Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    23. Veljača 2021. 21:20

manemoj

Dada🐼

manemoj smiješ domaće suho meso, kupovne nareske ne 🙈 pa ako imaš domaće, pregledano i sigurno, onda smiješ 😁 meni piše na popisu u aplikaciji 'moja trudnoća' 😁

Mislim da ću ipak muža poslati, zašto bi samo ja vadila krv stalno 😂😂😂
    Ali hvala 🥰🥰🥰
    Ti si već i s aplikacijom spremna.. idem ju skinuti.. zanima me zašto samo kuhana riba? A pečena? Lignje? 😅

Oslić smiješ, tunu i slično tuni, crvene ribe nikako... Pogotovo koje sadrže veliki udio žive... Ja obožavam ribu i puno sam  istraživala 🤣🤣🤣🤣

endometrioza

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    23. Veljača 2021. 21:20

Dada🐼

manemoj

Dada🐼

manemoj smiješ domaće suho meso, kupovne nareske ne 🙈 pa ako imaš domaće, pregledano i sigurno, onda smiješ 😁 meni piše na popisu u aplikaciji 'moja trudnoća' 😁

Mislim da ću ipak muža poslati, zašto bi samo ja vadila krv stalno 😂😂😂
    Ali hvala 🥰🥰🥰
    Ti si već i s aplikacijom spremna.. idem ju skinuti.. zanima me zašto samo kuhana riba? A pečena? Lignje? 😅

Oslić smiješ, tunu i slično tuni, crvene ribe nikako… Pogotovo koje sadrže veliki udio žive… Ja obožavam ribu i puno sam istraživala 🤣🤣🤣🤣

Htjela sam reći da tunu nikako, ali ispalo je dvosmisleno 🤣😁

endometrioza

Sara 🌸
    23. Veljača 2021. 21:21

manemoj

E a sad jedna moja ili užasno glupa ili briljantna ideja.. pa prosvjetlite me…
    Pričali smo da kobasice i domaće suhomesnato ne ide u trudnoći radi listerije? E pa ja sam ovako mislila.. dati mužu kobasice, nek se on fino najede… I onda ga poslati da se testira i ako je sve ok to znači da i ja mogu kad sam trudna jesti to?
    Eto o čemu ja razmišljam 😂😂😂😂😂😂

Ja sam pojela bila par fetica domaceg prsuta al uvik mi je ta listerija bila negdi u pozadini mozga, pa sab odustala. Male su sanse, al opet. Mislim da se listerija moze naci i u tako obrađivanom mesu, ne samo u mlijecnim proizvodima. Moze se naci i u lososu 🤦🏻‍♀️ i u salati-tako da dobro perite zelenu salatu. Citala san negdi da se listerija u zemlji nalazi zapravo. A i nije sa toxo sa igrat se. 
    Ali isto tako, moje rodice i svi koga znam su jeli doslovno sve, pa eto, djecica ziva i zdrava. Ja npr ne pazim sa majonezom i jela sam francusku za Bozic, dok druge zene to ne jedu. Ali sva jaja u kupovim majonezama se termicki obrađuju, treba paziti samo ako netko radi svoju domacu majonezu, tj. ne jesti je dok smo trudne.
    Npr, ovdje u DE bas paze na to, ja npr nemam anti tijela na toxo, svako par tjedana mi vade krv i prate to. 
    Ma milijun je info, ko ce to sve popratit. Al od posljedica listerije se ježim.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    23. Veljača 2021. 21:22

Cure koje su trudne ili su bile trudne, ili znaju info , imam jedno pitanje... Znači, stavljam estrofem, male tabletice vaginalno i naravno cyclogest progesteron, a dolje dvorana🙈🙈🙈🙈.. Ja neznam kako sve ne poispada van. Jel to normalno da mi skoro čitava ruka propadne 🤣🤣🤣🤣

endometrioza

Nola_
    23. Veljača 2021. 21:29

Dada ne znam odgovor, mozda se misicni zid rodnice priprema, to mi zvuci logicno. 🤷🏻‍♀️
    Htjela sam te pitati sto si uzimala od lijekova za stimulaciju ak se sjecas,  imamo slican AMH pa mozda pomogne za slijedeci put jer se prosli nisam bas proslavila

manemoj
    23. Veljača 2021. 21:30

Estrofem stavljas vaginalno? Nisam ni znala da to ide 🤷
    A za tunu..još gledam pa kako  i onda skužim dolje da si fulala 😉

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

23. Veljača 2021. 21:30

AuroraB

Magnoliaja imam isto neke kineske testove, nikad nisam vidjela nikakve sjenice na njima, osim lani u 10mj kad mi je menga kasnila 4 dana. Znači teško da je bila evaporacijska.

Primjetila sam da je meni ovako svaki mjesec, 6-7 dan od ovulacije crta, za koju cak ne treba naprezat oci. Ovo je bilo prosli mj.i cak sam izvadila betu jer mi je bilo precudno da crta bude 2 dana i nestane i tako vec 4 mjeseca za redom. Beta je naravno bila negativna i moja teorija o tome da su se napokon pocele dogadjat biokemijske otisla u 3pm 😁

23. Veljača 2021. 21:31

AuroraB

Magnoliaja imam isto neke kineske testove, nikad nisam vidjela nikakve sjenice na njima, osim lani u 10mj kad mi je menga kasnila 4 dana. Znači teško da je bila evaporacijska.

Cak ne bih ni ja rekla da je evaporacijska nego jednostavno kao da se boja razlije na mjestu gdje treba biti testna crta.

MISS
    23. Veljača 2021. 21:33

Tuma joj meni je bas dana neki extra tezak i bolan dan..ne znam sta me vise boli iznutra ili izvana..skroz sam slomljena jedva cekam da prođe i nadam se sutra boljem 🙏
    Samara ajmeee bebac je predivan,koja lijepa slika i divan nosic!!! Bas mi je drago ❤️
    Pami da,tnx..vidjeti cemo kad se bude radio prošireni ogtt test. Sutra cu na svoju ruku izvaditi urinokulturu s obzirom na bolove u abdomenu,a za briseve cu ga pitati u utorak da mi napravi. 

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    23. Veljača 2021. 21:38

manemoj muke po stavljanju. Nikako se odvojiti od prsta. A kako imam duge nokte još teže. Stavljam uvijek sa rukavicom ali svejedno se zaljepi. Meni je po protokolu od početka tako obavezno i podcrtanoda da stavljam vaginalno... 🙄🙄
    Aylisha počela sam sa Pergoveris, uz nju su dodali Fyremadel i štoperica je bila Ovitrelle 😁 krenule su naznake hipera ali se smirilo 😊 bitno da je bio super rezultat broja js 🤗

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.