Manemoj, nemam pojma. Strah me jos jednog neuspjeha. 12 embrija, a nikad ni biokemijske. Znam samo da kako vrijeme ide sve vise naginjem tome da idem opet privatno. Ali bi rado nasla doktora koji ima volje pogledat prijasnje protokole i nesto promijenit a ne me stavit opet na Letrozol i Menopur jer je to eto malo jeftinije.
Magnolija, ali nije mi jasno zasto pokazuju crtu bas na 6 i 7 dan od ovulacije ili mi se to 3-4 puta slucajno potrefilo
A sto se tice tih privatnika, ja sa svojim istrazivanjima najvise nekako naginjem repromedu, ako mi bude trebala promjena 🥴🥴🥴
I ja. IVF i Beta su mi pali u očima sa onim uvjetima. Iako sam uvjerena da bi me primili, pogotovo kad bi im došla privatno, ali samo to da su to napisali u uvjete me odbija i nisam baš sigurna u njihovo iskustvo sa malo kompliciranijim slučajevima kad su to morali pisat u uvjete. Druga opcija je Š, jer tamo u kompu imaju upisan već protokol za mene kojeg je Vlašić sastavia, a gazda je, kad sam bila naručit se za histeroskopiju potvrdia da se slaže s tim da je taj protokol za mene. Ipak više za sad naginjem Repromedu, ali tu se o njima najmanje pisalo, a baš me zanima, sve. I sljedeći ut bi uzela i neku od onih metoda odabira najboljih spermija, MACS, PICSI…svaka klinika ima nešto drugo, ali nešto od toga bi uzela radije nego embryoglue ili hatching
Ma ako vec placam isla bih negdje gdje se ne moze preko hzzo. Da, pre malo se piše, bila je slee, nije se javila sa dojmovima. Vidjela sam ovih dana nekome u potpisu repromed ali ne mogu se sada sjetiti nicka. Za Š moje misljenje znas, iako znam za dva uspjeha kod njega, a jedni su blizanci, lani, i zenska je 1978g.
MaloTele 🥰❤️
Vidim da si moje pitanje shvatila retorički 😂 ja bas tebe tolko cekam da ti to ne mogu opisati 🤞💕
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
MTB malotele ne kuka oko svoje trudnoce, nez kako si ti dosla do tog zaključka 😂 ja sam samo iznijela svoje neimanje simptoma 😉
Zafrkavala sam te
Nemoj sad i ti krenuti s ječmencima, jedva sam izbjegla ove od Ruske.
Ma znaaam, eeh ja ne bacam jecmence, samo mogu pjesmice da ti pisem 😉
Samo piši
💔💔💔
Manemoj, nemam pojma. Strah me jos jednog neuspjeha. 12 embrija, a nikad ni biokemijske. Znam samo da kako vrijeme ide sve vise naginjem tome da idem opet privatno. Ali bi rado nasla doktora koji ima volje pogledat prijasnje protokole i nesto promijenit a ne me stavit opet na Letrozol i Menopur jer je to eto malo jeftinije.
Magnolija, ali nije mi jasno zasto pokazuju crtu bas na 6 i 7 dan od ovulacije ili mi se to 3-4 puta slucajno potrefilo
A sto se tice tih privatnika, ja sa svojim istrazivanjima najvise nekako naginjem repromedu, ako mi bude trebala promjena 🥴🥴🥴
I ja. IVF i Beta su mi pali u očima sa onim uvjetima. Iako sam uvjerena da bi me primili, pogotovo kad bi im došla privatno, ali samo to da su to napisali u uvjete me odbija i nisam baš sigurna u njihovo iskustvo sa malo kompliciranijim slučajevima kad su to morali pisat u uvjete. Druga opcija je Š, jer tamo u kompu imaju upisan već protokol za mene kojeg je Vlašić sastavia, a gazda je, kad sam bila naručit se za histeroskopiju potvrdia da se slaže s tim da je taj protokol za mene. Ipak više za sad naginjem Repromedu, ali tu se o njima najmanje pisalo, a baš me zanima, sve. I sljedeći ut bi uzela i neku od onih metoda odabira najboljih spermija, MACS, PICSI…svaka klinika ima nešto drugo, ali nešto od toga bi uzela radije nego embryoglue ili hatching
Ako ti to pomaže, moj idući izbor (ako ovdje ne upali, a mislim da ću im dati nekoliko prilika) je Podobnik.
Repromed je navodno super za muški faktor, što mi je manje bitno. Biolog je navodno super, ali doktor navodno baš i nije - nekome sjedne, nekome ne. Nije mi se baš svidjelo ono što sam čitala o njemu, tako da ću možda otići na konzultacije tamo, ali nisam sigurna da ću i na postupak.
Ono što sam čitala o Alebiću mi se sviđa. Kakvi su im biolozi, ne znam.
Naravno, upalit će mi sad odmah, pa onda sve ovo gore nije ni bitno.
💔💔💔
Ma ako vec placam isla bih negdje gdje se ne moze preko hzzo. Da, pre malo se piše, bila je slee, nije se javila sa dojmovima. Vidjela sam ovih dana nekome u potpisu repromed ali ne mogu se sada sjetiti nicka. Za Š moje misljenje znas, iako znam za dva uspjeha kod njega, a jedni su blizanci, lani, i zenska je 1978g.
Mi smo za vikend prošetali i sreli 2 para sa blizancima koja sam, dok sam tamo išla viđala po čekaoni. Muž je bio ljubomoran, ostatak šetnje je mrmljao sebi u bradu da je ta ženska starija od mene, da izgleda kao bolesna baba i kako su svi uspjeli osim nas, a mi smo zdravi. Tamo sam imala najbolje rezultate, s druge strane Cito ima najbolje embriologe, ali šta to meni znači kad sa mojim embrijima ne rade oni nego neka dječica. Onda radije biram Tandaru nego neku malu koja se tek uči
Ženice, meni danas stigli nalazi hormona. LH mi je 6.67 IU/L, a FSH 5.6 IU/L. To je inverzija, je li tako? Taj dio sam zapamtila. Nisam zapamtila kako se postupa s takvim nalazima u MPO postupku. Može li mi netko ponoviti? 😁
Prvi put mi je takav nalaz, ali nisam ih ni vadila od ulaska u MPO svijet. Doduše, nisu mi ni rekli da bih trebala.
Zapamtila sam da može ukazivat na policistične jajnike. Nitko mi po UZV- u nije rekao da bi mogli biti.
Drugo pitanje, koji Q10 ste uzimale, a da je ubikinol? Vidjela sam u skriptici iz Osijeka da se preporučuju doze od 400 mg. Što mi možete preporučiti?
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Bozma, slazem se, ima ljudi koji su zadovoljni tamo i ima i uspjeha, nije da nema. A mi smo isto setali i svi guraju kolica, a svaka druga kolica duplici, a mi ono komentiramo jedno drugom, mah, isli su na mpo svi sigurno😂😂😂😂😂
Magnolia, baš to. Jednom paru sa blizancima je jedan dobacio: "Lako tebi, tebi žena dvoje odjednom" na to mo se dobro nasmijali, nema čokac pojma koliko su se oni za to dvoje namučili, a on je sve u dva navrata iz gušta napravia
Pozdrav
Ukratko suprug i ja krecemo u bolnicu u sv. Duh.
Vec vise od 4 godine pokusavam i nista, ja imam 23 muz 27 godina... E sada narucen smo 8.3. Ali kada sma pitala sta treba od papira samo su rekli sto imate od nalaza, ja sam rekla da nemam nista da cu imat samo od supruga nalaze spermiograma, i svoje obicne sto sam isla kod ginekologa, nista dodatno.
Nisu nista na to odgovorili.... Sad me zanima kad ste kretale jel ste kao i ja imali skoro pa nista od papira i sta su vam rekli kad ste dosli, kako to ide?
Jel se dugo ceka na termin poslije konzultacije i sve vezano uz to?
Ispričavam se na dugom postu i zahvaljujemo se svima...😟🥺
Ako ti to pomaže, moj idući izbor (ako ovdje ne upali, a mislim da ću im dati nekoliko prilika) je Podobnik.
Repromed je navodno super za muški faktor, što mi je manje bitno. Biolog je navodno super, ali doktor navodno baš i nije - nekome sjedne, nekome ne. Nije mi se baš svidjelo ono što sam čitala o njemu, tako da ću možda otići na konzultacije tamo, ali nisam sigurna da ću i na postupak.
Ono što sam čitala o Alebiću mi se sviđa. Kakvi su im biolozi, ne znam.
Naravno, upalit će mi sad odmah, pa onda sve ovo gore nije ni bitno.
Ja ti ne bih njega preporucila 🙈
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Sortiraj odgovore
Najstariji