Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ana26
    25. Svibanj 2021. 18:48

Kača odlične vijesti! Sretno! Ja sad koristim utriće 4x200.
    Treća sreća drago mi je. Čestitke! Sretno dalje!

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

BAJOMA
    25. Svibanj 2021. 18:49

Tuma

Evo mene nisam citala jer nemam snage samo da vam se javim. Na kraju sam išla na carski, dr je rekao da u 25 g karijere mu se ukupno 4 puta ovo desilo da grlic nije htio nimalo omeksati…. Došla nam je curka 3050g i 47 cm🥰😍 nemam slikicu jer su mi ju ful kratko dali, samo da se upoznamo i da ona proba cicati jer sm ja još jako ošamućena i boli me rez ful. Javim vam se kad dođem k sebi i kad ću imati slikicu. Sretno svima cure i želim vam svima da ovo doživite što prije❤️

Tumaaaa jojjj čestitammm 🎉😞🎉🎊🎉🎊🎊🎉🎊🎉🎉🎉🎊🎉🎉❤❤😍

Tumaaaaaaaaaaa 💝💝💝💝💝💝🍾🍾🍾🍾🍾🍾 Cestitam i brz oporavak zelin, svakako sve je lakse uz malu curicu u narucju. Sretno ❤️❤️🥰🥰🥰🥰🥰

⭐ Miss_Ivy ⭐

Tuma čestitam!! Želim ti brzi oporavak 🥂
    Ana26 kako si ti i tvoje mirovanje?

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Nina92
    25. Svibanj 2021. 18:51

Tuma cestitam, brzo se oporavi 😘

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

Kacusha
    25. Svibanj 2021. 18:53

Andela111

Kaca- cestitam!!!! Wouuuu …. fenomenalno! Molim te mi reci da li prvi put koristis Ovaleap, vidim nogo cura sa niskim AMH da dobro reaguju na taj lek. Bravo!!!
    Miss Ivu….uskoro bebac u stomaku vracamo se u igru!❤️
    Razigranatako mi je drago!!!!! E pa ovaj put ostaje bebac u stomaku da ga mazimo i pazimo!!!! ❤️Sretnoooo!!!!
    Ja cu ipak onda nastaviti sa prirodnim jer nemam sta da izgubim i samo hrabro!❤️❤️❤️Hvala na savetu!

Da u prvom postupku je bio Gonal 5 stanica, sad Ovaleap 9 stanica. Tako da mislim da mi je bolja bila ta terapija. Probaj ju i ti traziti. 😘😍

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Samara
    25. Svibanj 2021. 18:53

Tuma ti na kraju ko i ruska, nakon tolko mucenja ipak carski... Al nema veze sve je to iza tebe a ti imas svoje malo cudo. Cestitke i uzivajte. Odmori pa nam se javi

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

Kacusha
    25. Svibanj 2021. 18:55

RebekaB

Kača 🌺

Svim curama s dobrim betama cestitke 😍😊 bas dobro ide sve i kod nas svih 6 zametaka su zivi 😍 ja sam na utrogestanima citala da je max dnevna doza 600mg koliko svi i dobijemo. Pitati cu dok za vadjenje… 🍀 Cure treba nam puno strpljenja na ovom putu ali kad pogledamo lista trudnica se uvijek povecava ❤️🎈

Ti si Kaca najslicnija meni po terapiji i godinama.. di si ti kod doktora?

Poliklinika Škvorc u Samoboru. Privatna ali može se preko uputnice. Sretno 🍀

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

• perlla
    25. Svibanj 2021. 18:56

RebekaB

perlla

Cure, ima toliko postova da nezz otkud krenuti..sretno svima na lijepim vijestima, i zagrljaj saljem za one malo manje lijepe 💖
    Imala sam u cetvrtak ET 2 x trodnevna embrija..prema rijecima biologice, oba su super kvalitete. Znaci, danas mi je 5dnt… ovo cekanje je zaista nesto najgore..nema goreg od cekanja.
    Cure koje su imale isto 20.5. Et, kad planirate radit test?
    I zanima me da li je ikoja imala na 4.-5.dan nakon et neki smeckasti iscjedak..kao neki smedji konac.u kompinaciji s utrogestanom..nezz kako bih to opisala..i nezz da li to moze biti dobar ili los znak? Hmm.toliko pitanja i nedoumica

Ja nisam imala iscjedak nista osim od utrogestana i tako svaki dan.. danas mi je 7dnt… nego vidim svima ili vecini su davali ocjenu embrija… meni nisu. Cula sam samo doktora da je pitao embriologa; kakav je a on mu odgovorio Ok.. koja je to onda kategorija.. 🥴

Nemam pojma koja bi to kategorija bila 😄  i ja sam imala iscjedak od utrogestana, i onda jucer i danas mala naznakica smedjeg..i sise me bole.u prvoj i jedinoj trudnoci, kad nisam osluskivala toliko simptome nisam uopce primijetila nikakav iscjedak.samo kad mi je kasnila napravila jedan jedini test koji je bio pozitivan..a vidi me sad 5 godina iza..nisam normalna! 😁

Ja 34,mm36,oligoasteno,oligoterato,oligozoo,amh 3.79,lh 0,9
    Borba za 2.bebu vise od 2 g., curka 5g (spontana trudnoca)
    1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
    1. prir.ivf ovitrele 9/21 js opl bez ET-prestala se dijeliti
    2.stim.ivf 11/21,elonva,menopur75/150,cetrotide,ovitrele,3js, nezrele
    12/21 prir.trudnoca-biokemijska
    1/22,2/22 femara,ovitrele,insem.
    5/22 3.stim.ivf dugi protokol suprecur, pergoveris

25. Svibanj 2021. 18:56

Kača 🌺

Andela111

Kaca- cestitam!!!! Wouuuu …. fenomenalno! Molim te mi reci da li prvi put koristis Ovaleap, vidim nogo cura sa niskim AMH da dobro reaguju na taj lek. Bravo!!!
    Miss Ivu….uskoro bebac u stomaku vracamo se u igru!❤️
    Razigranatako mi je drago!!!!! E pa ovaj put ostaje bebac u stomaku da ga mazimo i pazimo!!!! ❤️Sretnoooo!!!!
    Ja cu ipak onda nastaviti sa prirodnim jer nemam sta da izgubim i samo hrabro!❤️❤️❤️Hvala na savetu!

Da u prvom postupku je bio Gonal 5 stanica, sad Ovaleap 9 stanica. Tako da mislim da mi je bolja bila ta terapija. Probaj ju i ti traziti. 😘😍

Morate samo imat na umu da broj ne znaci i kvaliteta, tako da definitivno nema smisla doktore traziti terapije oni ako ponude izbor sta je rijetko da. Ali sami se igrat doktora ne preporucam. Medjuostalim i ako je netko bolje reagirao na nesto ne znaci da ce i druga osoba... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.