MTB malotele ne kuka oko svoje trudnoce, nez kako si ti dosla do tog zaključka 😂 ja sam samo iznijela svoje neimanje simptoma 😉
Manemoj woohooo stigli nalazi 🤞🤞😊😊😊 jel to znaci da krecemoo uskorooo?😉😉🤗🤗
Samara predivnoooo 🥰🥰🥰💕
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Manemoj, nemam pojma. Strah me jos jednog neuspjeha. 12 embrija, a nikad ni biokemijske. Znam samo da kako vrijeme ide sve vise naginjem tome da idem opet privatno. Ali bi rado nasla doktora koji ima volje pogledat prijasnje protokole i nesto promijenit a ne me stavit opet na Letrozol i Menopur jer je to eto malo jeftinije.
Magnolija, ali nije mi jasno zasto pokazuju crtu bas na 6 i 7 dan od ovulacije ili mi se to 3-4 puta slucajno potrefilo
Pa ne znam, evo ja sam danas 8 ili 9. A nekad mi budu i bijeli bez ikakve sjene, a iz istog pakiranja. Ma ok su za testiranje kad m vec zakasni i kad vec treba biti roza crta, ali za ovako rano nisu. Ma bas se zabavljam, a ponekad kad ih nemam dođem u napast pa kupujem po ljekarnama i mulleru, samo bezveze potrosim pare, ovako ih imam 50 za niti 50 kn, bas za zabavu.
pa da, najjeftinija zabava i ja ih još satima gledam i vrtim po rukama, bolje nego da sam otišla u kino ili shopping da se zabavim . Je da sam oglupila puno u zadnjih par godina i vjerujem da su i testovi dosta pridonijeli, ali kome još treba pamet i čemu to uopće služi
Manemoj, nemam pojma. Strah me jos jednog neuspjeha. 12 embrija, a nikad ni biokemijske. Znam samo da kako vrijeme ide sve vise naginjem tome da idem opet privatno. Ali bi rado nasla doktora koji ima volje pogledat prijasnje protokole i nesto promijenit a ne me stavit opet na Letrozol i Menopur jer je to eto malo jeftinije.
Magnolija, ali nije mi jasno zasto pokazuju crtu bas na 6 i 7 dan od ovulacije ili mi se to 3-4 puta slucajno potrefilo
A sto se tice tih privatnika, ja sa svojim istrazivanjima najvise nekako naginjem repromedu, ako mi bude trebala promjena 🥴🥴🥴
MTB pazi sta radis u Petrovoj 😁
Manemoj, posalji kobase, ja cu ih testirati 😍
Dada kako je Ovitrelle prirodno okruženje 🙀
Kao išli smo na prirodni ciklus i onda mi za kraj bubnu stopericu 👀😂 Koliku dozu si ti primila?
Vec me sada strah onog djela cekanja kada postane frka 👀 Sjecam se prosli sam pit izbjegavala testiranje do kraja. Mozda je bolje pratiti svako kutro situaciju kao sto je Dada.. Onda nekako stvari pomalo dolaze.. 😋😎
Slobodno pišneš da vidiš dali je otišla. Ak imaš testić zašto ne. Onda znaš šta loviš poslije.
Ja sam primila dozu 5000ie Brevactida. A zadnji put sam primila Ovitrelle 6500ie o ona je bila 11 dana još tu. Znači da bi tebi trebala za Max 4 dana izaći… Brevactid nisam ispratila 🥰🤗😁DadaKuzim…
Ali 250 micrograma jest 6500 IU.. Koliko vidim na netu.
MTBne diraj zgodne embriloge u Petrovoj 😁
Pa da, ali ja sam tebe shvatila da si ti primila četvrtinu te doze 🙄 ili si svih 250?
endometrioza
AuroraB ma di bi se na tebe ljutila ❤️ nema ovde ljutnje, ne birni ,nego sam skroz zaboravila...za te kuglice mi je i Tiki rekla da je osjecala ,da je to beba..ali to sta si rekla nije ti ludo,nakon ovoga ce mi svakako treba psihijatrijska pomoc 😂😂 tako da moguce je da sad vec nesto umisljam .znas ono kad te boli sve pa vise ne znas jel leđa,bubreg,jajnik,crijeva,prepona,guzica itd... Onda zaokuruzimo na sve 😂😂😂
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
MTB malotele ne kuka oko svoje trudnoce, nez kako si ti dosla do tog zaključka 😂 ja sam samo iznijela svoje neimanje simptoma 😉
Zafrkavala sam te
Nemoj sad i ti krenuti s ječmencima, jedva sam izbjegla ove od Ruske.
💔💔💔
Pa ne znam, evo ja sam danas 8 ili 9. A nekad mi budu i bijeli bez ikakve sjene, a iz istog pakiranja. Ma ok su za testiranje kad m vec zakasni i kad vec treba biti roza crta, ali za ovako rano nisu. Ma bas se zabavljam, a ponekad kad ih nemam dođem u napast pa kupujem po ljekarnama i mulleru, samo bezveze potrosim pare, ovako ih imam 50 za niti 50 kn, bas za zabavu.
pa da, najjeftinija zabava i ja ih još satima gledam i vrtim po rukama, bolje nego da sam otišla u kino ili shopping da se zabavim. Je da sam oglupila puno u zadnjih par godina i vjerujem da su i testovi dosta pridonijeli, ali kome još treba pamet i čemu to uopće služi
😂😂😂😂😂😂, sta ce mi ovi sto ne bacaju sjene, glupi totalno, kad nemas sta trazit😂😂
MaloTele 🥰❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
A sto se tice tih privatnika, ja sa svojim istrazivanjima najvise nekako naginjem repromedu, ako mi bude trebala promjena 🥴🥴🥴
I ja. IVF i Beta su mi pali u očima sa onim uvjetima. Iako sam uvjerena da bi me primili, pogotovo kad bi im došla privatno, ali samo to da su to napisali u uvjete me odbija i nisam baš sigurna u njihovo iskustvo sa malo kompliciranijim slučajevima kad su to morali pisat u uvjete. Druga opcija je Š, jer tamo u kompu imaju upisan već protokol za mene kojeg je Vlašić sastavia, a gazda je, kad sam bila naručit se za histeroskopiju potvrdia da se slaže s tim da je taj protokol za mene. Ipak više za sad naginjem Repromedu, ali tu se o njima najmanje pisalo, a baš me zanima, sve. I sljedeći ut bi uzela i neku od onih metoda odabira najboljih spermija, MACS, PICSI...svaka klinika ima nešto drugo, ali nešto od toga bi uzela radije nego embryoglue ili hatching
Zafrkavala sam te
Nemoj sad i ti krenuti s ječmencima, jedva sam izbjegla ove od Ruske.
Ma znaaam, eeh ja ne bacam jecmence, samo mogu pjesmice da ti pisem 😉
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Sortiraj odgovore
Najstariji