Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaloTele
    23. Veljača 2021. 22:26

MTB malotele ne kuka oko svoje trudnoce, nez kako si ti dosla do tog zaključka 😂 ja sam samo iznijela svoje neimanje simptoma 😉
    Manemoj woohooo stigli nalazi 🤞🤞😊😊😊 jel to znaci da krecemoo uskorooo?😉😉🤗🤗
    Samara predivnoooo 🥰🥰🥰💕

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

23. Veljača 2021. 22:26

Magnolia

Bozma 🍀🐞

Manemoj, nemam pojma. Strah me jos jednog neuspjeha. 12 embrija, a nikad ni biokemijske. Znam samo da kako vrijeme ide sve vise naginjem tome da idem opet privatno. Ali bi rado nasla doktora koji ima volje pogledat prijasnje protokole i nesto promijenit a ne me stavit opet na Letrozol i Menopur jer je to eto malo jeftinije.
    Magnolija, ali nije mi jasno zasto pokazuju crtu bas na 6 i 7 dan od ovulacije ili mi se to 3-4 puta slucajno potrefilo

Pa ne znam, evo ja sam danas 8 ili 9. A nekad mi budu i bijeli bez ikakve sjene, a iz istog pakiranja. Ma ok su za testiranje kad m vec zakasni i kad vec treba biti roza crta, ali za ovako rano nisu. Ma bas se zabavljam, a ponekad kad ih nemam dođem u napast pa kupujem po ljekarnama i mulleru, samo bezveze potrosim pare, ovako ih imam 50 za niti 50 kn, bas za zabavu.

pa da, najjeftinija zabava i ja ih još satima gledam i vrtim po rukama, bolje nego da sam otišla u kino ili shopping da se zabavim . Je da sam oglupila puno u zadnjih par godina i vjerujem da su i testovi dosta pridonijeli, ali kome još treba pamet i čemu to uopće služi

23. Veljača 2021. 22:27

Bozma 🍀🐞

Manemoj, nemam pojma. Strah me jos jednog neuspjeha. 12 embrija, a nikad ni biokemijske. Znam samo da kako vrijeme ide sve vise naginjem tome da idem opet privatno. Ali bi rado nasla doktora koji ima volje pogledat prijasnje protokole i nesto promijenit a ne me stavit opet na Letrozol i Menopur jer je to eto malo jeftinije.
    Magnolija, ali nije mi jasno zasto pokazuju crtu bas na 6 i 7 dan od ovulacije ili mi se to 3-4 puta slucajno potrefilo

A sto se tice tih privatnika, ja sa svojim istrazivanjima najvise nekako naginjem repromedu, ako mi bude trebala promjena 🥴🥴🥴

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    23. Veljača 2021. 22:28

BjeliS 💕👣

Dada🐼

BjeliS 💕👣

MTB pazi sta radis u Petrovoj 😁
    Manemoj, posalji kobase, ja cu ih testirati 😍
    Dada kako je Ovitrelle prirodno okruženje 🙀
    Kao išli smo na prirodni ciklus i onda mi za kraj bubnu stopericu 👀😂 Koliku dozu si ti primila?
    Vec me sada strah onog djela cekanja kada postane frka 👀 Sjecam se prosli sam pit izbjegavala testiranje do kraja. Mozda je bolje pratiti svako kutro situaciju kao sto je Dada.. Onda nekako stvari pomalo dolaze.. 😋😎

Slobodno pišneš da vidiš dali je otišla. Ak imaš testić zašto ne. Onda znaš šta loviš poslije.
    Ja sam primila dozu 5000ie Brevactida. A zadnji put sam primila Ovitrelle 6500ie o ona je bila 11 dana još tu. Znači da bi tebi trebala za Max 4 dana izaći… Brevactid nisam ispratila 🥰🤗😁
    DadaKuzim…
    Ali 250 micrograma jest 6500 IU.. Koliko vidim na netu.
    MTBne diraj zgodne embriloge u Petrovoj 😁

Pa da, ali ja sam tebe shvatila da si ti primila četvrtinu te doze 🙄 ili si svih 250?

endometrioza

MISS
    23. Veljača 2021. 22:28

AuroraB ma di bi se na tebe ljutila ❤️ nema ovde ljutnje, ne birni ,nego sam skroz zaboravila...za te kuglice mi je i Tiki rekla da je osjecala ,da je to beba..ali to sta si rekla nije ti ludo,nakon ovoga ce mi svakako treba psihijatrijska pomoc 😂😂 tako da moguce je da sad vec nesto umisljam .znas ono kad te boli sve pa vise ne znas jel leđa,bubreg,jajnik,crijeva,prepona,guzica itd... Onda zaokuruzimo na sve 😂😂😂

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Veljača 2021. 22:34

MaloTele

MTB malotele ne kuka oko svoje trudnoce, nez kako si ti dosla do tog zaključka 😂 ja sam samo iznijela svoje neimanje simptoma 😉

Zafrkavala sam te 
    Nemoj sad i ti krenuti s ječmencima, jedva sam izbjegla ove od Ruske.

💔💔💔

23. Veljača 2021. 22:34

Bozma 🍀🐞

Magnolia

Bozma 🍀🐞

Pa ne znam, evo ja sam danas 8 ili 9. A nekad mi budu i bijeli bez ikakve sjene, a iz istog pakiranja. Ma ok su za testiranje kad m vec zakasni i kad vec treba biti roza crta, ali za ovako rano nisu. Ma bas se zabavljam, a ponekad kad ih nemam dođem u napast pa kupujem po ljekarnama i mulleru, samo bezveze potrosim pare, ovako ih imam 50 za niti 50 kn, bas za zabavu.

pa da, najjeftinija zabava i ja ih još satima gledam i vrtim po rukama, bolje nego da sam otišla u kino ili shopping da se zabavim . Je da sam oglupila puno u zadnjih par godina i vjerujem da su i testovi dosta pridonijeli, ali kome još treba pamet i čemu to uopće služi

😂😂😂😂😂😂, sta ce mi ovi sto ne bacaju sjene, glupi totalno, kad nemas sta trazit😂😂

manemoj
    23. Veljača 2021. 22:37

MaloTele 🥰❤️

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

23. Veljača 2021. 22:39

Magnolia

Bozma 🍀🐞

A sto se tice tih privatnika, ja sa svojim istrazivanjima najvise nekako naginjem repromedu, ako mi bude trebala promjena 🥴🥴🥴

I ja. IVF i Beta su mi pali u očima sa onim uvjetima. Iako sam uvjerena da bi me primili, pogotovo kad bi im došla privatno, ali samo to da su to napisali u uvjete me odbija i nisam baš sigurna u njihovo iskustvo sa malo kompliciranijim slučajevima kad su to morali pisat u uvjete. Druga opcija je Š, jer tamo u kompu imaju upisan već protokol za mene kojeg je Vlašić sastavia, a gazda je,  kad sam bila naručit se za histeroskopiju potvrdia da se slaže s tim da je taj protokol za mene. Ipak više za sad naginjem Repromedu, ali tu se o njima najmanje pisalo, a baš me zanima, sve. I sljedeći ut bi uzela i neku od onih metoda odabira najboljih spermija, MACS, PICSI...svaka klinika ima nešto drugo, ali nešto od toga bi uzela radije nego embryoglue ili hatching

MaloTele
    23. Veljača 2021. 22:45

MTB

MaloTele

Zafrkavala sam te
    Nemoj sad i ti krenuti s ječmencima, jedva sam izbjegla ove od Ruske.

Ma znaaam, eeh ja ne bacam jecmence, samo mogu pjesmice da ti pisem 😉

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.