Stala sam na 368str 🙄🙄 ja nezz kad cu to procitat.. Nemam snage dodjem s posla samo legnem i zmirim… Ajmo nek me neka kratko informira u jednom postu sta je bilo jucer i danaas 🧐
🤗🤗🤗🤗😍❤️ Pliiiizzzzz
Meto je PUPO, MTB ima fanstasticne jajne stanice, korona je negativna, uskoro betahcg pozitivna, punkcija u sub, Mila Milica loša vijest-stalo srce, Magnolia ima plusić, Miss je malo lakše zadnja 2 dana, Vuky je PUPO i ima psića, Dada je upravo na pregledu, prokrvarila jutros, nadamo se ništa ozbiljno, Curly je sve u redu na pregledu, Makist je rodila dečka od 4 kg, Bajo još nije nego stavlja filtere na testiće, pao je dogovor da idemo jesti janjetinu u Gorski kotar…. Ima još svega ali neznam nadimke napamet pa da ne izmislim nešto ću ušutit
Umirem
💔💔💔
Pitanje , i ja moram vadit jos hrpu nalaza izmedu kojih mi pise d dimeri. Staje to? I homocistein mi govori ginicka da kod nas u puli to ne vade. A di da onda to idem vadit. Ericaa help znas li ti ista?
Jako laički, D-dimeri i homocistein su ti jako bitni, govore zbiva li se nešto "otrovno" u tvom tijelu što bi moglo ubiti plod. Npr, ako uzimaš krivi folat, homocistein je povišen. Ako imaš celijakiju i/ili neki imunološki proces u svom tijelu u ovom trenutku, homocistein je povišen. D-dimeri govore isto o upalnim stanjima i sranjima u organizmu. I jedno i drugo povišenje bi meni bio znak da ne idem u postupak dok ih ne sredim/nađem uzrok/whatever.
💔💔💔
Hvala draga, zanima i mene, ali nije to sad o glavu, kad se budem s njim čula idući tjedan kako smo se i dogovorili, onda ću mu i ovo poslati.
Da li je meni presudno da pijem aktivni oblik folne ili to nije dio ovih nalaza, sorry, nisam to baš pratila?
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Stala sam na 368str 🙄🙄 ja nezz kad cu to procitat.. Nemam snage dodjem s posla samo legnem i zmirim… Ajmo nek me neka kratko informira u jednom postu sta je bilo jucer i danaas 🧐
🤗🤗🤗🤗😍❤️ Pliiiizzzzz
Meto je PUPO, MTB ima fanstasticne jajne stanice, korona je negativna, uskoro betahcg pozitivna, punkcija u sub, Mila Milica loša vijest-stalo srce, Magnolia ima plusić, Miss je malo lakše zadnja 2 dana, Vuky je PUPO i ima psića, Dada je upravo na pregledu, prokrvarila jutros, nadamo se ništa ozbiljno, Curly je sve u redu na pregledu, Makist je rodila dečka od 4 kg, Bajo još nije nego stavlja filtere na testiće, pao je dogovor da idemo jesti janjetinu u Gorski kotar…. Ima još svega ali neznam nadimke napamet pa da ne izmislim nešto ću ušutit
Umirem
E i vrlo bitno, Sbjeliš je ispišala štopericu, čeka janjetinu, čvarke i uskoro nadolazeći plusić. I zaboravlja šta je koga pitala pa se ponavlja
E i najbitnije, MTB je porezala nokte i ima termin za frizuru ako joj ostane što krvi da se može kretati nakon silnih vađenja
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Za BjeliS:
MTBica: imam samo jednu posudicu za tvoju donaciju sutra, hoćeš da kasnije odem kupiti rezervnu?
MTBan: kako hoćeš, meni je jedna dovoljna. Ne vjerujem da ću je prepuniti.
💔💔💔
Cure evo mene... Spavala sam čim sam došla sa pregleda. Nije mi bilo dobro pa sam se bacila na lijevi bok. Uglavnom situacija je takva da on ne vidi nikakvo krvarenje u maternici... Od čega je nezna se, ali kaže da to nije jako i da je uobičajeno..nije bio moj doktor, bio je vlasnik klinike što sam pričala da je namrgođeni čoek koji 'ne lajka dan žena'. U ponedjeljak ne moram ići da me ne mrcvare odmah nakon 2 dana, nego tek 8.3 na što sam ja rekla huhu na dan žena a on onako, 'dan kao svaki, ne svetkujem'. Valjda je oguglao na žene koliko ih dnevno vidi. On kaže da sam 5+6, ja kažem da sam 6+0 ali ok... Nije se trudio ni mjeriti GV ni uvećati sliku na uzv. Ja sam vidjela neku malu točkicu u njoj ali nije me doživio ni 5%. Kaže sve je ok još je rano da se vidi plod.... Mislim kako rano? Zašto mi nije rekao šta je ta točkica, ima li ploda? ❓❗ Samo je mahnuo da je sve ok i da dođem 8.3.
Eto a moj doktor bi me milkio po nozi i sve mi objasnio. Mislim kako se ne vidi plod sa 5+6 ili 6+0. Kako curly vidi? Baš sam ljuta na njega. Ali kaže da je sve ok pa me to smirilo. Ako se ponovi jače krvarenje da se javim u kliniku i to je sve što znam. Valjda mu nije pasalo jer sam upala nenadano.
Hvala vam što ste divne i mislite na mene 🙏❤️❤️❤️
endometrioza
Hvala draga, zanima i mene, ali nije to sad o glavu, kad se budem s njim čula idući tjedan kako smo se i dogovorili, onda ću mu i ovo poslati.
Da li je meni presudno da pijem aktivni oblik folne ili to nije dio ovih nalaza, sorry, nisam to baš pratila?
Ma da, nije hitno, i ja sam mu ponijela nalaze na prvi idući pregled, nisam se žurila. Budeš nam prenijela što ti je rekao. Terapija ionako ide tek iza transfera.
Ne moraš piti aktivni oblik, MTHFR si divlji tip (ako sam dobro zapamtila).
💔💔💔
Cure evo mene… Spavala sam čim sam došla sa pregleda. Nije mi bilo dobro pa sam se bacila na lijevi bok. Uglavnom situacija je takva da on ne vidi nikakvo krvarenje u maternici… Od čega je nezna se, ali kaže da to nije jako i da je uobičajeno..nije bio moj doktor, bio je vlasnik klinike što sam pričala da je namrgođeni čoek koji 'ne lajka dan žena'. U ponedjeljak ne moram ići da me ne mrcvare odmah nakon 2 dana, nego tek 8.3 na što sam ja rekla huhu na dan žena a on onako, 'dan kao svaki, ne svetkujem'. Valjda je oguglao na žene koliko ih dnevno vidi. On kaže da sam 5+6, ja kažem da sam 6+0 ali ok… Nije se trudio ni mjeriti GV ni uvećati sliku na uzv. Ja sam vidjela neku malu točkicu u njoj ali nije me doživio ni 5%. Kaže sve je ok još je rano da se vidi plod…. Mislim kako rano? Zašto mi nije rekao šta je ta točkica, ima li ploda? ❓❗ Samo je mahnuo da je sve ok i da dođem 8.3.
Eto a moj doktor bi me milkio po nozi i sve mi objasnio. Mislim kako se ne vidi plod sa 5+6 ili 6+0. Kako curly vidi? Baš sam ljuta na njega. Ali kaže da je sve ok pa me to smirilo. Ako se ponovi jače krvarenje da se javim u kliniku i to je sve što znam. Valjda mu nije pasalo jer sam upala nenadano.
Bitno da je sve u redu. Hvala Bogu! Odmaraj za vikend...
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Lucyinthesky ja imam ANA 1:160 tockasti, iduci tjedan vadim ENA profil, a za ovo i dalje ne kuzim šta i kako, Gic me salje imunologu, on na pretrage da se vide koja su autoimune zbivanja..plan mi je otići i dr Radoncicu po savjet jer ne bi pila Decortin ako nema potrebe
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Cure evo mene… Spavala sam čim sam došla sa pregleda. Nije mi bilo dobro pa sam se bacila na lijevi bok. Uglavnom situacija je takva da on ne vidi nikakvo krvarenje u maternici… Od čega je nezna se, ali kaže da to nije jako i da je uobičajeno..nije bio moj doktor, bio je vlasnik klinike što sam pričala da je namrgođeni čoek koji 'ne lajka dan žena'. U ponedjeljak ne moram ići da me ne mrcvare odmah nakon 2 dana, nego tek 8.3 na što sam ja rekla huhu na dan žena a on onako, 'dan kao svaki, ne svetkujem'. Valjda je oguglao na žene koliko ih dnevno vidi. On kaže da sam 5+6, ja kažem da sam 6+0 ali ok… Nije se trudio ni mjeriti GV ni uvećati sliku na uzv. Ja sam vidjela neku malu točkicu u njoj ali nije me doživio ni 5%. Kaže sve je ok još je rano da se vidi plod…. Mislim kako rano? Zašto mi nije rekao šta je ta točkica, ima li ploda? ❓❗ Samo je mahnuo da je sve ok i da dođem 8.3.
Nama koji si guramo utriće su krvarenja malo češća nego drugima, izritira se to.
Bitno da nije vidio ništa značajno.
A njemu je plod očito kad maše rukama, nogama i viče mama.
8.3. ćeš vidjeti sve
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji