Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    23. Veljača 2021. 20:48

E a sad jedna moja ili užasno glupa ili briljantna ideja.. pa prosvjetlite me...
    Pričali smo da kobasice i domaće suhomesnato ne ide u trudnoći radi listerije? E pa ja sam ovako mislila.. dati mužu kobasice, nek se on fino najede... I onda ga poslati da se testira i ako je sve ok to znači da i ja mogu kad sam trudna jesti to? 
    Eto o čemu ja razmišljam 😂😂😂😂😂😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Veljača 2021. 20:49

manemoj

MTB

manemoj

MTB nemam pojma, meni na nalazu djelovalo da ništa ne štima.. zapamtila sam da je tebi netko pisao homo nije dobro 😅 pa sam se uspanicila.. i to protrombinsko vrijeme.. nemam pojma.. sve mi izgledalo grozno..
    Nemam pojma za ostalo, idem sad usporediti sa popisom koji mi je doktor dao da vidim šta fali

Ma ne, mutirani homo je lošiji od hetero.
    A homozigot divljeg tipa znači normalan tip.
    Fibrinogen imam i ja povišen. Protrombinsko vrijeme imam i ja snižen.
    Mog dečka je samo ovaj nalaz i zanimao, zato ga je detaljno proučio i uz put mi objašnjavao. Rekao je da svaka pojedinačna stavka ne znači ništa, da ih treba gledati sve skupa zajedno. I onda je govorio što je bitno, što nije, što bi bio problem da je povišeno/sniženo a nije i tak. Baš je dobro predavanje održao
    I mene je na prvu šokirao moj nalaz, ali zapravo je dobar, baš kao i tvoj. Jedino ova granična ANA je nešto što ćeš možda morati tretirati sa terapijom.
    Po meni, ovdje fale D-dimeri i ostale mutacije (PAI, faktor 2).
    S obzirom na graničnu ANA, ja bih dodatno radila još i ENA i anti dsDNA da vidiš kako to stoji.

Da, vidjeti ću hoće mi doktor reći a ako i ne kaže ipak ću napraviti 😂😂
    Ne znam zašto mi odmah nije dao kad je već sto stvari na popisu mogla sam i to odmah 🤷

Koliko znam, A je jako detaljan.
    ENA i antidsDNA ima smisla vaditi ako ANA nije negativna. Druga stvar je što sam ja bila nestrpljiva i odmah vadila sve.
    D-dimere bi trebala vaditi, oni su bitni.
    Plus ove preostale mutacije. One se gledaju skupa, samo ove dvije ti nije dovoljna informacija.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Veljača 2021. 20:50

manemoj

E a sad jedna moja ili užasno glupa ili briljantna ideja.. pa prosvjetlite me…
    Pričali smo da kobasice i domaće suhomesnato ne ide u trudnoći radi listerije? E pa ja sam ovako mislila.. dati mužu kobasice, nek se on fino najede… I onda ga poslati da se testira i ako je sve ok to znači da i ja mogu kad sam trudna jesti to?

Mislim da je radi toxo, listerija je za mliječne proizvode. Iako, možda se varam.
    Osim što ti je ideja predivno sadistička, to što je jedna kobasica dobra, ne znači da su sve. 

💔💔💔

manemoj
    23. Veljača 2021. 20:55

MTB

manemoj

Pričali smo da kobasice i domaće suhomesnato ne ide u trudnoći radi listerije? E pa ja sam ovako mislila.. dati mužu kobasice, nek se on fino najede… I onda ga poslati da se testira i ako je sve ok to znači da i ja mogu kad sam trudna jesti to?

Mislim da je radi toxo, listerija je za mliječne proizvode. Iako, možda se varam.
    Osim što ti je ideja predivno sadistička, to što je jedna kobasica dobra, ne znači da su sve.

A mislila sam ako su od iste svinje 😂😂😂😂
    Joooj znaš kako miriše to sve.. 
    A bolje da vam ne slikam hladnjak trenutno 🤤🤤🤤🤤🤤

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Godina dana pokušavanja
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Veljača 2021. 20:58

manemoj

MTB

manemoj

A mislila sam ako su od iste svinje 😂😂😂😂
    Joooj znaš kako miriše to sve..
    A bolje da vam ne slikam hladnjak trenutno 🤤🤤🤤🤤🤤

Ajde ti ostani trudna, pa da se ovdje kukaš kako ne smiješ jesti suhomesnato. Žalit ću te kao i MaloTele dok kuka kako stalno šeće okolo i ima laku trudnoću. 

💔💔💔

Pami
    23. Veljača 2021. 21:02

Tiki, Miss kužim onda, ja sam mislila da se to možda vadi prije. Nisam googlala. Vadila sam glukozu natašte negdje u 10tt i bila je oko 4.5. Doktorica je komentirala da je uredan nalaz, tako da Miss je vjerojatno i tvoj ok čim je unutar referentnih vrijednosti.
    Samara preslatko 😍😍😍

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

AuroraB
    23. Veljača 2021. 21:03

Manemoj 😄👌👌 Super ti je ideja!
    MTB neće ti ni trebati Petrova, ali dobro😊! U IVF-u nisam vadila ništa prije štoperice, u Petrovoj jesam; estradiol i progesteron. Na žalost, nikad neću znati pravu sliku o svojim stanicama iz postupka u IVF-u kad mi nisu sve izvađene... 😌

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    23. Veljača 2021. 21:03

manemoj smiješ domaće suho meso, kupovne nareske ne 🙈 pa ako imaš domaće, pregledano i sigurno, onda smiješ 😁 meni piše na popisu u aplikaciji 'moja trudnoća' 😁

endometrioza

manemoj
    23. Veljača 2021. 21:14

Dada🐼

manemoj smiješ domaće suho meso, kupovne nareske ne 🙈 pa ako imaš domaće, pregledano i sigurno, onda smiješ 😁 meni piše na popisu u aplikaciji 'moja trudnoća' 😁

Mislim da ću ipak muža poslati, zašto bi samo ja vadila krv stalno 😂😂😂
    Ali hvala 🥰🥰🥰 
    Ti si već i s aplikacijom spremna.. idem ju skinuti.. zanima me zašto samo kuhana riba? A pečena? Lignje? 😅

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Godina dana pokušavanja
    12/2020 FET beta 0.100
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️

AuroraB
    23. Veljača 2021. 21:19

Magnolia ja imam isto neke kineske testove, nikad nisam vidjela nikakve sjenice na njima, osim lani u 10mj kad mi je menga kasnila 4 dana. Znači teško da je bila evaporacijska.

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.