Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ericaa
    26. Veljača 2021. 13:54

Sunny ne kužim se u te nalaze ali super da je dobro!! 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

26. Veljača 2021. 13:58

Stala sam na 368str 🙄🙄 ja nezz kad cu to procitat.. Nemam snage dodjem s posla samo legnem i zmirim... Ajmo nek me neka kratko informira u jednom postu sta je bilo jucer i danaas 🧐

🤗🤗🤗🤗😍❤️ Pliiiizzzzz

Ina85
    26. Veljača 2021. 13:59

Pitanje , i ja moram vadit jos hrpu nalaza izmedu kojih mi pise d dimeri. Staje to? I homocistein mi govori ginicka da kod nas u puli to ne vade. A di da onda to idem vadit. Ericaa help znas li ti ista? 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Lucyinthesky
    26. Veljača 2021. 14:01

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lucyinthesky

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lucyinthesky

Sunny super vijest 👍🥳
    Meni stigli nalazi trombofilije, točno za 24 dana i ne kužim ništa ovako letimično što sam preletila… 🤔🙄

Pa lijepi, znaš da nas ima experata ovdje

Eto ga ako ti se da :
    https://ibb.co/Wzxq3JJ
    https://ibb.co/2vsnzJL

Tko si ti i zašto si hakirala account od Lucyinthesky???
    Pih, ako mi se da.
    Dakle, prvi ti je uredan, jako dobro.
    Drugi je ANA, tu si možda kandidat za Decortin, ali moraš vaditi još ENA i antidsDNA.
    A gdje su ti mutacije?

Nastavak
    https://ibb.co/TK9FrDn
    https://ibb.co/FV42JfL

I hvala ti 😊

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Pami
    26. Veljača 2021. 14:01

Dada nadam se da si dobro. Česta su krvaruckanja u ranoj trudnoći, možda je hematom ili neka žilica pukla kod naprezanja. Ne mora uopće biti ništa strašno samo nam stvara ogroman stres. Javi se kad budeš mogla 😘
    Cure koje vi to sve dodatke uzimate? Ja sam pila na početku folacin i zadnji mjesec dana pijem Prenatal Novalac, to mi je dr. Lučinger preko telefona rekao da mogu početi uzimati. I to je to, ništa više. Moja ginekologica mi isto ništa ne govori.. Ruška jesi ti ono pisala od kojeg tjedna se prelazi sa Prenatala na Elevit Baby i sl? Ne mogu se sjetiti 🤔
    Meni danas opet neki smeđi iscjedak. Nema puno na ulošku, samo kad se obrišem. Sanjala sam lude snove i imala orgazam u snu (glupi hormoni- uzalud ja u stvarnosti apstiniram 🙈😄) i baš me probudila bol u trbuhu, kao lagane kontrakcije koje su brzo prošle. Sad se tješim da je možda od toga jer i taj hematom koji se osušio mora negdje izaći. Ah, rekla sam da će mi nakon svega ovoga trebati psihijatar 🤯

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

ericaa
    26. Veljača 2021. 14:02

Sanjich 👶🤱

Stala sam na 368str 🙄🙄 ja nezz kad cu to procitat.. Nemam snage dodjem s posla samo legnem i zmirim… Ajmo nek me neka kratko informira u jednom postu sta je bilo jucer i danaas 🧐

🤗🤗🤗🤗😍❤️ Pliiiizzzzz

Meto je PUPO, MTB ima fanstasticne jajne stanice, korona je negativna, uskoro betahcg pozitivna, punkcija u sub, Mila Milica loša vijest-stalo srce, Magnolia ima plusić, Miss je malo lakše zadnja 2 dana, Vuky je PUPO i ima psića, Dada je upravo na pregledu, prokrvarila jutros, nadamo se ništa ozbiljno, Curly je sve u redu na pregledu, Makist je rodila dečka od 4 kg, Bajo još nije nego stavlja filtere na testiće , pao je dogovor da idemo jesti janjetinu u Gorski kotar.... Ima još svega ali neznam nadimke napamet pa da ne izmislim nešto ću ušutit 

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Dashuri
    26. Veljača 2021. 14:05

Ribic sestro po inseminaciji, kakva je situacija? Piškimo li ovih dana? 🤔

05.12.2022 💗

ericaa
    26. Veljača 2021. 14:09

Ina85

Pitanje , i ja moram vadit jos hrpu nalaza izmedu kojih mi pise d dimeri. Staje to? I homocistein mi govori ginicka da kod nas u puli to ne vade. A di da onda to idem vadit. Ericaa help znas li ti ista?

Hmmm koliko vidim to bi moglo biti vezano za trombofiliju. Nemam ti pojma ali možda da nazoveš broj laboratorija u KBC Rijeka i njih pitaš je li to tamo vade ili na nuklearnoj ili gdje da odeš? Znam da na Poliklinici u labu vade hormone, vadit će i krvnu grupu i rh faktor ako imaš više tog, markere,... 
    ovo je broj mikrobiologije Tel: (051) 658-841 a ovo laboratorija Tel: (051) 407-102, ja sam znala nazvati kad nešto nisam znala. 

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

26. Veljača 2021. 14:09

ericaa

Sanjich 👶🤱

Stala sam na 368str 🙄🙄 ja nezz kad cu to procitat.. Nemam snage dodjem s posla samo legnem i zmirim… Ajmo nek me neka kratko informira u jednom postu sta je bilo jucer i danaas 🧐

🤗🤗🤗🤗😍❤️ Pliiiizzzzz

Meto je PUPO, MTB ima fanstasticne jajne stanice, korona je negativna, uskoro betahcg pozitivna, punkcija u sub, Mila Milica loša vijest-stalo srce, Magnolia ima plusić, Miss je malo lakše zadnja 2 dana, Vuky je PUPO i ima psića, Dada je upravo na pregledu, prokrvarila jutros, nadamo se ništa ozbiljno, Curly je sve u redu na pregledu, Makist je rodila dečka od 4 kg, Bajo još nije nego stavlja filtere na testiće, pao je dogovor da idemo jesti janjetinu u Gorski kotar…. Ima još svega ali neznam nadimke napamet pa da ne izmislim nešto ću ušutit

Woow hvalaaaa ❤️❤️
    Maki 😍curly 😍 čudovište 😍
    Meto i vuky 🤞🤞🤞🍀🍀🍀
    Miss,❤️ bajo ❤️ mtb 🤞🤞❤️
    Milica jucer sam vidjela da 🥺🤗

Dado cekamo vijesti 🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀 miss je krvarla u pocetku.. Normalno je kolko god nas plasilo.. Nadam se da je i s tobom tako 🍀🍀🍀

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Veljača 2021. 14:10

Lucyinthesky

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lucyinthesky

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lucyinthesky

Sunny super vijest 👍🥳
    Meni stigli nalazi trombofilije, točno za 24 dana i ne kužim ništa ovako letimično što sam preletila… 🤔🙄

Pa lijepi, znaš da nas ima experata ovdje

Eto ga ako ti se da :
    https://ibb.co/Wzxq3JJ
    https://ibb.co/2vsnzJL

Tko si ti i zašto si hakirala account od Lucyinthesky???
    Pih, ako mi se da.
    Dakle, prvi ti je uredan, jako dobro.
    Drugi je ANA, tu si možda kandidat za Decortin, ali moraš vaditi još ENA i antidsDNA.
    A gdje su ti mutacije?

Nastavak
    https://ibb.co/TK9FrDn
    https://ibb.co/FV42JfL

I hvala ti 😊

Ma no frks, nisam ja bezveze nadraža Gićeva pacijentica 
    Od mutacija imaš samo PAI, super da uz nju nemaš F2 ili F5 (to je lošija kombinacija).
    PAI imaš lošiju verziju mutacije, ja bih ga tražila Clexane (meni će ga dati za onu bolju verziju). Navodno je i andol često dovoljno dobar, ali ja si nisam htjela riskirati, a Gić to podržava.
    Pri čemu, ako te to tješi, istraživanja pokazuju da žene sa uzastopnim spontanima/neuspješnim implantacijama češće imaju moju mutaciju nego tvoju - izgleda da moja ipak lošije djeluje na zametak.
    Jako dobra vijest je što ti uz PAI nije poremećeno nešto na onom prvom nalazu - a tebi je onaj prvi nalaz skroz školski.
    Vidjet ćeš što će ti Gić reći, baš me zanima njegov komentar.

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.