Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    25. Svibanj 2021. 16:22

Tuma nadam se ja gotovo ❤️❤️❤️
    Cure kasnije čitam od početka i odgovaram, kad mi je neka dosadna tema usput pogledam forum 😂
    Ali zanimljivo je, dosta informacija. 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

⭐ Miss_Ivy ⭐
    25. Svibanj 2021. 16:23

Meto mozda glupo pitanje, ali ne bi ih trebalo biti ovdje... Ja sam isto imala tako kao konce, zilice smeđe.. Što ako je manjak progesterona? Da li bi ga trebali provjeravati , zasto ga ne provjeravaju? Mozda mi se zbog manjka nije trudnoca održala? Pitam cisto da znam za iduci put, da li treba pa makar na svoju ruku tj privatno ici provjeriti taj progesteron?

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Lita.1234
    25. Svibanj 2021. 16:26

https://ibb.co/H7HLnpq

https://ibb.co/wyF7BQF

Cure, molim pomoc. Znaci na pregled idem tek u petak, da mi kaze daljnje upute i sto i kako. Znaci krvarenje je ono strasno, sa komadima i svim popratnim sadrzajima, pravi menzis/spontani, znaci pravo ciscenje! Ono sto mene zanima i brine je sljedece, kako da iskljucim vanmatericnu, (pisala sam prije tu, kada sam imala cca 18 skoro sam umrla od nje i imala 3 l krvi unutarnjeg krvarenja, ugl strasno nesto da ne duljim.) Sada sam u strahu samo zbog toga, jer sam citala da kad je biokemisjska bete pada cca 40 posto svaki dan dok ne dode do 0. A meni je u pet bila 30, a jucer 28. Test od jucer kada je bila 28 je ovaj drugi na slici. A prvi sam sad radila (jer pratim kada ce nestati) i on je sad opet tamniji. Sto znaci da opet nesto glupavo raste. I sada se brinem. Nemam bolova. Idem u oetak tek na oregled jer kao nema zurbe jer je beta mala, a muz mi dolazi u petak opet i ne zelim ostavljati djecu sa nikim drugim ako nedaj boze odem u bolnicu. U orvom slucaju nisam vadila betu jer nisam ni znala da sam trudna pa ne mogu usporediti kako mi je bilo prije. Al sam imala uzasne uzasne bolove koje sada nemam. Iskustva? Savjeti? Hvala vam ❤️❤️

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

🌼TiKi🌼
    25. Svibanj 2021. 16:34

Hrabrica, Women_name da, to je taj okvir od 2h... Ja sam odslusala s muzem onaj Rodin trudnicki tecaj, nisu nista rekli o tome, samo su napisali u prezentaciju da se kontaktira rodiliste jer ovisi kakva je plodna voda. Vidjet cemo, snaci cu se valjda ako tako krene 😂
    ---
    Cestitke svima koje su imale dobar uzv danas, neka se tako nastavi ❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Teja1408
    25. Svibanj 2021. 16:40

*.Women_name.*

🌼TiKi🌼

Sanjich ja sam znala kupiti onaj 100% sok od brusnice iz trgovine, maraskin mislim. Skup je taj iz ljekarne, ali uglavnom pijem caj.
    Tuma nadam se da je vec sve gotovo i da se mazis s curicom svojom. Mene zanima podatak, sto kad pukne vodenjak tak doma, a nema trudova? Vidim da se to jako oduzi kad se ode u bolnicu. Negdje sam cula da se treba javiti unutar dva sata… Nekako mi je to bas najgori ishod, jer cim dođes u bolnicu bez trudova, a ode plodna voda, uglavnom se zavrsi na tom dripu i to traje i traje… 🙄

Evo ja baš slušam trudnički tečaj, stigneš se otusirat i spremat, te krenut u bolnicu. Važno je da porod počne u 24 h zbog infekcija (kad si u terminu naravno)

Slusas ovaj od DZ Centar? 😁

Rina89
    25. Svibanj 2021. 16:43

Hvala svima! ❤️❤️❤️
    Hrabrica mislim da ako sam nešto shvatila na ovom forumu je da nema pravila u postupcima. Ali stvarno nema! Vjerujem da je bilo teško za čuti njihove prognoze, ali ne mora to ništa značiti. ❤️
    Leoni 🤞🤞🤞🤞da sve bude ok.
    Peanut sretno u postupku!
    Nikitta srećom da imaš divnog muža. Tako i meni moj u svim tegobama je uvijek bio velika potpora.
    Hvala ti! ❤️
    Pami super da bebica raste i da si zatvorena.
    Trecasreca čestitaaaam! 🎉😍
    Meto a joooj! Slatkooo! ❤️
    Anchy danas mi je 6+3. 
    Rekli su mi da bi u poslije 10.tj.trebala na idući UZV kad ćemo raditi i Nifty ili nešto što izaberem. Međutim, mislim da ću se negdje privatno još jednom naručit između. Za nekih 2 tj. 😊

👩‍💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
    👩‍💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
    Petrova, AMH 44,9
    1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
    2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
    3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
    P. Škvorc, AMH 40
    4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan

Nina92
    25. Svibanj 2021. 16:52

Rina89 Trecasreca, predivno! ❤️❤️
    Meto jel ti jos jedan deckic u najavi ?🥰

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

25. Svibanj 2021. 16:53

Rina89

Hvala svima! ❤️❤️❤️
    Hrabrica mislim da ako sam nešto shvatila na ovom forumu je da nema pravila u postupcima. Ali stvarno nema! Vjerujem da je bilo teško za čuti njihove prognoze, ali ne mora to ništa značiti. ❤️
    Leoni 🤞🤞🤞🤞da sve bude ok.
    Peanut sretno u postupku!
    Nikittasrećom da imaš divnog muža. Tako i meni moj u svim tegobama je uvijek bio velika potpora.
    Hvala ti! ❤️
    Pami super da bebica raste i da si zatvorena.
    Trecasreca čestitaaaam! 🎉😍
    Meto a joooj! Slatkooo! ❤️
    Anchydanas mi je 6+3.
    Rekli su mi da bi u poslije 10.tj.trebala na idući UZV kad ćemo raditi i Nifty ili nešto što izaberem. Međutim, mislim da ću se negdje privatno još jednom naručit između. Za nekih 2 tj. 😊

Naruci se jer je jos pocetak i ti ces bit mirnija sigurno 🥰. Plus mislim da bi za nipt trebala pricekat 12tt jer ako rano napravis moze bit lazno neg rezultat i svi forsiraju inace minimalno 12tt..  Mozda si na to i mislila iza 10tt al si malo nejasno napisala pa da provjerim 😌

• *.Women_name.*
    25. Svibanj 2021. 16:59

Teja1408

*.Women_name.*

🌼TiKi🌼

Sanjich ja sam znala kupiti onaj 100% sok od brusnice iz trgovine, maraskin mislim. Skup je taj iz ljekarne, ali uglavnom pijem caj.
    Tuma nadam se da je vec sve gotovo i da se mazis s curicom svojom. Mene zanima podatak, sto kad pukne vodenjak tak doma, a nema trudova? Vidim da se to jako oduzi kad se ode u bolnicu. Negdje sam cula da se treba javiti unutar dva sata… Nekako mi je to bas najgori ishod, jer cim dođes u bolnicu bez trudova, a ode plodna voda, uglavnom se zavrsi na tom dripu i to traje i traje… 🙄

Evo ja baš slušam trudnički tečaj, stigneš se otusirat i spremat, te krenut u bolnicu. Važno je da porod počne u 24 h zbog infekcija (kad si u terminu naravno)

Slusas ovaj od DZ Centar? 😁

Daaa 😊😊😊

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    25. Svibanj 2021. 17:02

🌼TiKi🌼

Hrabrica, Women_name da, to je taj okvir od 2h… Ja sam odslusala s muzem onaj Rodin trudnicki tecaj, nisu nista rekli o tome, samo su napisali u prezentaciju da se kontaktira rodiliste jer ovisi kakva je plodna voda. Vidjet cemo, snaci cu se valjda ako tako krene 😂

Cestitke svima koje su imale dobar uzv danas, neka se tako nastavi ❤️

Ja slušam, jer se još uvijek nadam da će do pustit pratnju dok rodim 🙈🙈🙈 ne baš, ha 😂

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.