Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kresimir@helena
    25. Svibanj 2021. 17:30

POZDRAV SVIMA  krecemo 2.6. na sv.duh na umjetnu ,oligoastenozoo imam dosada  sam uzimao proxseed plus i cflomifid kakva su iskustva jer mene je to sve pogodilo. 

Roxy ✨
    25. Svibanj 2021. 17:30

perlla

Roxy 🌟

Perlla ja sam imala 20.05 transfer ovaj put mi vrime brzo prolazi vidit cemo oce li ostat tako 🙈 mislin od 9 dnt da mozes. Mislim mozes i prije pa pratit 😉 ja necu radit test do bete jer sam si danas dala Ovitrelle. Mozda pisnem jedan ujutro prije bete cisto da se pripremim.

Roxy, zasto si dobila ovitrelle, i to danas? Ja sam samo dobila estrofem i utrogestan. O cemu to ovisi?netko dobije nesto dodatno, netko ne. I ja imala 20.5. Et 2 x trodnevna

Kod mene je FET bio i to prirodni ja ne moram niti koristiti progesteron. Doktor mi je rekao da posto smo pustili folikul da pukne tako da zuto tijelo proizvodi progesteron i sve sto treba. A to neki doktori daju boostere da poboljsaju implantaciju. Sad jeli to pomaze ne bih znala 🤷‍♀️

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

razigrana
    25. Svibanj 2021. 17:33

Ja se vratila u igru, bila na pregledu i doktorica zakazala FET u petak :). Ovulacija je bila.

30 g. oboje
    OTP 9.11.

razigrana
    25. Svibanj 2021. 17:34

Endometri je 9. To je ok?

30 g. oboje
    OTP 9.11.

Tweety88🐞
    25. Svibanj 2021. 17:34

Leoni drzim fige da bude sve ok
    Hrabrice onome kome uspije je uspjeh 100% iako je opcenita statistika losija, tako da ne gubi nadu, glavu gore i nadamo se najboljem 💪🏻😘
    Rina jako lijepo da si cula srceko 💕 sretno dalje
    Trecasreca cestitam 🥳🥳 i samo nek tako nastavi 💕
    Meto prekrasno 🧡
    Lita ne znam sto da napravis, a jel ti dr zna za tu prethodnu vanmaternicnu i ludo krvarenje?
    Andela znaci dr ti je preporucila novi pokusaj u ciklusu neposredno iza biokemijske? Ne mora bit pauza? Ako smijem pitati zasto si odustala od AIH? Vidim ti u potpisu samo jedan pokusaj.
    Tuma 💕💕💕

💛🧡

• perlla
    25. Svibanj 2021. 17:37

kresimir@helena

POZDRAV SVIMA krecemo 2.6. na sv.duh na umjetnu,oligoastenozoo imam dosada sam uzimao proxseed plus i cflomifid kakva su iskustva jer mene je to sve pogodilo.

Pozdrav, i mm se spermiogram mijenja od oligoastenozoo, oligozoo, astenozoo, nikad u ovih pola godine otkad smo na sv.duhu nije bio normozoo.pije profertil 2 kapsule dnevno, cink i selen. Bili smo na prvom ivf, cekamo rezultate.. a prije 4 godine bez problema ostvarili trudnocu

Ja 34,mm36,oligoasteno,oligoterato,oligozoo,amh 3.79,lh 0,9
    Borba za 2.bebu vise od 2 g., curka 5g (spontana trudnoca)
    1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
    1. prir.ivf ovitrele 9/21 js opl bez ET-prestala se dijeliti
    2.stim.ivf 11/21,elonva,menopur75/150,cetrotide,ovitrele,3js, nezrele
    12/21 prir.trudnoca-biokemijska
    1/22,2/22 femara,ovitrele,insem.
    5/22 3.stim.ivf dugi protokol suprecur, pergoveris

⭐ Miss_Ivy ⭐
    25. Svibanj 2021. 17:40

Meto

Miss Ivy nema glupih pitanja. Ja bas ne volim o tom da ne prepadnem druge cure no meni smedje zilice govore da nesto nije ok. Prvi put mi je spontani tako poceo, zato i protrnem kad vidim da netko pise o njima..
    nisam ih imala u neuspjesnim transferima🤷‍♀️ Znaci povezano je.. sad u dobitnim ET mi je smedjarenje pocelo 10dnt, bas smedjarenje sa povremenim zilicama i sutradan sam vadila betu, tsh i progesteron. (Jedino dvoje na sta se moze utjecati, isla privatno) i prog mi je bio cca 25, a donja granica je 35, tako nekako.
    Odmah sam na svoju ruku dodatno uzela i duphastone oralno, a poslije dobila i injekcije. Jel to smedjarenje bilo od prokrvljenosti maternice, niskog prog, ili nesto trece ne znam, ali svakako valja provjeriti prog nakon tjedan dana od ET, ako nista onda radi psihe.
    Osla ja nasiroko, no u vecini slucajeva bude da tijelo odbacuje plod jer nije u redu. A ako sam vec izuzetak, onda bolje provjeriti i radi iskustva drugih. 😉 imas podlogu za fet, navijam da ovaj put beba i ostane🍀🍀🤞🤞
    Nina jee, deckica je pokazao Qualified, sad uzv potvrdio😍 proci ce ovaj tjedan brzo pa ces i ti dobiti potvrdu🥰 smijesno je sto se sve lijepo vidi🙈
    Andela prirodnjake mozes tuci koliko hoces, ja ne bi propustila ovaj mj, jos sa toliko antralaca.. 🍀🤞
    Rina Meni je predlozio drQualified, novi nipt test i moze od 10og tt, radila sam ga na 10+6tt🍀

Hvala ti, pa zasto ne provjeriti. Ja cu iduci put sigurno vaditi progesteron. Moja M je dosla bez obzira na terapiju, kao da i nisam uzimala nista. 
    Perla da, počelo mi je 8 dnt. Mislim da to ne mora biti loše, mnoge su cure imale. Evo ja mislim i Rina da je imala nekakvo smeđarenje ako se ne varam, pa gle je sad, srceko kuca! Nemam puno iskustva u ovome, ali ja bih tj ja cu iduci put ici vaditi progesteron, cisto da se smirim. 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

• kresimir@helena
    25. Svibanj 2021. 17:41

bio kod privatnoga urologa nasao mi je varikokoelu a na sv. duhu popljuvao ga. sada cu jos otici na rebro kod haucmana.
    nadamo se da ce uspjeti iz prve

• perlla
    25. Svibanj 2021. 17:45

⭐ Miss_Ivy ⭐

Meto

Miss Ivy nema glupih pitanja. Ja bas ne volim o tom da ne prepadnem druge cure no meni smedje zilice govore da nesto nije ok. Prvi put mi je spontani tako poceo, zato i protrnem kad vidim da netko pise o njima..
    nisam ih imala u neuspjesnim transferima🤷‍♀️ Znaci povezano je.. sad u dobitnim ET mi je smedjarenje pocelo 10dnt, bas smedjarenje sa povremenim zilicama i sutradan sam vadila betu, tsh i progesteron. (Jedino dvoje na sta se moze utjecati, isla privatno) i prog mi je bio cca 25, a donja granica je 35, tako nekako.
    Odmah sam na svoju ruku dodatno uzela i duphastone oralno, a poslije dobila i injekcije. Jel to smedjarenje bilo od prokrvljenosti maternice, niskog prog, ili nesto trece ne znam, ali svakako valja provjeriti prog nakon tjedan dana od ET, ako nista onda radi psihe.
    Osla ja nasiroko, no u vecini slucajeva bude da tijelo odbacuje plod jer nije u redu. A ako sam vec izuzetak, onda bolje provjeriti i radi iskustva drugih. 😉 imas podlogu za fet, navijam da ovaj put beba i ostane🍀🍀🤞🤞
    Nina jee, deckica je pokazao Qualified, sad uzv potvrdio😍 proci ce ovaj tjedan brzo pa ces i ti dobiti potvrdu🥰 smijesno je sto se sve lijepo vidi🙈
    Andela prirodnjake mozes tuci koliko hoces, ja ne bi propustila ovaj mj, jos sa toliko antralaca.. 🍀🤞
    Rina Meni je predlozio drQualified, novi nipt test i moze od 10og tt, radila sam ga na 10+6tt🍀

Hvala ti, pa zasto ne provjeriti. Ja cu iduci put sigurno vaditi progesteron. Moja M je dosla bez obzira na terapiju, kao da i nisam uzimala nista.
    Perla da, počelo mi je 8 dnt. Mislim da to ne mora biti loše, mnoge su cure imale. Evo ja mislim i Rina da je imala nekakvo smeđarenje ako se ne varam, pa gle je sad, srceko kuca! Nemam puno iskustva u ovome, ali ja bih tj ja cu iduci put ici vaditi progesteron, cisto da se smirim.

Gdje ima privatni laboratorij da radi popodne u zg?gdje ces vadit?jer znam da uputnicu necu dobit, jako su skrti.i soc.gin. i humana

Ja 34,mm36,oligoasteno,oligoterato,oligozoo,amh 3.79,lh 0,9
    Borba za 2.bebu vise od 2 g., curka 5g (spontana trudnoca)
    1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
    1. prir.ivf ovitrele 9/21 js opl bez ET-prestala se dijeliti
    2.stim.ivf 11/21,elonva,menopur75/150,cetrotide,ovitrele,3js, nezrele
    12/21 prir.trudnoca-biokemijska
    1/22,2/22 femara,ovitrele,insem.
    5/22 3.stim.ivf dugi protokol suprecur, pergoveris

darliv
    25. Svibanj 2021. 17:46

kresimir@helena

bio kod privatnoga urologa nasao mi je varikokoelu a na sv. duhu popljuvao ga. sada cu jos otici na rebro kod haucmana.
    nadamo se da ce uspjeti iz prve

Pozdrav, treba se nadati, ali nemojte potonuti ako ne uspije iz prve. Svi ovdje to prolazimo i ponekad se tesko nositi sa svime, ali nakon svakog neuspjeha nadamo se da nam je sljedeci dobitan, Najvaznije je da budete jedno uz drugo i da se razumijete jer ovo nije lako ni za zenu, ni za muskarca, no puno je lakse kad ste jedno drugom podrska. Sretno!

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.