Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BugaDuga
    25. Svibanj 2021. 18:39

Anchy mozes mene dodati na popis, ja danas krenula sa pikanjem (bemfora) pa u sub prva folikometrija.
    Kaca cestitam!
    Kresimir@helena Hauptmann je stvarno super! I on je bas specijalist za musku neplodnost.
    Moj muz ima isto losu situaciju sa spermiogramom, tako da niste sami. Iznenadis se kad malo pocmes pricati i citati o tome da jako puno ljudi ima problema. Tako da glavu gore i sve ce biti na kraju dobro. 
    Cure koje nisam komentirala sorry, citam u dijelovima pa pozaboravim.

26.4. 7+1 ❤️

darliv
    25. Svibanj 2021. 18:40

Tuma

Evo mene nisam citala jer nemam snage samo da vam se javim. Na kraju sam išla na carski, dr je rekao da u 25 g karijere mu se ukupno 4 puta ovo desilo da grlic nije htio nimalo omeksati…. Došla nam je curka 3050g i 47 cm🥰😍 nemam slikicu jer su mi ju ful kratko dali, samo da se upoznamo i da ona proba cicati jer sm ja još jako ošamućena i boli me rez ful. Javim vam se kad dođem k sebi i kad ću imati slikicu. Sretno svima cure i želim vam svima da ovo doživite što prije❤️

Tuma bas mi je zao da se bas ovako oduzilo, no srecu nakon sto ju primis ne mogu ni zamisliti  čestitam vam mama i tata, zelim ti brz oporavak i jedva cekam fotkicu 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Tweety88🐞

Tuma mamice pa cestitam ❤❤❤ nek je tezi dio sad iza tebe, a smotuljak srece u narucju 🥳💗 drzi se, odmori i uzivaj za sve nas 💕💕💕💕

💛🧡

🌼TiKi🌼

Tuma cestitam draga na curki maloj!! Odmori, dođi k sebi, mazite se i pazite ❤️❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• BugaDuga
    25. Svibanj 2021. 18:42

Tuma cestitam!!!

26.4. 7+1 ❤️

Meto
    25. Svibanj 2021. 18:44

Kresimir ako je varikokela u pitanju trebalo bi ju operirati jer ona blokira spermije (laicki) a dr hauptman je vrhunski strucnjak, sretno i javi nam se kako je sve proslo🍀
    Perlla ignoriraj moj post za Ivy, nekoliko zilica ne znaci nista, osim nedaj Boze da se to pojacava a ni to nista ne znaci, nu me🤭😁  taman se podudara vrijeme implantacije i ja navijam da i je🥰
    Tuma pretpostavila sam da je carski na vidiku. Ti ces kao nasa Ruska oporavak majstorski odraditi💪 Cestitam na princezi, samo odmaraj sad❤️ Vrlimo te🥰

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Ana26
    25. Svibanj 2021. 18:45

Tuma čestitke na princezi! Želim ti brz oporavak! Žao mi je što si se toliko napatila,ali hvala Bogu da je sve ok s tobom i bebicom! Drži se! 🥰
    Rina drago mi je zbog srčeka. Kolika je beba sad?
    Meto drago mi je što je sve ok s bebicom. 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

• Ssanjas
    25. Svibanj 2021. 18:45

ma2013 satrao me umor 🤦‍♀️😩 ne mogu uopce funkcionirati normalno,jesu tebi rekli otprilike kad ce ti bit aspiracija?ja sam sve zaboravila pitat 😱
    Tuma čestitkeeee 🥰

sanjass322@gmail.com

• perlla
    25. Svibanj 2021. 18:46

Tweety88

perlla

⭐ Miss_Ivy ⭐

Meto

Miss Ivy nema glupih pitanja. Ja bas ne volim o tom da ne prepadnem druge cure no meni smedje zilice govore da nesto nije ok. Prvi put mi je spontani tako poceo, zato i protrnem kad vidim da netko pise o njima..
    nisam ih imala u neuspjesnim transferima🤷‍♀️ Znaci povezano je.. sad u dobitnim ET mi je smedjarenje pocelo 10dnt, bas smedjarenje sa povremenim zilicama i sutradan sam vadila betu, tsh i progesteron. (Jedino dvoje na sta se moze utjecati, isla privatno) i prog mi je bio cca 25, a donja granica je 35, tako nekako.
    Odmah sam na svoju ruku dodatno uzela i duphastone oralno, a poslije dobila i injekcije. Jel to smedjarenje bilo od prokrvljenosti maternice, niskog prog, ili nesto trece ne znam, ali svakako valja provjeriti prog nakon tjedan dana od ET, ako nista onda radi psihe.
    Osla ja nasiroko, no u vecini slucajeva bude da tijelo odbacuje plod jer nije u redu. A ako sam vec izuzetak, onda bolje provjeriti i radi iskustva drugih. 😉 imas podlogu za fet, navijam da ovaj put beba i ostane🍀🍀🤞🤞
    Nina jee, deckica je pokazao Qualified, sad uzv potvrdio😍 proci ce ovaj tjedan brzo pa ces i ti dobiti potvrdu🥰 smijesno je sto se sve lijepo vidi🙈
    Andela prirodnjake mozes tuci koliko hoces, ja ne bi propustila ovaj mj, jos sa toliko antralaca.. 🍀🤞
    Rina Meni je predlozio drQualified, novi nipt test i moze od 10og tt, radila sam ga na 10+6tt🍀

Hvala ti, pa zasto ne provjeriti. Ja cu iduci put sigurno vaditi progesteron. Moja M je dosla bez obzira na terapiju, kao da i nisam uzimala nista.
    Perla da, počelo mi je 8 dnt. Mislim da to ne mora biti loše, mnoge su cure imale. Evo ja mislim i Rina da je imala nekakvo smeđarenje ako se ne varam, pa gle je sad, srceko kuca! Nemam puno iskustva u ovome, ali ja bih tj ja cu iduci put ici vaditi progesteron, cisto da se smirim.

Gdje ima privatni laboratorij da radi popodne u zg?gdje ces vadit?jer znam da uputnicu necu dobit, jako su skrti.i soc.gin. i humana

Probaj Breyer. Ima u Ilici i na Bundeku. Vidim da rade do 19.

Thanks Tweety

Ja 34,mm36,oligoasteno,oligoterato,oligozoo,amh 3.79,lh 0,9
    Borba za 2.bebu vise od 2 g., curka 5g (spontana trudnoca)
    1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
    1. prir.ivf ovitrele 9/21 js opl bez ET-prestala se dijeliti
    2.stim.ivf 11/21,elonva,menopur75/150,cetrotide,ovitrele,3js, nezrele
    12/21 prir.trudnoca-biokemijska
    1/22,2/22 femara,ovitrele,insem.
    5/22 3.stim.ivf dugi protokol suprecur, pergoveris

• perlla
    25. Svibanj 2021. 18:47

⭐ Miss_Ivy ⭐

Perlla ajde pricekaj odgovore od drugih cura. Oprosti mi, nisam mislila nabiti paniku. Ja sam totalni početnik u ovome. Smeđarenje ne treba biti ništa negativno. Ja inače idem u synlab, on mi je blizu.. Doduše progesteron još nisam vadila.

Ok, i ja sam pocetnik..hvala ti

Ja 34,mm36,oligoasteno,oligoterato,oligozoo,amh 3.79,lh 0,9
    Borba za 2.bebu vise od 2 g., curka 5g (spontana trudnoca)
    1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
    1. prir.ivf ovitrele 9/21 js opl bez ET-prestala se dijeliti
    2.stim.ivf 11/21,elonva,menopur75/150,cetrotide,ovitrele,3js, nezrele
    12/21 prir.trudnoca-biokemijska
    1/22,2/22 femara,ovitrele,insem.
    5/22 3.stim.ivf dugi protokol suprecur, pergoveris

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.