MTB pazi sta radis u Petrovoj 😁
Manemoj, posalji kobase, ja cu ih testirati 😍
Dada kako je Ovitrelle prirodno okruženje 🙀
Kao išli smo na prirodni ciklus i onda mi za kraj bubnu stopericu 👀😂 Koliku dozu si ti primila?
Vec me sada strah onog djela cekanja kada postane frka 👀 Sjecam se prosli sam pit izbjegavala testiranje do kraja. Mozda je bolje pratiti svako kutro situaciju kao sto je Dada.. Onda nekako stvari pomalo dolaze.. 😋😎
Slobodno pišneš da vidiš dali je otišla. Ak imaš testić zašto ne. Onda znaš šta loviš poslije.
Ja sam primila dozu 5000ie Brevactida. A zadnji put sam primila Ovitrelle 6500ie o ona je bila 11 dana još tu. Znači da bi tebi trebala za Max 4 dana izaći... Brevactid nisam ispratila 🥰🤗😁
endometrioza
Bozma, nisam ga pitala. To mi je na to do popisu ako ovaj postupak ne upali. Prije nisam znala da to rade, a kad sam krenula u postupak više nije imalo smisla time se zamarati. Imam već simpatičan popisić pretraga na koji će mi okretati očima, ali za sad je stvarno pregledao i podržao sve što sam radila - uz dozu humora.
BjeliS, ne želiš pratiti štopericu kao Dada. Vidiš što se njoj dogodilo, zakačila se za nju i ne pušta, sva je nabujala.
A za Petrovu, ne znam zašto sumnjaš u mene. Otići ću na razgovor, konzultirati se, pronjuškati po uredima, laboratorijima, wcima, ...
💔💔💔
Manemoj, nemam pojma. Strah me jos jednog neuspjeha. 12 embrija, a nikad ni biokemijske. Znam samo da kako vrijeme ide sve vise naginjem tome da idem opet privatno. Ali bi rado nasla doktora koji ima volje pogledat prijasnje protokole i nesto promijenit a ne me stavit opet na Letrozol i Menopur jer je to eto malo jeftinije.
Magnolija, ali nije mi jasno zasto pokazuju crtu bas na 6 i 7 dan od ovulacije ili mi se to 3-4 puta slucajno potrefilo
Vezano za stavljanje utrica i dr.vaginalno.. Zasto nema onaj aplikator uz te utrice? To bi rjesilo stvar.. Ja sam stavljala onaj atb protiv gljivica 3 dana. Imao je aplikator u pakiranju, mrak stvar!! Nakon upotrebe u vrelu vodi i sutra opet! Ovo guranje pratiju ne moze biti dobro koliko god ruke prala.. 🙀
To se i ja uvijek pitam. Zašto nema aplikatora?? Uvijek si mislim jel dovoljno duboko gurnem? Operem ruke al kaj znaš kaj može ostat na prstu
👩🦰31🧒39
Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
Beta negativna- nema 🐧
2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
19.2.Fet 1 blastice
Mattan super informacija…idem trazit stan u Osijeku 😂😂 i mi smo u Vukovarsko-srrijemskoj..niš nam ne daju 😂😂
Ma nama to neće ni trebati 🙈🤭
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Kao išli smo na prirodni ciklus i onda mi za kraj bubnu stopericu 👀😂 Koliku dozu si ti primila?
Vec me sada strah onog djela cekanja kada postane frka 👀 Sjecam se prosli sam pit izbjegavala testiranje do kraja. Mozda je bolje pratiti svako kutro situaciju kao sto je Dada.. Onda nekako stvari pomalo dolaze.. 😋😎
Slobodno pišneš da vidiš dali je otišla. Ak imaš testić zašto ne. Onda znaš šta loviš poslije.
Ja sam primila dozu 5000ie Brevactida. A zadnji put sam primila Ovitrelle 6500ie o ona je bila 11 dana još tu. Znači da bi tebi trebala za Max 4 dana izaći… Brevactid nisam ispratila 🥰🤗😁
Dada Kuzim...
Ali 250 micrograma jest 6500 IU.. Koliko vidim na netu.
MTB ne diraj zgodne embriloge u Petrovoj 😁
oharascarlett14@gmail.com
Manemoj, nemam pojma. Strah me jos jednog neuspjeha. 12 embrija, a nikad ni biokemijske. Znam samo da kako vrijeme ide sve vise naginjem tome da idem opet privatno. Ali bi rado nasla doktora koji ima volje pogledat prijasnje protokole i nesto promijenit a ne me stavit opet na Letrozol i Menopur jer je to eto malo jeftinije.
Magnolija, ali nije mi jasno zasto pokazuju crtu bas na 6 i 7 dan od ovulacije ili mi se to 3-4 puta slucajno potrefilo
Pa ne znam, evo ja sam danas 8 ili 9. A nekad mi budu i bijeli bez ikakve sjene, a iz istog pakiranja. Ma ok su za testiranje kad m vec zakasni i kad vec treba biti roza crta, ali za ovako rano nisu. Ma bas se zabavljam, a ponekad kad ih nemam dođem u napast pa kupujem po ljekarnama i mulleru, samo bezveze potrosim pare, ovako ih imam 50 za niti 50 kn, bas za zabavu.
Zato ima smisla da malo lurkaš i istražuješ tržište, kao što i radiš
💔💔💔
Ja sam primila dozu 5000ie Brevactida. A zadnji put sam primila Ovitrelle 6500ie o ona je bila 11 dana još tu. Znači da bi tebi trebala za Max 4 dana izaći… Brevactid nisam ispratila 🥰🤗😁DadaKuzim…
Ali 250 micrograma jest 6500 IU.. Koliko vidim na netu.
MTBne diraj zgodne embriloge u Petrovoj 😁
Pa ja nikad njih ne diram.
E sad, to što svi oni žele dirati mene, nije moja krivica
💔💔💔
Pa ne znam, evo ja sam danas 8 ili 9. A nekad mi budu i bijeli bez ikakve sjene, a iz istog pakiranja. Ma ok su za testiranje kad m vec zakasni i kad vec treba biti roza crta, ali za ovako rano nisu. Ma bas se zabavljam, a ponekad kad ih nemam dođem u napast pa kupujem po ljekarnama i mulleru, samo bezveze potrosim pare, ovako ih imam 50 za niti 50 kn, bas za zabavu.
Tako sam i ja mislila, isto pakiranje a nekad pokaže sjenu nekad ne. Bude 6,7 dpo i to je to, poslije ništa.... Baš zanimljivi testovi....
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji