Kolko nas tipka u isto vrijeme, jos forum zeza🙄
Kresimir@helena dobrodosao🤗
Mi isto imamo muski faktor, vukli smo nekoliko losih dijagnoza do potpune azzoo, no dok je sgam bio oligoastheno tad smo dobili 3 embrija i trudnocu (koja nije ostala, no bitno da se moze). Muzu nisam htjela davati nikakve suplemente osim maticne 3mj koja se njemu pokazala pun pogodak. Bilo me je strah ako kombiniram sa dr lijekovima da ne izazovem kontra efekat.
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Miss Ivy nema glupih pitanja. Ja bas ne volim o tom da ne prepadnem druge cure no meni smedje zilice govore da nesto nije ok. Prvi put mi je spontani tako poceo, zato i protrnem kad vidim da netko pise o njima..
nisam ih imala u neuspjesnim transferima🤷♀️ Znaci povezano je.. sad u dobitnim ET mi je smedjarenje pocelo 10dnt, bas smedjarenje sa povremenim zilicama i sutradan sam vadila betu, tsh i progesteron. (Jedino dvoje na sta se moze utjecati, isla privatno) i prog mi je bio cca 25, a donja granica je 35, tako nekako.
Odmah sam na svoju ruku dodatno uzela i duphastone oralno, a poslije dobila i injekcije. Jel to smedjarenje bilo od prokrvljenosti maternice, niskog prog, ili nesto trece ne znam, ali svakako valja provjeriti prog nakon tjedan dana od ET, ako nista onda radi psihe.
Osla ja nasiroko, no u vecini slucajeva bude da tijelo odbacuje plod jer nije u redu. A ako sam vec izuzetak, onda bolje provjeriti i radi iskustva drugih. 😉 imas podlogu za fet, navijam da ovaj put beba i ostane🍀🍀🤞🤞
Nina jee, deckica je pokazao Qualified, sad uzv potvrdio😍 proci ce ovaj tjedan brzo pa ces i ti dobiti potvrdu🥰 smijesno je sto se sve lijepo vidi🙈
Andela prirodnjake mozes tuci koliko hoces, ja ne bi propustila ovaj mj, jos sa toliko antralaca.. 🍀🤞
Rina Meni je predlozio drQualified, novi nipt test i moze od 10og tt, radila sam ga na 10+6tt🍀
Hvala ti, pa zasto ne provjeriti. Ja cu iduci put sigurno vaditi progesteron. Moja M je dosla bez obzira na terapiju, kao da i nisam uzimala nista.
Perla da, počelo mi je 8 dnt. Mislim da to ne mora biti loše, mnoge su cure imale. Evo ja mislim i Rina da je imala nekakvo smeđarenje ako se ne varam, pa gle je sad, srceko kuca! Nemam puno iskustva u ovome, ali ja bih tj ja cu iduci put ici vaditi progesteron, cisto da se smirim.
Gdje ima privatni laboratorij da radi popodne u zg?gdje ces vadit?jer znam da uputnicu necu dobit, jako su skrti.i soc.gin. i humana
Probaj Breyer. Ima u Ilici i na Bundeku. Vidim da rade do 19.
💛🧡
Perlla ajde pricekaj odgovore od drugih cura. Oprosti mi, nisam mislila nabiti paniku. Ja sam totalni početnik u ovome. Smeđarenje ne treba biti ništa negativno. Ja inače idem u synlab, on mi je blizu.. Doduše progesteron još nisam vadila.
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Endometri je 9. To je ok?
Prema mojoj dr je i 7 ok. Tako da je 9 👌🏻😉
💛🧡
jos cu probati sa profertil nemam vise sta izgubiti
hvala svim
Cure, ima toliko postova da nezz otkud krenuti..sretno svima na lijepim vijestima, i zagrljaj saljem za one malo manje lijepe 💖
Imala sam u cetvrtak ET 2 x trodnevna embrija..prema rijecima biologice, oba su super kvalitete. Znaci, danas mi je 5dnt… ovo cekanje je zaista nesto najgore..nema goreg od cekanja.
Cure koje su imale isto 20.5. Et, kad planirate radit test?
I zanima me da li je ikoja imala na 4.-5.dan nakon et neki smeckasti iscjedak..kao neki smedji konac.u kompinaciji s utrogestanom..nezz kako bih to opisala..i nezz da li to moze biti dobar ili los znak? Hmm.toliko pitanja i nedoumica
Ja nisam imala iscjedak nista osim od utrogestana i tako svaki dan.. danas mi je 7dnt... nego vidim svima ili vecini su davali ocjenu embrija... meni nisu. Cula sam samo doktora da je pitao embriologa; kakav je a on mu odgovorio Ok.. koja je to onda kategorija.. 🥴
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Cure, ima toliko postova da nezz otkud krenuti..sretno svima na lijepim vijestima, i zagrljaj saljem za one malo manje lijepe 💖
Imala sam u cetvrtak ET 2 x trodnevna embrija..prema rijecima biologice, oba su super kvalitete. Znaci, danas mi je 5dnt… ovo cekanje je zaista nesto najgore..nema goreg od cekanja.
Cure koje su imale isto 20.5. Et, kad planirate radit test?
I zanima me da li je ikoja imala na 4.-5.dan nakon et neki smeckasti iscjedak..kao neki smedji konac.u kompinaciji s utrogestanom..nezz kako bih to opisala..i nezz da li to moze biti dobar ili los znak? Hmm.toliko pitanja i nedoumica
Ja nisam imala iscjedak nista osim od utrogestana i tako svaki dan.. danas mi je 7dnt… nego vidim svima ili vecini su davali ocjenu embrija… meni nisu. Cula sam samo doktora da je pitao embriologa; kakav je a on mu odgovorio Ok.. koja je to onda kategorija.. 🥴
E da od 4-7 dana je ugnjezdivanje pa mislim da je to dobar znak to smedarenje.
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Rebeka moja je bila odlična. Slučajno sam vidjela ocjenu 4ba. sad znam da to ništa ne znači. Mislim da se ne treba opterećivati s time. Rađe bi da ne smeđarim. Sjećam se stresa i straha od wca..
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Miss Ivy jel tebi dr rekao da mozes pokusati prirodno u ciklusu neposredno iza biokemijske?
💛🧡
Svim curama s dobrim betama cestitke 😍😊 bas dobro ide sve i kod nas svih 6 zametaka su zivi 😍 ja sam na utrogestanima citala da je max dnevna doza 600mg koliko svi i dobijemo. Pitati cu dok za vadjenje... 🍀 Cure treba nam puno strpljenja na ovom putu ali kad pogledamo lista trudnica se uvijek povecava ❤️🎈
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji