve skupa ovo zelim jako jer da ne ne bi isla... ne bojim se cak bockanja, aspiracije nego ishoda... ono 4 put i nije mi bas najdraze sto je tako jer inace sve sam u zivotu dobila sad i odmah.. i eto mora na necem zapeti... ali dobro doci ce kad tad... idem tom mislju... i bas me zanima hoce li imati utjecaja ovi pusti suplementi jer ja ti dosad nista ali ama bas nista nisam stavila u sebe... da tako ce i mene dopasti prvi tjedan 4 mjeseca... po mojoj prognozi...

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

27. Veljača 2021. 11:08

BjeliS 💕👣

Sanjich 👶🤱

BjeliS 💕👣

Mara, ✌😘😍

Ma da, ali ne znam koliko imam stoperice u sebi

Sutra popiski mullera s jutarnjim i drzi 10 sec.. Pa cemo vidjet jel stoperica il ne.. A najsigurnije cemo znat prekosutra..  Moji testovi su na 5 i 6 dan jedva vidljivi bili..i sad kad ih pogledam pitam se kak je moguce da aam ja tu vidjela ista 😄

Imas dobar start sad 2 dana izdrzat strpljivo.. Ja sam bila luda haha kad ae sjetim to sam valjda svako pola sata gledala u m. Kalendar da vidim jel prosao jedan dan..

Ps. I sad pogledam 10 puta dnevno ne bi li odjednom bila trudna koji dan vise hahah 

Pami
    27. Veljača 2021. 11:10

Mtb super, 8 stanica!!! Moglo bi biti i za smrzliće jer ovaj put kvaliteta im je vrhunska 💪💪 odmori se sad  najgore je prošlo. Ja sam uvijek imala punkcije bez ikakvih droga, ali najviše sam imala 5 stanica pa bi nekako izdržala. Vjerujem da nije lako kad ih je više, ali srećom kratko traje.
    Bjelis vidi se sjenica. Ako možeš strpi se još dan dva pa ponovi sa Muller testom. 5dnt je još dosta rano, ali ovo tvoje izgleda dobro 😊🤞🤞
    Magnolia wow, ovo baš lijepo školski tamni 🍀🙂

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.