Miss_Ivy ok sam. Dosadilo mi je ležati,ali bitno da je krvarenje stalo i da me ništa ne boli. Ima cura koje cijelu trudnoću preleže.
Nadam se da će se hematom na idućoj kontroli smanjiti pa ću onda biti mirnija i nadam se da ću čuti srčeko.
Cure, koliki je vama bio eo kad se čulo srčeko?
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Tumaaaaaa čestitam od ❤️❤️❤️❤️❤️
Cijeli dan muž i ja čekamo, baš sam sretna zbog vas!
Sad odmori a onda uživaj u svom malom čudu 🥰🥰🥰🥰
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Tuma ti na kraju ko i ruska, nakon tolko mucenja ipak carski… Al nema veze sve je to iza tebe a ti imas svoje malo cudo. Cestitke i uzivajte. Odmori pa nam se javi
Tebe cekamooo sadaa 🙏🙏🍀🍀
Kaca- cestitam!!!! Wouuuu …. fenomenalno! Molim te mi reci da li prvi put koristis Ovaleap, vidim nogo cura sa niskim AMH da dobro reaguju na taj lek. Bravo!!!
Miss Ivu….uskoro bebac u stomaku vracamo se u igru!❤️
Razigranatako mi je drago!!!!! E pa ovaj put ostaje bebac u stomaku da ga mazimo i pazimo!!!! ❤️Sretnoooo!!!!
Ja cu ipak onda nastaviti sa prirodnim jer nemam sta da izgubim i samo hrabro!❤️❤️❤️Hvala na savetu!
Da u prvom postupku je bio Gonal 5 stanica, sad Ovaleap 9 stanica. Tako da mislim da mi je bolja bila ta terapija. Probaj ju i ti traziti. 😘😍
Morate samo imat na umu da broj ne znaci i kvaliteta, tako da definitivno nema smisla doktore traziti terapije oni ako ponude izbor sta je rijetko da. Ali sami se igrat doktora ne preporucam. Medjuostalim i ako je netko bolje reagirao na nesto ne znaci da ce i druga osoba…
Naravno slažem se, ali mislim da je sasvim ok isprobati sve opcije i terapije posebno kod nas koji imamo slab odgovor. Pa je onda utjeha kad imaš veći broj embrija 😊
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Draga Tuma od ❤️ ti cestitam! Iako si se napatila, sve se isplatilo 🧸🎉🌺
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Tweety….iskreno ne znam zasto bi cekala….ali valjda doktori bolje znaju.
Hvala Andela, slazem se s tobom. Idem ovih dana do njih po detaljnije objasnjenje pa cemo vidjeti 🤷🏻♀️
💛🧡
Cure, nešto me baš zanima...
Prijateljica mi je imala spontanu trudnoću ali je jako dugo pila duphastone radi hematoma. Prošla s porodom jako slično kao Tuma.. dosta dugo pokušaj prirodno i na kraju završila na carskom. ista stvar još jedna zajednička prijateljica, bila na utricima radi krvarenja dugo i isto porod sto godina, nije se otvarala, na kraju carski. U bolnici joj doktor rekao kad je netko dugo na utricima/duphastoneima da se dosta teško otvara kasnije i da to jako dugo traje..
Jeste čule za te priče i jel vam to ima smisla?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Svim curama s dobrim betama cestitke 😍😊 bas dobro ide sve i kod nas svih 6 zametaka su zivi 😍 ja sam na utrogestanima citala da je max dnevna doza 600mg koliko svi i dobijemo. Pitati cu dok za vadjenje… 🍀 Cure treba nam puno strpljenja na ovom putu ali kad pogledamo lista trudnica se uvijek povecava ❤️🎈
Ajmee bravo..pa ovo je super uspjeh! Meni je od 6 jajnih stanica bile 3 oplodjene, i onda se treci dan 1 oplodjena prestala dijeliti a preostale 2 mrvice su prebacili mamici 3.dan. malo sam skepticna oko svega..taj dan kad sam imala punkciju, bilo nas je 12 zena samo na punkciji..pa ne znam zasto ih se tako malo oplodilo..radili su klasicni ivf, pustili ih da se sami nadju..mozda da su pretrazili malo manje sramezljive plivace, tj.napravili icsi, bi li bio bolji rezultat..to me malo proganja
Ja 34,mm36,oligoasteno,oligoterato,oligozoo,amh 3.79,lh 0,9
Borba za 2.bebu vise od 2 g., curka 5g (spontana trudnoca)
1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
1. prir.ivf ovitrele 9/21 js opl bez ET-prestala se dijeliti
2.stim.ivf 11/21,elonva,menopur75/150,cetrotide,ovitrele,3js, nezrele
12/21 prir.trudnoca-biokemijska
1/22,2/22 femara,ovitrele,insem.
5/22 3.stim.ivf dugi protokol suprecur, pergoveris
Cure, nešto me baš zanima…
Prijateljica mi je imala spontanu trudnoću ali je jako dugo pila duphastone radi hematoma. Prošla s porodom jako slično kao Tuma.. dosta dugo pokušaj prirodno i na kraju završila na carskom. ista stvar još jedna zajednička prijateljica, bila na utricima radi krvarenja dugo i isto porod sto godina, nije se otvarala, na kraju carski. U bolnici joj doktor rekao kad je netko dugo na utricima/duphastoneima da se dosta teško otvara kasnije i da to jako dugo traje..
Jeste čule za te priče i jel vam to ima smisla?
Uh nisam cula.. Nadam se da moje do 10tt nije predugo jer stvarno zelim prirodno 🙄
Rebeka moja je bila odlična. Slučajno sam vidjela ocjenu 4ba. sad znam da to ništa ne znači. Mislim da se ne treba opterećivati s time. Rađe bi da ne smeđarim. Sjećam se stresa i straha od wca..
Blago svima vama koji imate smrzlice … ja ako ovo sad ne upali all over again slabo mi dode..
I ja sam bez smrzlica...znam kako ti je
Ja 34,mm36,oligoasteno,oligoterato,oligozoo,amh 3.79,lh 0,9
Borba za 2.bebu vise od 2 g., curka 5g (spontana trudnoca)
1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
1. prir.ivf ovitrele 9/21 js opl bez ET-prestala se dijeliti
2.stim.ivf 11/21,elonva,menopur75/150,cetrotide,ovitrele,3js, nezrele
12/21 prir.trudnoca-biokemijska
1/22,2/22 femara,ovitrele,insem.
5/22 3.stim.ivf dugi protokol suprecur, pergoveris
Sortiraj odgovore
Najstariji