Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ma2013 👣
    24. Veljača 2021. 18:57

Bozma 🍀🐞

ma2013, ne bi trebao utjecat ni na šta, ali ako se slučajno predomisliš ja ću uzet tvoj termin (kad starci prolupaju )

Čitam naslove: Leona Paraminski (41) progovorila o neplodnosti i medicinski potpomognutoj oplodnji
    I onda dalje čitam tekst i ne nalazim da je i o čemu progovorila: koja klinika, doktor, protokol, koliko stanica, embrija, kakve su joj stanice, kakav je spermiogram

Hahaah, čujemo se ako se predomislim! 😅 

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

manemoj
    24. Veljača 2021. 18:59

Evo, mislim za detalje o broju stanica i spermiogrami moramo kupiti tiskano izdanje 😅
    https://www.gloria.hr/gl/magazin/sve-o-mojoj-toliko-zeljenoj-trudnoci-leona-paraminski-ekskluzivno-pokazala-trbuscic-i-otkrila-sretne-vijesti-15053095

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

BAJOMA
    24. Veljača 2021. 19:04

Magnolia

Jesam piškila sam, ali necu vam ih stavljat jer su sjene😂😂😂. Ako kojim slucajem dođe do toga da ne dobijem m i dođem do nekog testa koji ne baca sjene, e tada cete znati😂😂😂😂😂

Bitno da si piškila i da su sjene koje ce potamnit 🤞🤞🤞🤞

24. Veljača 2021. 19:15

manemoj

Evo, mislim za detalje o broju stanica i spermiogrami moramo kupiti tiskano izdanje 😅
    https://www.gloria.hr/gl/magazin/sve-o-mojoj-toliko-zeljenoj-trudnoci-leona-paraminski-ekskluzivno-pokazala-trbuscic-i-otkrila-sretne-vijesti-15053095

To ću u frizera prolistat, ali čisto sumnjam da će išta konkretna pisat.
    Nedavno sam negdje čitala intervju sa gradonačelnicom nekog grada koja je bila u mislim 14 postupaka, ali sve je žena u detalje navela, koliko puta u kojoj klinici, gdje je uspjela prvi put, gdje drugi, koje je sve probleme imala
    Magnolija, daj ne z...., stavi sliku da usporedimo sa mojim lažno pozitivnim

Lucyinthesky
    24. Veljača 2021. 19:15

AuroraB

MTBnisam zapravo mislila na tebe, već na doktora, doktor je Roki koji odlično informira pacijente (a neslužbenim kanalima i nas ostale 😂)
    Mah… pa ja sam bila opet u anesteziji u Petrovoj nakon toga kolapsa u IVF-u i ništa mi nije bilo. Kome god sam stigla sam napomenula da sam povraćala i da neka paze sa mnom, pa su mi rekli da ne brinem jer oni daju dodatno lijekove protiv mučnine… Toj babuskari iz IVF-a je očito promaklo da mora davati takav lijek uz anesteziju.
    Uglavnom da, svakako izdrži. Znam da je Lucyintheskybila okupana u znoju, ali nakon što mi se to desilo mi je jako bilo žao što se ja nisam kupala kao ona😂

Hvala kaj si me podsjetila 🤦‍♀️😁Idući put nosim rezervnu potkošulju 🙄

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

sbjelisi
    24. Veljača 2021. 19:17

manemoj

Tuma hoćeš podijeliti janjetinu samnom? 😂 MTB i BjeliS nek jedu desert.. kakav alkohol? Biti ćete trudne 🤔

✌ Predjelo i alkohol. Drugo me ne zanima. Osim ako nije riba na gradele ili teletina ispod peke 😎
    Bozma ti si za krepat o smijeha! Gdje si nas u mjesec izracunala 😂😂😂😂😂😂
    Vrlim te. 
    Stalno mislim na Leiu i VT. I Nikittu. Bas puno. Citala sam neke stare teme pa mi je Nikitta tako živa. Nadam se da je rjesila barem jednu od stavki da je malo ohrabri za dalje.. ❤😘

oharascarlett14@gmail.com

24. Veljača 2021. 19:20

Bozma 🍀🐞

manemoj

To ću u frizera prolistat, ali čisto sumnjam da će išta konkretna pisat.
    Nedavno sam negdje čitala intervju sa gradonačelnicom nekog grada koja je bila u mislim 14 postupaka, ali sve je žena u detalje navela, koliko puta u kojoj klinici, gdje je uspjela prvi put, gdje drugi, koje je sve probleme imala
    Magnolija, daj ne z…., stavi sliku da usporedimo sa mojim lažno pozitivnim

Ako stavim reci cete mi da je to to😂😂😂, a nije, jer mi nije prvi put. I svaki put se tako s njima izludim, a od ljeta ih nisam narucivala i onda sam nakon one biokemijske ki manita 200hcg 200lh

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    24. Veljača 2021. 19:21

Magnolijoooooo pa jesi li ti svjesna šta si sada napravila 🤣🤣🤣 rekla si da si piškila testić, da vidiš sjenu i ti nećeš pokazati nama. Pa ovo je tuga 🙈🙀
    Ajmo slika na sunce ☀ 🙏❤️

endometrioza

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Veljača 2021. 19:24

Sunny_, samo ti uskoči kad god ti se uskače, tko kaže da moraš pratiti ovaj ludi čopor svakodnevno. 
    Drago mi da imaš zanimljive projekte, to hrani dušu i odmara tijelo.

Bozma, hihihi, baba.  Baš mi drago da je uspjela. Rado bih čula više o njenoj priči. 

ma2013, ne znam ti pomoći. Gdje ga stavljaš? Ako ga stavljaš na , to bi mogao biti problem.

Magnolia, a daaaaaaajjjjj, nitko neće lijepiti testove. Gladne smo. 

Lucyinthesky, kako si oznojila potkošulju kad se skineš gol ispod njihove spavaćice?

💔💔💔

24. Veljača 2021. 19:25

https://ibb.co/KjrFxCn
    Evo🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😁, ma isti kao jucer. Zao mi je sto ih nemam od prije da vam pokazem, x puta su bili takvi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.