Magnoliaja imam isto neke kineske testove, nikad nisam vidjela nikakve sjenice na njima, osim lani u 10mj kad mi je menga kasnila 4 dana. Znači teško da je bila evaporacijska.
Cak ne bih ni ja rekla da je evaporacijska nego jednostavno kao da se boja razlije na mjestu gdje treba biti testna crta.
Nisu kvalitetni onda da... ja imam "sreće" s ovima, stvarno me nisu prevarili, uvijek su bili bijeli kao snijeg, čak i na prozoru . Osim tog puta što sam spomenula.
Miss ja sam ti sinoć napisala nešto za kuglice koje osjećaš, nisi ništa napisala, nadam se da se nisi uvrijedila ili nešto.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Bozma od srca ti želim takve, pa i ljepše i na ostale dane u ciklusu!
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
AuroraB, ma veselila bi me i jedna biokemijska za početak
MTB, jesi ikako slučajno pitala Gića za NK stanice? idemo u 4 mj.do ZG, pa se mislim bi li bilo dobro da ih napravim prije nego se bacim u nove investicije
Dada pa mogu misliti.. to su baš sitne tabletice..
Bozma a kad ti ideš sljedeći put?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
MTB pazi sta radis u Petrovoj 😁
Manemoj, posalji kobase, ja cu ih testirati 😍
Dada kako je Ovitrelle prirodno okruženje 🙀
Kao išli smo na prirodni ciklus i onda mi za kraj bubnu stopericu 👀😂 Koliku dozu si ti primila?
Vec me sada strah onog djela cekanja kada postane frka 👀 Sjecam se prosli sam pit izbjegavala testiranje do kraja. Mozda je bolje pratiti svako kutro situaciju kao sto je Dada.. Onda nekako stvari pomalo dolaze.. 😋😎
oharascarlett14@gmail.com
Cure zanima me kako na poslu rješavate kad imate transfer ili aspiraciju? Jel idete nakon transfera na bolovanje? Meni to dosta teško pada jer samo dvjema kolegicama kažem iskreno a ostalima muljam. Ne želim svima govoriti tako intimne stvari.teško mi pada to muljanje. Ženski smo kolektiv i moram jako pazit kome ću što reći jel se sve brzo pročuje, a svi bez pardona ispituju što mi je i kad ću se vratiti s bolovanja
Mara 234 apsolutno te razumijem… Ja sam na poslu rekla samo šefici jer sam svako malo morala ili izostajat s posla ili izaći na sat,dva (kontrole, vađenje krvi, folikulometrije…), i rekla sam još 2 kolegice jer mi je bilo više neizvedivo muljat, a trebaju me mijenjati. Srećom svi su divni i puni razumijevanja. Da mogu birati ne bi rekla nikome jer jednostavno ne želim da me zamaraju, iako znam da su dobronamjerne i brinu. Za aspiraciju sam najavila 2 dana bolovanje, računala sam da bi mi to trebalo biti dovoljno. Ali na kraju do aspiracije nije ni došlo, pa whatever….
Da da tako i ja, kolegicama s kojima radim sam si i privatno dobra pa znaju i to mi je ogromno olakšanje. A ostali koje ovak usput zanima kažem nešto već.
👩🦰31🧒39
Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
Beta negativna- nema 🐧
2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
19.2.Fet 1 blastice
Magnoliaja imam isto neke kineske testove, nikad nisam vidjela nikakve sjenice na njima, osim lani u 10mj kad mi je menga kasnila 4 dana. Znači teško da je bila evaporacijska.
Primjetila sam da je meni ovako svaki mjesec, 6-7 dan od ovulacije crta, za koju cak ne treba naprezat oci. Ovo je bilo prosli mj.i cak sam izvadila betu jer mi je bilo precudno da crta bude 2 dana i nestane i tako vec 4 mjeseca za redom. Beta je naravno bila negativna i moja teorija o tome da su se napokon pocele dogadjat biokemijske otisla u 3pm 😁
Super nam je hobi🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️😂😂
Vezano za stavljanje utrica i dr.vaginalno.. Zasto nema onaj aplikator uz te utrice? To bi rjesilo stvar.. Ja sam stavljala onaj atb protiv gljivica 3 dana. Imao je aplikator u pakiranju, mrak stvar!! Nakon upotrebe u vrelu vodi i sutra opet! Ovo guranje pratiju ne moze biti dobro koliko god ruke prala.. 🙀
Primjetila sam da je meni ovako svaki mjesec, 6-7 dan od ovulacije crta, za koju cak ne treba naprezat oci. Ovo je bilo prosli mj.i cak sam izvadila betu jer mi je bilo precudno da crta bude 2 dana i nestane i tako vec 4 mjeseca za redom. Beta je naravno bila negativna i moja teorija o tome da su se napokon pocele dogadjat biokemijske otisla u 3pm 😁
Super nam je hobi🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️😂😂
Brijem vama wc ni netreba, stalno piskite u casu 😂😋
MTB pazi sta radis u Petrovoj 😁
Manemoj, posalji kobase, ja cu ih testirati 😍
Dada kako je Ovitrelle prirodno okruženje 🙀
Kao išli smo na prirodni ciklus i onda mi za kraj bubnu stopericu 👀😂 Koliku dozu si ti primila?
Vec me sada strah onog djela cekanja kada postane frka 👀 Sjecam se prosli sam pit izbjegavala testiranje do kraja. Mozda je bolje pratiti svako kutro situaciju kao sto je Dada.. Onda nekako stvari pomalo dolaze.. 😋😎
U smislu na dozu hcg... Da se bolje razvije-implantira, dok već ima doza hcg u krvi 😁
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji